Teşekkürler Hakan Üstünberk

İbra edilmedi idare konusunda yönetim,iyi ya da kötü birşey demeyeceğim ama Işın Çelebi'ye ve özellikle Hakan Üstünberk'e çok üzüldüm,çok kötü oldu bu çok :-(

Şimdi biri bana Hakan beyin bu kulübe nasıl bir katkısı olmuş yazsın da bende üzüleyim.Yapmayın beyler eğer o koltuğa oturuyorsanız hükümlülüklerinizi yerinize getirmek zorundasınız,bunu yapmanız takdire şayan bir hareket değil mecburi görevinizdir.

Ama ben buraya yapamadıklarını yazarsam sanırım hepimiz hem fikiriz.

Şimdi biri bana Hakan beyin bu kulübe nasıl bir katkısı olmuş yazsın da bende üzüleyim.Yapmayın beyler eğer o koltuğa oturuyorsanız hükümlülüklerinizi yerinize getirmek zorundasınız,bunu yapmanız takdire şayan bir hareket değil mecburi görevinizdir.

Ama ben buraya yapamadıklarını yazarsam sanırım hepimiz hem fikiriz.

Mithat Abi üstte yazılmış ama ben yine yazayım.

Öncelikle basketbol şubemizde eşi benzeri görülmemiş bir olayı yaşattı Hakan Üstünberk bize. Takımlarımız nereye gitse Hakan Üstünberk hep oradaydı, onlara sahipsiz olmadıklarını gösterdi geçmişin aksine, Engelsiz Aslanlar'ın maçlarında bile görmüşlüğüm var kendisini. Onun dışında taraftarla arası hep iyiydi, gidip yanına herhangi bir konu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirdiniz.

Takımlarımızla bu kadar ilgili bir insan başka ne yapmalıydı yada neleri yapmadı, onu da sizden duymak istiyorum.

Mithat Abi üstte yazılmış ama ben yine yazayım.

Öncelikle basketbol şubemizde eşi benzeri görülmemiş bir olayı yaşattı Hakan Üstünberk bize. Takımlarımız nereye gitse Hakan Üstünberk hep oradaydı, onlara sahipsiz olmadıklarını gösterdi geçmişin aksine, Engelsiz Aslanlar'ın maçlarında bile görmüşlüğüm var kendisini. Onun dışında taraftarla arası hep iyiydi, gidip yanına herhangi bir konu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirdiniz.

Takımlarımızla bu kadar ilgili bir insan başka ne yapmalıydı yada neleri yapmadı, onu da sizden duymak istiyorum.

İyi söylüyorsunda Gazanfer kardeşim,bu zaten onun görevi yöneticisi olduğu şubeyi temsil etmek,mesala Bandırmaya otobüs kaldırıldımı taraftar için,elin dandik takımları bile yabancılarını Türk statüsünde oynatırken biz yapabildik mi?Bayan takımına zamanın da transfer yapabildimi? bunların cevabı HAYIR eee o zaman neyi savunuyorsun sorumluluğunu yerine getirdiği için kendisine koca bir aferin mi !!! diyeceğiz.Madem o koltukta oturuyor Ali TÜRSAN'ı ne diye tutuyor,ne iş yapmış bu adam,aynı şekilde bayan takımını genel menejeri ne iş yapar,ama bu adamlara dokunamaz onlar YİĞİT ABİSİNİN ADAMLARI DA ONDAN.

Mİthat Bey, Üstünberk´in yaptığı güzel şeylere "görevi" demek ama söz konusu hatalar olunca bunları büyüteçle masaya koymak, sizin dolayısıyla liseli abilerinizin konuya bakış açısını yeterince belli ediyor. Şimdi daha çok üzüldüm, demek ki Hakan Üstünberk tereddütsüz üstü çizilecek bir yönetici.

Kadın takımına yapılan transferlerde geç kalınmış... Doğru olabilir ama kimse bana hikaye anlatmasın. Taptığınız Canaydın döneminde kadın basketbol takımı erkek basketbol takımının formalarıyla maça çıktı... Hadi onu geçtim, küme düştü, küme!

Bir yönetici döneminde artıları eksilerine göre daha fazlaysa ve yöneticiliği döneminde fahiş bir hata yapmadıysa o kişi başarılıdır.

Hangi lafı büyüteçle seçmişim,onuda yazın Onur bey bana geçmişi hatırlatmayın ben o zamanları çok iyibilirim asla unutmam ders çıkarırım Biz Allah'dan başka hiç bir şeye tapmayız Onur bey.Yalnız Hakan beyin artıları nasıl fazlaymış o konuda da bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Mithat Bey,

Dünkü maçta bize ait olan yerler tamamen doluydu, hatta sığmadık bile. İstanbul´dan 2-3 otobüs geldi. Bildiğim kadarıyla hiçbirinde Üstünberk´in katkısı yoktu, otobüs ücreti konusunda. Genç arkadaşlarımız harçlıklarından biriktirdikleri paralarla deplasman yaptılar. Demek ki fedakarlık yapma gereği duydukları bir takım görüyorlar karşılarında. İşte o takımdan sorumlu yönetici Hakan Üstünberk.

