N
Nezarettin Selçuk
Misafir
İbra edilmedi idare konusunda yönetim,iyi ya da kötü birşey demeyeceğim ama Işın Çelebi'ye ve özellikle Hakan Üstünberk'e çok üzüldüm,çok kötü oldu bu çok :-(
Şimdi biri bana Hakan beyin bu kulübe nasıl bir katkısı olmuş yazsın da bende üzüleyim.Yapmayın beyler eğer o koltuğa oturuyorsanız hükümlülüklerinizi yerinize getirmek zorundasınız,bunu yapmanız takdire şayan bir hareket değil mecburi görevinizdir.
Ama ben buraya yapamadıklarını yazarsam sanırım hepimiz hem fikiriz.
Mithat Abi üstte yazılmış ama ben yine yazayım.
Öncelikle basketbol şubemizde eşi benzeri görülmemiş bir olayı yaşattı Hakan Üstünberk bize. Takımlarımız nereye gitse Hakan Üstünberk hep oradaydı, onlara sahipsiz olmadıklarını gösterdi geçmişin aksine, Engelsiz Aslanlar'ın maçlarında bile görmüşlüğüm var kendisini. Onun dışında taraftarla arası hep iyiydi, gidip yanına herhangi bir konu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirdiniz.
Takımlarımızla bu kadar ilgili bir insan başka ne yapmalıydı yada neleri yapmadı, onu da sizden duymak istiyorum.
Ben de bunları yazacaktım.Adnan Polat hakettiği şekilde gitti.Yalnız Adnan Polat'a ne kadar sevindiysem Hakan Üstünberk'e de o kadar üzüldüm.Korktuklarımız başımıza gelmez umarım.Mithat Abi bizim ona karşı saygımız zaten işini layıkıyla yaptığı içindi. Çünkü daha önceden bu işi layıkıyla yapan kimse yoktu, varsın Hakan Üstünberk ekstra birşey yapmasın.