Teşekkürler Hakan Üstünberk

Her maça gitmesi iyice hoşuma gitmeye başladı :)

Eğer burayı okuyorsa ki okuyor diye biliyorum, Engelsiz Aslanlar'a da bir el atmasını diliyorum. Dünya Şampiyonlarına, onlara yakışır bir otobüs tahsis etmek zor olmamalı...

Engelsiz Aslanlar uzerinde oynanan oyunlara klup direk dahil olmali.Konudan haberdar edildiler.Artik resmi siteden uzerlerine dusen aciklama gelmeli.Mac oynanirken kural degismeyecegini federasyona ogretelim.

Diana konusunda hatalı seçim yapıldığını düşünsem de sonuçta kararı veren Ceyhun Hoca. Hakan Bey hocanın istediğini yerine getirdi. Erkenden, planlı hamleler yapıyoruz. Hocalarımızın sonuna kadar arkasında duruyor, onları kısıtlamıyor ve takımlarımızı yalnız bırakmıyor. Hakan Bey'i çok beğeniyorum bu yüzden. Umarım kalır.

Hakan Üstünberk can'dır can...Bugüne kadarki tüm hamleleri planlı ve iyiydi.Takımın her zaman yanında olması ve duruşuyla umarım şubeyi tekrar şaha kaldıracak.

-Yanlış bilmiyorsam- yeni yönetim kurulunda olmadığına göre eğer gelecek sezon da Basketbol Şubelerinden sorumlu olacaksa hangi sıfat ile olacak acaba ?

Kulübün profesyonel elemanı olabilir bu şekilde.Umarım kalır.

Bu benimde aklıma geldi ama yönetim kurulunda üye olup basketbol şubesinden sorumluluğundan iken profesyonel çalışan titrine geçiş biraz tenzili rütbe olur gibi geldi.

Üstünberk özelinde nasıl bir formmül olacağı konusunda bir bilgisi olan var mı ? yada şimdiye kadarki tehamüllerimiz yada tüzüğümüz bu gibi durumlarda ne gibi alternatif çözümler sunuyor/sunuyor mu ?

Sayın Üstünberk, Beşiktaş maçı öncesinde gerçekleştirdiğimiz görüşme esnasında ayrıntılara fazla girmemekle beraber, tüzüğümüzün buna uygun olduğunu belirtmişti.

Bu benimde aklıma geldi ama yönetim kurulunda üye olup basketbol şubesinden sorumluluğundan iken profesyonel çalışan titrine geçiş biraz tenzili rütbe olur gibi geldi.

Üstünberk özelinde nasıl bir formmül olacağı konusunda bir bilgisi olan var mı ? yada şimdiye kadarki temamüllerimiz yada tüzüğümüz bu gibi durumlarda ne gibi alternatif çözümler sunuyor/sunuyor mu ?

Be Hakan Üstünberk için şerhimi koyayım da bilinsin.

Bence abartıldığı kadar başarılı bir ynetici değil. Tek ve en önemli zöelliği hocaların işine karışmaması ve onların dediğine göre hareket etmesi. Yani işin garip yanı beğenilen özelliği hiç bir şey yapmaması. E hiç bir şey yapmayan bir adamı beğenmek de oldukça ironik olsa gerek. Soruyorum başka neyini seviyorsunuz. Her maça geliyor hatta deplasmana helikopterle gittiği oluyor diyorlar. E bende her maça gidiyorum. Üstelik bende hocanın işine karışmıyorum. Hatta artı olarak ben takım için tezahurat yapıyorum. O zaman ben Hakan Üstünberk'den daha iyiyim sanırım...

Arkadaşlar size bir basketbol şube yönetcisinin yapması gerekn işlleri yazacağım siz bana oradan söyleyin bakalım Hakan Üstünberk hangisini yapmış.

