Teşekkürler Hakan Üstünberk

Hakan Üstünberk'ten Taraftara Çağrı

Basketboldan Sorumlu Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Üstünberk, Galatasaray Cafe Crown'un Bornova Belediye ile yarın oynayacağı kritik maç öncesinde sitemize önemli açıklamalarda bulundu.

Bu maçın önemine değinen Hakan Üstünberk, ?Sezon başında çok iyi ve kaliteli bir kadro kurduk. Çok iyi ve hızlı basketbol oynuyoruz. Bu anlamda belki de Türkiye?de göze en hoş görünen ve en doğru basketbolu biz oynuyoruz diyebilirim.
Şampiyonluk için kurulan ve şu anda galibiyet sayısı olarak üçüncü sırada bulunan bu takımın yarın düşmemek için oynayacak olması bizim açımızdan çok üzücü. Ne yazık ki sezon başında yaşanan talihsiz olay sebebi ile böyle bir maç oynamak durumunda kaldık. Tabii ki şartlar ne olursa olsun takımımız oynadığı basketbolla ve yaşananlara rağmen Galatasaray Ruhu ile bir araya gelerek sergilediği duruşla bütün övgüleri hak ediyor.
Mevcut durumda, yarın Bornova Belediye ile oynayacağımız maç da sezonun en önemli maçı. Yarın bütün taraftarlarımızı, sezonun son maçında, Galatasaray?ımızı desteklemek üzere Abdi İpekçi Spor Salonu?na davet ediyorum. Zaten böylesi bir maçta, Büyük Galatasaray Taraftarı?nın da sezon başından bu yana elinden gelenin en iyisini ortaya koyan takımımızı yalnız bırakmayacağından eminim.
Çok kişilikli oyuncularımız, mücadeleci bir kadromuz var. Önümüzdeki sene, bu kadroya gerekli takviyeleri yaparak Galatasaray?ı şampiyonluğun en güçlü adayı haline getirmek için şimdiden çalışmalara başladık. Taraftarlarımızın, Galatasaray?ı layık olduğu yerde göreceklerinden şüpheleri olmasın? şeklinde konuştu.

Re: Yeni Basketboldan Sorumlu Yöneticimiz Hakan Üstünberk

Eren, seçimlerden sonra atamalarda ismi geçmemişti.O yüzden yeni öğreniyoruz.

Aldığı galibiyet sayısı olarak 3.sırada olan bir takım bugün küme düşmeme mücadelesi veriyorsa burada bir yanlış var demektir.Belki de bir haksızlık..

hayırlı olsun.takımda kalmsaı gereken oyuncular ınsallah kalır.tek dılegımız o. onlarda farkındadır muhakkak.ıyı transferler yapacaz demıs calısmalara baslanmıs hadı hayırlısı ......

BU takımın üstüne trasnfer yapılmalı sil baştan olmaz bu işler inşallah dedii gibi kadroyu koruyup iyi yerli oyuncuları transfer ederek bu işi yaparız

hayırlı olsun.umarım bu sene,bu muhteşem takıma takviye yapmayan,dar rotasyona mecbur eden yönetim şubeye gerekli önemi verir.

Bütçemiz yüksek olacağı söyleniyor.
d.wash 2 numarada kullanılmalı.
w.solomon oyun kurucu olarak alınabilir.
fenerden ayrılacağı söylenen ömer aşık alınabilir.çünkü nbadeki takımı clevelend onu çağırmadı.
rotasyon için serkan erdoğan alınabilir.serkan kritik anda skor atabilecek bir oyuncu ve çok tecrübeli.can,murat,polat,erene güle güle.

Engin Atsür, Sinan , Kaya ve Ömer Aşığı alsak Murat, Polat, Fatih, Eren, gitse takım aynı rotasyonu sağlamış olur sanırım..

Tugay EREN' Alıntı:
Bütçemiz yüksek olacağı söyleniyor.
d.wash 2 numarada kullanılmalı.
w.solomon oyun kurucu olarak alınabilir.
fenerden ayrılacağı söylenen ömer aşık alınabilir.çünkü nbadeki takımı clevelend onu çağırmadı.
rotasyon için serkan erdoğan alınabilir.serkan kritik anda skor atabilecek bir oyuncu ve çok tecrübeli.can,murat,polat,erene güle güle.

Söylediğin isimlerden hiç biri bu kulupten içeri girmemeli.Sadece Ömer Aşık alınabilirse alınmalı ki o da imkansız.

