Teşekkürler Hakan Üstünberk

Re: Yeni Basketboldan Sorumlu Yöneticimiz Hakan Üstünberk

şimdi yeni sezon için bütün yetkiler hakan üstünberkte mi olucak ve tüm sorumluluklar?

ayrıca kendisini tanıyan var mı? geçmişi nasıl basketbolda alakası var mı?

önemli olan ilk önce yönetim yapısı olmalı değil mi?

engin atsür-barış ermiş
d.wash-evren
jasaitis-tufan-caner
wilkinson-rancik
watson-ömer aşık-ermal(fatih solak)

çok mu abarttım? :) :p

Eray Demirdöven' Alıntı:
engin atsür-barış ermiş
d.wash-evren
jasaitis-tufan-caner
wilkinson-rancik

Hepimiz böyle bir kadro isteriz ama :)

Engin koyu bir bjkli gelmez jasaitis ve d-wash takımdan ayrılacak d-wash zaten ayrıldı seneye bana göre yine sil baştan.

Sezai Saçak' Alıntı:
[quote="Eray Demirdöven":q78suflx]engin atsür-barış ermiş
d.wash-evren
jasaitis-tufan-caner
wilkinson-rancik

Hepimiz böyle bir kadro isteriz ama :)

Engin koyu bir bjkli gelmez jasaitis ve d-wash takımdan ayrılacak d-wash zaten ayrıldı seneye bana göre yine sil baştan.[/quote:q78suflx]

Rancik ile Mike bence kalacaklardır.Darius sene sonuna kadar gitti ben başarılı olacağını düşünmüyorum dönecektir.Ama Jasaitis'in kalması mucizelere bağlı heralde.

Hakan bey acaba daha önce basketbolla nasıl bir bağlantısı varmış !!! bilen bir arkadaşım yazarsa sevinirim.

Bu sene heveslenmeyin bütçe ,çok komik bir rakam olacağı konuşuluyor.

Yazık hala gerçeği göremeyen bir yönetimimiz var,Simas gitti,şimdi iki yabancı alacaklar,oda ucaz iki yabancı toplam maliyetleri 500 bin dolar civarı,ikide orta sınıf yerli alırlar.

Hadi bakalım neler olacak.

Ben bu sene adeta tanrının bir lütfu gibi olan kadroyu ve sinerjiyi bozacaklarına inanıyorum,önümüzdeki yıl için umudum kesinlikle yok.

Ya hangi foruma gitsem üzüntü ve umutsuzluk var.Bu ne iştir yaa.Eğer biz burada üzülüyorsak demekki bütün Galatasaray camiası üzülüyor.Biz bunları hakeden bir taraftarmıyız.Yazık bizi bu durumlara getirenlere... :oops:

Yabancı olarak Yiğit Şardan ve Hakan Aydınol var, Mithat kardeşim... Ama bu zihniyet basketbola yabancı.. C.Crown sponsorluğu ve kendilerinin ihtiraslı kararları şubeyi ne hale getirdi..

Ülker ile yola devam ediliyorsa,olay baştan kopmuştur zaten...İsterlerse 500 bin dolara 2 yabancı değil 5 yabancı alsınlar...Şahsen hiç umrumda değil...

Bu şubeyi yönetemeyeceksen daha fazla zarar vermede bırak sayın Hakan Üstünberk,su sporlarından sorumlu yönetici ol,alt yapıdan sorumlu yönetici ol ama Basketbol şubemize artık daha fazla yara vermeyin,buna hakkınız yok,çünkü biz yıllardır Galatasaray Basketbol takımları için mücadele veriyoruz,siz bir seçim oluyor göreve gelip kafanıza göre yönetiyorsunuz şubeyi sonra çekip gidiyorsunuz olan Galatasaray'a oluyor,aklınızda olsun bu şubeyle kimsenin oynamasına izin vermeyeceğiz !