1- Salona taraftar çekmek adına çalışmalar yapmak. Bu konuda bir pazarlama departmanı oluşturmak
2- Taraftarın salona geliş gidişini kontrol altında tutmak, gerekli ulaşım olanaklarını sağlamak
3- Taraftarın salona girişi esnası güvenlik görevlileri ve kolluk güçlerinin baskısına uğramamasını sağlamak taraftarının insan muamelesi görmesine direk katkı vermek
4- Taraftarın deplasmana gidecekse ona gerekli kolaylıkları sağlamak gidiş dönüş güvenliği konusunda çalışma yapmak
5- Taraftarı güç bela emek harcayarak bir pankart yapıyorsa o pankarta sahip çıkacak alanları engelleyecek

5- Takımın sahada doğranıyorsa bunun için ilgili kurumlardan hesap sormak
6- Şube de transfer yapılması için gerekli bütçeyi hazırlamak ve bunu direk veya dolaylı yoldan hocaya belirtmek ihtiyaç olan transferleri yaomak
7- Şubenin tek ihtiyacının oyuncu olmadığını bilmek ona göre projeler üretmek ve bunun içinde prosedürleri öğrenmek (Adnan polat şurda 3 ay öncesine kadar 6 bin kişilik salon yapacağız diyordu. Bir kez anlatmadı mı başkana)
8- Soyunma odasına girdiğinde sporcuların saygısını kazanacak karizmada olacak
9- Basketbol camisını bilecek ve o dinamikleri hareket ettirmede önemli taşlardan olacak.

Bunlar ilk aklıma gelenler. Şimdi söyleyin bana ne yapmış bu Hakan Üstünberk de bu kadar seviyorsunuz branşda kalmasını istiyorsunuz. Pazar günü Çiçek Pasajında da konuştuk. Vallahi billahi Mithat Duran ondan daha iyi yapmazsa bu işi ben bırakayım yönetim işini. Bu ülkede tek yöneticilik yapan adam Hakan Üstünberkmi acaba? Eğer bu yöneticilikse ben yıllardır bu işi yanlış biliyorum demektir.

İstediğim yönetici hocanın işine karışmamalı ama hocanın bir kol boyu yakınında olmalı. Düşmana sert dosta şefkatli olmalı. Kolları arasına girmekten onur duymalıyız. Hakan Üstünberk çok iyi bir insan, buna direk katılıyorum. Ama GS basketbol şubesini yönetecek yeterlilikte ve sertlikte bir yönetici maalesef değil.

Ünal Aysal gerçek bir yönetici olduğunu gösterdi.
O bunun adamı, bu şunun listesinde demeden işini iyi yapanı başarılı olanı camiadan koparmıyor. Ancak bu şekilde istikrar yakalayabiliriz..

Hakan Üstünberk'in 1 numaralı yetkiliden kalacağını duymak güzel oldu. Kendisi de devam edecektir görevine. Basketbola yüksek değer veren birinin tekrar görev alacak olmasına gerçekten çok sevindim

Basketbol Takımlarımız Hakan Üstünberk'e Emanet

Yönetim Kurulu eski üyemiz Hakan Üstünberk, Galatasaray Erkek-Kadın ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımlarımızın Tek Yetkili Sorumlusu olmuştur.

Sayın Hakan Üstünberk’in basketbol şubemizdeki başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Basketbol Takımlarımız Hakan Üstünberk'e Emanet

Yönetim Kurulu eski üyemiz Hakan Üstünberk, Galatasaray Erkek-Kadın ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımlarımızın Tek Yetkili Sorumlusu olmuştur.

Sayın Hakan Üstünberk’in basketbol şubemizdeki başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Güle güle Dilara, seni hiç özlemeyeceğiz :) sende bizi özleme olur mu?

Yeni yönetimle beraber herşey inanılmaz olumlu gidiyor sürekli doğru kararlar veriliyor ki Hakan Üstünberk'in devam etmesi kuşkusuz en önemli kararlardan biridir..
Bu yönetime erkek basketbolda bir şampiyonluk o kadar çok yakışır ki yapılan doğru işlerin ilk hediyesi olur umarım..