Teşekkürler Hakan Üstünberk

Yeni kurulacak yönetim,ibra edilmeyen yönetimden bir kişiyi kendi kabinesine dahil edebilir mi?Tüzükte bunla ilgili bir madde var mıdır acaba?

Bugün Edirne'ye de gelmişti, sağolsun.

Takımı bu açıdan sahiplenebilmesi çok önemli aslında ama biraz daha sesini çıkartsa, ne bileyim resmi siteden bu maçla ilgili bir açıklama yaptırsa, fena olmaz mı?

Hakan Üstünberk...

Erkek takımının büyük yükselişinin, bize yaşattığı büyük gururun mimarı..
Basketboldaki onurlu duruşumuzda ve kazanılan ve kazanılacak başarılarda en büyük pay sahiplerinden biri..
Engelsiz Aslanlarımızın 3. Avrupa şampiyonluğunda da takıma her zaman destek oldu..
Bugün değil Türkiye'de Fenerbahçeyi Avrupada Spartakları,Halconları dize getirecek diz çöktürecek kadroyu kuran büyük Galatasaray'lı..
İnanılmaz özveriyle kalıp kalmayacağı belli olmamasına rağmen gece gündüz Galatasaray'ın basketbolda yenilmez armadaya dönmesi için çabaladı..
Umarım yeni yönetimle beraber basketbol şubemizin başında görevine devam eder bunun için çabalamalıyız..

İn Üstünberk We Trust!

(böyle bir konu gerekliydi ancak yeri neresidir abilerimiz karar verip taşıyabilirler)

Hakikaten bu kadar çok iş yapıp perde arkasında kalan bir yönetici olamaz. Çok mütevazi ve görevine aşkla bağlı. Ünal Aysalın onu yeni yönetimde kullanacağı söylentisi var, umarım devam eder.

Kim gelirse gelsin görevine devam edecekmiş sayın Üstünberk,kimse onu göz ardı edecek konumda olmadığını zaten biliyor.

Godfather filmi için kendisine teklif gelmiş yöneticimizdir.Onlara reddemeyecekleri teklifler sunmaktan bıkımıştır.Part 4te Mahmutiden sonra Part 5 i fazlasıyla hak etmiştir :)

Sefa Hakan Bey için konu açma fikrin çok hoşuma gitti ama Maaşlı çalışan olayı nedir abicim ya. Şunu netleştirelim

1- Hakan Üstünberk bu ülkenin en varlıklı İnsanlarından birisidir onlarca şirkete holdinge sahip insandır.
2- Doğrudur Hakan Üstünberk'in şubenin başında kalması için teklifler gelmiştir

Eğer Hakan Üstünberk vazifesine devam ederse bilinki sadece Galatasaray sevgisinden aşkından yapacaktır bunu. Şu an bili ne olacağı belli değilken sabahlara kadar transfer için mesai harcayan özverili bir insandır, onun gibi vefakar özverili insaların her zaman başımızın üstünde yeri vardır.

Maaş muhabbeti bir daha açılmasın rica ediyorum.

Çok yerinde bir konu Hakan abi'ye teşekkür ediyorum bir Galatasaray'lı olarak.

Hakan abi, bu şubede maaşlı çalışan olması durumuda, acaip fantezi olmuş, bence düzeltilmeli.

Hakan abinin yapacağı iş belli, şubenin başında olmalı kendisi, onursal başkan gibi :)

Nedense bana Haldun Üstüneli hatırlatıyor.Sonu benzemesin de..

Herkes Şamil abinin yazısının ardından yapsın yorumunu, yanlış yerlere çekmeyelim.

Bizler her zaman yanında olacağız Hakan Üstünberk! Yaptığın çalışmalar ve işlerin hakkı ödenmez..

In Ustunberk, we trust!

Hakan Üstünberk için bir konu vardı bildiğim kadarıyla.

Taurasi transferine sonuna kadar karşıyım, umarım onun en az katkı vereceği şekilde takım başarıya ulaşır.

Ama Hakan Üstünberk'in basketbola bu kadar önem vermesi, en azından her maça gelmesi ve bu kadar ciddi bütçeler ayırması hoşuma gidiyor. Bu özverisi için ona teşekkür ederim ama beni bu takımdan soğuttuğu için de ne desem bilmiyorum.

Kadın Basketbolu'nda dünyanın en yüksek ücret alan oyuncusunu kadromuza katabiliyoruz, benzer hamleleri Erkek Basketbol'unda da görmek istiyorum.

Sefa Hakan Bey için konu açma fikrin çok hoşuma gitti ama Maaşlı çalışan olayı nedir abicim ya. Şunu netleştirelim

1- Hakan Üstünberk bu ülkenin en varlıklı İnsanlarından birisidir onlarca şirkete holdinge sahip insandır.
2- Doğrudur Hakan Üstünberk'in şubenin başında kalması için teklifler gelmiştir

Eğer Hakan Üstünberk vazifesine devam ederse bilinki sadece Galatasaray sevgisinden aşkından yapacaktır bunu. Şu an bili ne olacağı belli değilken sabahlara kadar transfer için mesai harcayan özverili bir insandır, onun gibi vefakar özverili insaların her zaman başımızın üstünde yeri vardır.

Maaş muhabbeti bir daha açılmasın rica ediyorum.
Şamil abi çok yanlış anlaşılmışım..
Ben maddi durumu nedir ne değildir bilmem kalsın ama nasıl kalırsa kalsın anlamında yazdım ancak listelerde olmadığından dolayı yönetim kuruluna giremeyecek gibi bir durum var sanırım..
Hakan Üstünberk'i çok ama çok severim Galatasaray'da her daim görev almalıdır Haldun Üstünel'in gitmesi nasıl yaraladıysa kendisinin gitmeside çok yaralar beni milyonlarca Galatasaray'lı gibi..
Dediğin gibi abi başımızın üstünde yeri vardır hayatının sonuna kadar kalmalıdır :)

Eğer Hakan Beyin bir şekilde görev alma olasılığı var ise bunu yeni gelen yönetime hissetirmemiz lazım umarım görev alır yeni oluşumda da Ama yinede herşey için koca bir teşekkürü hak ediyor

Görünen o ki Hakan Üstünberk devam edicek.

Muhtemelen hakan üstünberki basketbol şubesinin ceo'su yapıcaklar.Bu güzel bir oluşumun basketbol adına tepe noktası olmalı.Basketbol adına Hakan Üstünberk tek başına yetmez,Hakan üstünberkin Altında çalışacak Güçlü,lobi faaliyetleri yürütebilecek,gerektiğinde federasyona rest çekicek iki tane genel menajer gerekli..

Ben olsam Ceo olarak Hakan üstünberki görevlendirdikten sonra,Erkek takımına genel menajer olarak Nur Genceri atardım.Yine bayan basketbolununda başına da lobisi olan güçlü bir menajer getirirdim..

Murat Tümerlerle,Ali Türsanlarla olacak işler değil bunlar..

Basketbol şubesinde Hakan Üstünberk Futbol şubesinde de Haldun Üstünel olsun Varsın Başkan Turgay Kıran olsun önemli değil:)