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Bu şubeyi yönetemeyeceksen daha fazla zarar vermede bırak sayın Hakan Üstünberk,su sporlarından sorumlu yönetici ol,alt yapıdan sorumlu yönetici ol ama Basketbol şubemize artık daha fazla yara vermeyin,buna hakkınız yok,çünkü biz yıllardır Galatasaray Basketbol takımları için mücadele veriyoruz,siz bir seçim oluyor göreve gelip kafanıza göre yönetiyorsunuz şubeyi sonra çekip gidiyorsunuz olan Galatasaray'a oluyor,aklınızda olsun bu şubeyle kimsenin oynamasına izin vermeyeceğiz !

Sen hiç hayatında gölge oyunları izledin mi?

Bir izle istersen ne demek istediğimi çok iyi anlarsın ;)

Oradakiler perde arkasından yönetirler ama kahraman ya da tu kaka olan isim koyulup oynatılanlardır...

Oynanan oyunda hangi karakteri canlandırıyor bu saygıdeğer yöneticimiz...Çünkü Yönetim kurulunda bulunan genel yönetici profilimiz daha ötesini yapacak düzeyde değil...Eline bir metin verilir o da mesleğini icra eder...

İşletme mezunu,basketboldan bihaber,topu görse bomba sanacak bir yönetici sayın Üstünberk .Kulubümüzde basketbol subesini yönetenlerin son yıllarda olduğu gibi

Ciddi ciddi soruyorum daha önce bu ismi içinizden duyan oldumu,nerde olduğu farketmez...Spor camiası,iş camiası,sanat camiası,daha özelde basketbol camiası,hatta Galatasaray camiası vs vs...

Burdan birşeyler çıkarmak için sormuyorum harbiden merak ediyorum...

Yanılmıyorsam önemli bir firmada üst düzey yönetici ceo su olabilir.Basketle hiç alakası olup olmadığını bilmiyorum.Düşünsenize basketbol camiasını bilmeyen tanımayan birisi ise hangi oyuncuyla bağlantı kurup büyük transferler gerçekleştirebilir.Çok zayıf kalacak hislerini taşıyorum.Telekomla birleşmedikleri sürece bu işin altından kalkamayacakklar.
Belkide finalden sonra parayı efesin oyuncularına gömecekler.Ergin'de takımın başına geçebilir.Cem hocayı da bayanların başına geçirirler.Kesin olarak efes-fbülker finalinden sonra takımımızla ilgili gelişmeler oluşur.Ozamana kadar birşey belli olmayacaktır.Ama Sinan Güler,Keren tunçeri'yi getiremeyeceklerse Evren'i ne yapıp edip ikna etmeleri gerekirdi.

üstün zekalı adam. "deha" diyorlar

ekşi sözlükte böyle yazılmış. :?

Şimdi ben bu adam basketbol topunun rengini bile bilmez desem!!! sevgili dostum,Eyüp (YILDIZ) bana tapınak şövalyesi,kafatasçı liseli,Adnan POLAT düşmanı,gibi sıfatlarla giydirme yapar.

Ama bilmelidir ki!!!! bu zihniyet değişmediği sürece bu taraftar her sene salonlardan boynu bükük ayrılır.

Ahmet Dedehayır'da Galatasaray Dergisi'ne 2009'de verdiği röportajda liseden beri eline hiç basketbol topu almadığını ve o dönemden 2006'ya kadar hiç basketbol maçı izlemediğini itiraf etmişti. ;)

Sonrası Bayan Basketbol takımının başına gelen Zafer Kalaycıoğlu ve Erkek Basketbol Takımı'ndaki Cemal Nalga olayı...

Basketbol'u bilen biri zaten bu yönetim anlayışıyla görevde fazla kalmaz ki istifasını basar hemen.Bu yüzden basketbol şubesine işi bilmeyenleri veriyorlar,herşey istedikleri gibi oluyor bu şekilde.