Bu takım ruhla takım arkadaşlığıyla bir yerlere geldi bu arkadaşlığı bozacak egosu yüksek yabancı ve yerli oyunculardan uzak durmak gerek.Takım oyunundan uzaklaşmayan oyuncular transfer edilmeli.

Kaya Peker-Tutku Açık-Sinan Güler gibi.

Bana göre Sinan Guler - Engin Atsür - Kerem veya Kaya ikilisinin bi tanesi takıma kazandırılması yabancı bır kalıplı 5 numara ve Washngton Jasaıtıs Rancık ın kadroda kalması Wilkınson kalması bıraz zor gıbı. Mevcut kadrodan da Evren Tufan la devam edılıp ıyı bır rotasyon kurulabılınır. Bence çok aşırı bır butceye gerek olmadan böyle bır takım rahatca kurabılırız.

Sühan Cem' Alıntı:
Engin Atsür, Sinan , Kaya ve Ömer Aşığı alsak Murat, Polat, Fatih, Eren, gitse takım aynı rotasyonu sağlamış olur sanırım..
Vur dedik öldürdün Sen Sühan abi. :p

Benim için muhteşem beşli gittikten sonra gelmesi gereken 3 oyuncu var.Tofaş'dan İlkan Karaman,Efes Pilsen'den Sinan Güler ve Kaya Peker.

Ama eğer Kaya gelmiyorsa Rancik'i gönderip 1 yabancı pivot alabiliriz gelecek sezon.

Ben Sühan Abi'nin pekte imkansız şeyler istediğini düşünmüyorum ama önemli olan oyuncuların niyetleri.
Mesela Engin, beşiktaşta kalacağını düşünmüyorum ve zaten beşiktaş bu oyuncuyu alabiliyorsa bizim alamamamız komik olur.
Sinan, o da Efes'te hiç mi hiç istediği süreyi alamıyor ve oda zamanında bjk'de oynadı gelmesi imkansız filan değil bence.
Kaya,burası biraz soru işareti olur bir tek =)
Ömer'in ise fb de mutlu olduğunu sanmıyorum heyecan istiyorsa gelebilir
Eeee birde bizim muhteşem yabancı kadromuza bir tanede iyi yabancı pivot getirirsek şampi... oluruz bence.

Yok benim verdiğim kadroda imkansız olmasa da zor olabilecek Ömer var sadece. Engin, Sinan, Kaya, nispeten daha kolay. İş, onları transfer etmek istemek. Ömer'i alamazsak Furkan, Kaya'ya rotasyon için alınabilir ama tercihim yabancı bir pivot olurdu. 2 numara pozisyonuna çeşitlilik getirmekde iyi olabilirdi.

Tabii şu da var, Cem hoca 3 Guard lı bir oyun sistemi deniyor Bu yüzden kısa transferine ağırlık verecektir.

Ermal,tutku yada engin atsürü alırsak, iki tane cok iyi yerli transferi yapmıs oluruz

Murat vede polatı acilen göndermek lazım tabi

Haislip görmek ister bu gözler bu forma altında ama imkansız

Mustafa Yanar' Alıntı:
Ben Sühan Abi'nin pekte imkansız şeyler istediğini düşünmüyorum ama önemli olan oyuncuların niyetleri.
Mesela Engin, beşiktaşta kalacağını düşünmüyorum ve zaten beşiktaş bu oyuncuyu alabiliyorsa bizim alamamamız komik olur.
Sinan, o da Efes'te hiç mi hiç istediği süreyi alamıyor ve oda zamanında bjk'de oynadı gelmesi imkansız filan değil bence.
Kaya,burası biraz soru işareti olur bir tek =)
Ömer'in ise fb de mutlu olduğunu sanmıyorum heyecan istiyorsa gelebilir
Eeee birde bizim muhteşem yabancı kadromuza bir tanede iyi yabancı pivot getirirsek şampi... oluruz bence.
Herşey doğru ama Engin Atsür bize gelmez.Fiyatta çok yüksek rakam bile teklif etsek fanatik bjk'lidir Engin.Ama Engin yerine Ender veya Kerem Tunçeri düşünülebilir.Zaten ikisinden biri sezon sonu ayrılır gibi geliyo bana.Eğer ikisinden biriyle de anlaşamazsak Hakan Köseoğlu war:D