Teşekkürler Hakan Üstünberk

Re: Yeni Basketboldan Sorumlu Yöneticimiz Hakan Üstünberk

Şubeyi Yiğit ŞARDAN yönetiyor, hala göstermelik şube sorumlusu Hakan ÜSTÜNBERK ile uğraşıyorsunuz.. Ahmet DEDEHAYIR bu pasif yönetici profiline uymadığı için gitmedimi.. ?

Ahmet Dedehayır bütün icraatleriyle düzenli olarak şubenin içine ettiği için gitti.

Aynı icraatlara eşklik eden yiğit şardan arka kapıdan geri döndü.. Şimdide basketbol uzak bir yeni şube sorumlusu ama patron Yiğit Şardan Ve Hakan Aydınol ne güzel...

Cemal Nalga olayı ile Ahmet Dedehayır arasında hiç bir bağlantı yok. Yiğit Şardan erkek şubeden sorumluydu o sıra.

Dedehayır devam etmiş olsa şu yaşadıklarımız kesinlikle başımıza gelmezdi ona eminim.Hani deriz ya hep 'Daha iyisi olana kadar en iyisi bu' diye.İşte aynen öyle Dedehayır'dan daha iyisini bulmadan şubeyi başkasına emanet edersek o çok eleştirdiğimiz adamı arar duruma düşeriz.

Zihni Öztürk' Alıntı:
Aynı icraatlara eşklik eden yiğit şardan arka kapıdan geri döndü.. Şimdide basketbol uzak bir yeni şube sorumlusu ama patron Yiğit Şardan Ve Hakan Aydınol ne güzel...

İyi de Zihni Bey, ben Ülker çalışanı Hakan Aydınol'u ya da dönmemesi gereken Yiğit Şardan'ı savunuyor değilim ki. Sadece Dedehayır bu düzene uymadığı için, karşı çıktığı için gitti dediniz. Ben de hayır yaptığı birbirinden anlamsız hamleler ve saçma girişimler neticesinde istifa etmek zorunda kaldı dedim. Buna bir itirazınız yok sanırım.

Ahmet DEDEHAYIR'ın icraatları ile ilgili olumsuz yazılar yazanlardan biriyim.. Bundan dolayı tabiki evet.. Fakat benim için Dedehayır ın icraatları ile Şardan ve Aydınol'un icraatları aynı.. Yanii demek istediğim Dedehayır, Canaydın dan kalma bir yönetici olduğu için günah keçisi ilan edilip imha edildi. Ama Şardan ve Aydınol.. Şimdide göstermelik yönetici Üstünberk.. Sizce şube ile ilgili kararları kim alıyor. Dedehayır kadar kötü yönetim gösteren kişiler değilmi ? Kulübümüz benim içime sindiremediğim Pastanın en büyük payını Fenerbahçe ye veren Ülker Grubunun bizleri kandırırcasına verdiği C.Crown sponsorluğunu alarak zaten büyük hata yaptı.. Ama bunu da yok sayalım Fenerbahçe nin aldığı büyük rakamın yanında, bizim aldığımız rakamında iyi olduğunu düşünelim. Her sene değişen transfeler sonucunda İskelet kadro oluşturulamadı, geleceği, duruşu, vizyonu olan bir hocayı bulamadık yada yaratamadık.. Yani şube birilerinin oyuncağı olmaya devam ediyor. Her yıl aktörler değişiyor ama aynı filmi seyrediyoruz... Neyse kendimiz yazıyoruz, kendimiz tartışıyoruz sonuç elde var '' 0 ''

Saygılarımla,

Yaptığı işi detayıyla tartışacak kadar bilgi sahibi olduğumu iddia edemem; başarısı veya başarısızlığı göreceli bir kavramdır, tartışılabilir; ne kadar basketbol bilgisi olduğu da her ne kadar kesin olsa da bizim gözümüzde görecelidir, o da tartışılabilir ama kendisi hakkında olumsuz yazıların azlığı ve Dedehayır gibi devamlı olaylara karışmıyor oluşuyla takdiri hak eden bir yöneticiydi. Yazık oldu kendisine de. Mahkeme ile aksi çıkmazsa kendisine sonsuz teşekkürü borç biliyorum.

Kerem abi Ahmet Dedehayır dedin kanım dondu resmen . :(
Bu adamın Murat Özyer'in arkasından çevirdiği dolapları hayatım boyunca unutmayacağım.

Ayrıca Hakan Üstünberk'e de yazık olmuş.

Belki basketbolla ilgili pek birikimi olan biri değildi ama en azından içeride dışarıda her maçımızda orada bir yöneticimiz oturuyordu.

Basketbol şubesine harcadığı emek-vakit için teşekkür ediyorum kendisine.

Maç sonrası telefonla konuşuyordu. Biri kapanıyor diğeri açılıyor hararetli hararetli konuuyodu. Ben kongre olayını unuttuğumdan takımın bandırma feribotu ile mi yoksa karayolu ilemi gideceğini sordum. Telefonu eli ile tuttu yanıt erdi. Kongre olayı aklıma gelince takdir ettim. Naif bir adamdı. GS basketbol şubesinde senelerdir birilerinin çiftliği olduktan snra bilmediği alanlara karışmayan ama işin uzmanı olduğunu düşündüğü kişilerin dediklerini emir telakki eden işini yapan polemiğe girmeyen maçlarda her zaman yerini alan iyi bir insandı. GS'lılar böyle insanlara hakkını her zaman verir. Onu da bir şekilde her zaman onore edecektir. Bugüne kadar yaptıkları onun GS'da gelecek için de önünü her zaman açık tutacaktır.

