Re: Yeni Basketboldan Sorumlu Yöneticimiz Hakan Üstünberk
Ahmet DEDEHAYIR'ın icraatları ile ilgili olumsuz yazılar yazanlardan biriyim.. Bundan dolayı tabiki evet.. Fakat benim için Dedehayır ın icraatları ile Şardan ve Aydınol'un icraatları aynı.. Yanii demek istediğim Dedehayır, Canaydın dan kalma bir yönetici olduğu için günah keçisi ilan edilip imha edildi. Ama Şardan ve Aydınol.. Şimdide göstermelik yönetici Üstünberk.. Sizce şube ile ilgili kararları kim alıyor. Dedehayır kadar kötü yönetim gösteren kişiler değilmi ? Kulübümüz benim içime sindiremediğim Pastanın en büyük payını Fenerbahçe ye veren Ülker Grubunun bizleri kandırırcasına verdiği C.Crown sponsorluğunu alarak zaten büyük hata yaptı.. Ama bunu da yok sayalım Fenerbahçe nin aldığı büyük rakamın yanında, bizim aldığımız rakamında iyi olduğunu düşünelim. Her sene değişen transfeler sonucunda İskelet kadro oluşturulamadı, geleceği, duruşu, vizyonu olan bir hocayı bulamadık yada yaratamadık.. Yani şube birilerinin oyuncağı olmaya devam ediyor. Her yıl aktörler değişiyor ama aynı filmi seyrediyoruz... Neyse kendimiz yazıyoruz, kendimiz tartışıyoruz sonuç elde var '' 0 ''
Saygılarımla,