Ali Türsan ya da bir başka şube çalışanının şubeye ne gibi bir katkısı bulunuyor bilemem. Maliyetine gelirsek, kabaca yıllık aldıkları maaş 100.000 Dolar diyelim. İyi de Canaydın döneminde yapılan yanlış transferler ve görevlendirmeler nedeniyle kulübün uğradığı zarar milyon dolarlar seviyesinde. O dönemde hesap sordunuz mu başkandan?

TDK Türkçe sözlüğünde "tapmak" kelimesinin karşılığında "ilahi bir güce olan bağlılık olarak" yer almıyor sadece. Birine çok değer vermek anlamında da kullanılıyor.

Üstünberk´in artılarını göremiyorsanız Banvit maçında meşhur olan gözlüğümü size göndereyim. : )

Onur bende ki!! gözlük daha net gösteriyor,ben daha başkan seçilirken söyledim dün olacakları ama gözlüğü takmak için liseli olmak lazım )))))Hakan bey bu takıma beş kuruşluk katkısı yoktur,kendisi Yiğit beyin asistanıdır.

Mithat Abi, biliyorum kızacaksın ama; :)

Bu herşeye muhalefet olma anlayışı lise geleneğinde mi var? Tamam Adnan Polat kulübe yakışmayacak birçok şey yaptı son zamanlarda ki ben onun uzun zamandan beri istifa etmesini bekleyen biriyim ama sırf bunun için onun altında görevini layıkıyla yapan insanları da suçlamak yanlış geliyor bana.

Ben Hakan Üstünberk kadar bu takımlara zaman ayıran bir yönetici görmedim şimdiye kadar. Siz gördüm diyorsanız bilemem, benim yaşım 5-6 sene öncesine kadar gitmeme izin veriyor.

Kim ne desin bu sene basketbol takımlarımız güzel bir ivme yakaladı. Bu konuda Hakan Üstünberk'in de rolü yoktur demek çok acımasızca olur. Umarım yerine gelecek yönetici daha iyisini yapabilir.

Hakan beyin zaman ayırmasıda çok övünelecek ne var,bunu anlamıyorum daha öncekiler yanlış yapmışsa,Hakan beyde görevini yapmışsa,bundan daha doğal ne olabilir,görevini layıkıyla yapmış demektir.Ben daha fazlası varsa onu yazın diyorum.Bunda ne yanlış var

Mithat Abi bizim ona karşı saygımız zaten işini layıkıyla yaptığı içindi. Çünkü daha önceden bu işi layıkıyla yapan kimse yoktu, varsın Hakan Üstünberk ekstra birşey yapmasın.

Hem işini layıkıyla yapan, hem de ekstra şeyler yapan bir şube yöneticisi adayı sizden bekliyoruz o zaman :)

Görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir insan olmasının dışında açıkçası bende Hakan Üstünberk'in çok ekstrem bir katkısını,yeteneğini göremiyorum.Göreve sadakat duygusu gelişmiş karaketerli ama bulunduğu pozisyona göre biraz hafif kalan bir isimdi bence.Tabi daha kuvvetlii ,daha baskın bir başkan ve yönetimde bulunsa belki hafifliği ile ilgili düşüncelerim olmayacaktı ama şu an için arkasından ağıt yakacağım biri değildir.Yaptığı her şey için sonsuz teşekkürler ,yapamadıkları içinde canı sağ olsun.

Mithat Abi bizim ona karşı saygımız zaten işini layıkıyla yaptığı içindi. Çünkü daha önceden bu işi layıkıyla yapan kimse yoktu, varsın Hakan Üstünberk ekstra birşey yapmasın.
Ben de bunları yazacaktım.Adnan Polat hakettiği şekilde gitti.Yalnız Adnan Polat'a ne kadar sevindiysem Hakan Üstünberk'e de o kadar üzüldüm.Korktuklarımız başımıza gelmez umarım.

Bildiğim kadarıyla basketbol branşında mücadele eden 3 takımımızdan ikisinin şampiyonluk şansı şu an itibariyla yüzde 80 in üzerinde. Diğeri ise son 20 küsür yıldır şampiyonluk potasına hiç bu kadar yakın olmamıştı ve bana göre ciddi bir şansı var.

Şimdi yazılanlara bakıyorum. Sanki bu 3 takımdan birisi kurulmamış bile daha, bir diğeri küme düşmüş tarihinde ilk defa, sonucusu ise play out mücadelesi veriyormuş izlenimi edindim.