Bugüne kadar yaptığı ve yapmaya çalıştıkları için teşekkür ediyorum. Otobüste idari anlamda ibra edilmeme haberini aldığımızda hemen herkesin aklına ilk olarak Hakan Üstünberk'in gelmesi bile anlatıyor durumu...

Hakan Üstünberk...

Şu an Adnan Polat , Yiğit Şardan , Ünal Aysal ya da İnan Kıraç muhabbeti yapacak durumda değilim. Beni tanırsınız zaten yapmam da... Ancak taraftar olarak vicdanımı sızlatan bir olay var. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Paylaşmak istediğim konu , bizi yakından ilgilendiren yöneticimiz Hakan Üstünberk'in durumudur. Hakan Üstünberk gibi gerçekten işini iyi yapan yöneticimizi de ibraymış , istifaymış derken resmen öldürmüş bulunmaktayız.

Allah rahmet eylesin...

Umarım bu durum takımı etkilemez , üç kulvarda da şampiyon olur en azından kendisine bir teselli hediyesi vermiş oluruz.

Bugün Üstünberk, kongreyi bırakıp özel helikopterle maça gitti ve biter bitmez kongreye geri döndü. Şu olaya şahit olunca kahrolmamak inanın elde değil.

Ben Hakan bey'e basketbol şubemiz için yapmış olduğu tüm , hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Gerçekten iyi bir yöneticimizdi. İçimdekileri dökeyim , yorumlarınızı alayım dedim.

B_da05213fb11330cce97915bd2a4cfc28.jpg

Salim

Çeşitli kararlar alınıp, çeşitli bedeller ödenmesi gerekiyordu bu kötü tablo için (futbol-voleybol-şanssız açıklamalar). Çeşitli kararlar alamadılar güçleri yetmedi ve bunun bedelini ödüyor başkanımız. Böyle gönderilme kesinlikle yanlış ! fakat yapabilecek birşey yok, kurunun yanında yaşta yandı. Umarım Sayın Salim Tolan'ın dediği gibi 3 takımımızda şampiyonluğa ulaşarak bir teselli verebiliriz Hakan Üstünberk'e. Herşey için teşekkürler.

Ben Hem Hakan beye hemde bı yandan Oktay Hoca ya da uzuluyorum. Yenı gelecek yonetım amatör subelere ne kadar önem verecek. YAda bunlar Adnan ın adamı dıyıp bır kıyım yapacaklar mı ? Su an tam bır belırsızlık var ez kaza eger erkek basketbol takımımız bır yoll kazası gecırırse benım korkum şu kı Oktay hoca gıbı bır degerı kaybedebılırız :(

Herkesin çok memnun olduğu ve güvendiği bir yönetici idi..
Şikayetçi olan bir Allah'ın kulu görmedim..
Umarım yeni yönetim geldiğinde şubede taşlar yerinden oynamaz..
Erkek,bayan ve tekerlekli basketbolda tam işler yoluna girmişken, üçünde birden şampiyonluk hayalleri kurulurken , emeklere umutlara yazık olmasın.

Ben Hem Hakan beye hemde bı yandan Oktay Hoca ya da uzuluyorum. Yenı gelecek yonetım amatör subelere ne kadar önem verecek. YAda bunlar Adnan ın adamı dıyıp bır kıyım yapacaklar mı ? Su an tam bır belırsızlık var ez kaza eger erkek basketbol takımımız bır yoll kazası gecırırse benım korkum şu kı Oktay hoca gıbı bır degerı kaybedebılırız

Ömer´in bir başlığı vardı, bu forumu neden seviyorsunuz? İşte bunun için. Bandırma´dan gelirken, Mali Kurul´da yaşananları öğrenince aklıma ilk gelen isimdi Hakan Üstünberk ve bilgisayar başına geçtiğimde ilk olarak bu konu üzerine yazacağım dedim. Maçları kazanırsınız, kaybedersiniz ama değerleri kaybettiğinizde çok şey kaybetmiş olursunuz.

Üstünberk sezon başından beri yöneticilik dersi verdi başkanına. Başarının sırrı takıma ve göreve getirdiğin kişilere güvenmekten geçer mesajını verdi. Ceyhun Hoca eleştirildiğinde, istifaya davet edildiğinde hocamıza sahip çıktı ve ne olursa olsun sezonu onunla bitireceğiz sözünün arkasında durdu. Gelinen nokta gözler önünde...

Fazla söze gerek yok. Demek ki hemfikiriz bu değerimiz konusunda, Şamil ve pankart ekibi iş başına... Üstünde kafa yormaya gerek yok, biz mesajımızı verelim Aliağa maçında, yeter.

Bugün Üstünberk, kongreyi bırakıp özel helikopterle maça gitti ve biter bitmez kongreye geri döndü. Şu olaya şahit olunca kahrolmamak inanın elde değil.

Kendi adına da çok kritik olan Mali Kongre´yi bırakıp helikopterle Bandırma´ya giden yöneticimize ne kadar teşekkür etsem az.