Teşekkürler Murat Özyer(Bu kalp seni unuturmu)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Murat Hoca´m umarım yolunuz bir gün Galatasaray´la tekrar kesişir ve içinizde ukte olan kupaları o buluşmamızda kaldırabiliriz.

Lütfen kimse timsah gözyaşı dökmesin...
 
bu bir tesekkur yazisidir..

2007-2008 sezonunun sonu icin tasarlanmis bir yazi aslinda bu, haziran ayi gibi yazilmasi planlanan, 8 aylik bir surecte yasananlari oznel bir bakis acisiyla ozetleyerek, kendi adima ustume duseni yerine getirmek icin yazilmasi planlanan bir yazi..

fikrimi degistiren ise, gectigimiz 10 gun icerisinde yaptigim ve dun tamamlanan turkiye kacamaginda yasadigim essiz guzellikteki paylasimlar ve o yogun tempomda bile her an yasadigim o heyecan dalgasi..

insanoglu neden kor olurcasina destekler ki bir takimi, kimlik yaratma surecinde, sen nesin sorusuna, galatasarayliyim diyecek kadar nasil ozdeslestirebilir ki kendini bir spor klubuyle, ya da nasil iki tane rengi dunyaya baktigi pencerenin arka plani haline getirebilir..

aslinda bilmiyorum, toplumbilimcilerin genel anlamda, psikologlarin ise bireysel duzeyde arastirdiklari, cetrefilli sorulardan belki de en derin olani..

bir gun denek olarak kullanmaya karar verirlerse beni boyle bilimsel bir arastirmada, anlatmam istenirse sariyla kirmiziya olan bagliligim, hayata dair hemen her karar verme surecinde mantigini on plana koyan bir bunyenin, konu galatasarayina geldiginde nasil da, sadece duygulariyla ve hatta derin bir saplantiyla hareket ettigi..

sadece susarim herhalde, gozlerimin ici guler, anlasinlar diye, bir tarafim sari olur diger yanim kirmizi..

evet aylar once basladi, basketbol subemizin bu guzel heyecani, uzun zamandir ortak olmadigimiz sevincler yasatti bize, galatasaray spor klubunun nereye ait oldugunu gosterdi tekrardan hemen herkese, adinin oldugu her yerde hedefin zirve oldugunu, bize ve hatta kendine bile hatirlatarak belki de..

ve bu surecte, guzel bir ailenin varligindan haberdar etti beni, yarattigim kelimelerin anlam kazandigi, cumartesi, yani son gecem ailemle yemekte olmam gerekirken onu bile en azindan yarim devre o ailenin yaninda olmam gerektigi dusuncesiyle erteletecek kadar guzel bir ailenin..

maglubiyetler yasadik sindirmesi zor olan, yengiler aldik sevinci herkesi ortak bir paydada birlestiren, ama en onemlisi heyecani en ust duzeyde yasadik, ve daha onumuzde iki koca ay, bu heyecani zirvede tutarak devam etmek uzere keyifle bekledigimiz..

son olarak ise, bu yazinin boyle one cekilmesine sebep olan, persembe gecesi.. benim sesim hala kisik, kirmizi diye bagirirken kendimi kaybettim diye, kisa ve oz; nice kirmizilara..

bitirirken, basta sayin murat ozyer olmak uzere tum teknik ekibe, teker teker tum oyuncularimiza, masorunden, malzemecisine bu basarida emegi gecen herkese ve en onemlisi bu heyecani benimle birlikte yasayarak gun be gun heyecanimi daha ust seviyeyelere tasayan gsbasket ailesine tesekkur ederim ben..

eyvallah

_________________________________________________________________________________

tek haneli yaslarimin haftasonlari geliyor hatrima, gece ertesi gun sevdigimi, galatasarayi gorecek olmanin heyecaniyla uyuyamadigim, ve sabahinda annemin keyfimden istifade ederek pekmezli ekmeklerini yedirebildigi gunler..

sonra elimde benden buyuk bir ekmek, basimda parcali sapkam, ve annem siki sikiya sarmisken galatasaray kaskolumu boynuma usumeyeyim diye bir trabzonspor maci oncesi cektirdigim resim geliyor hatrima.

biraz ileriye sariyorum gozumdeki seridi, mac oncesine geliyorum bir anda, mabedimizin disinda beklerken, ki o zamanlar cadir yok, etrafta dayanilmaz bir kofte kokusu, anneme soylememem sartiyla tukruk koftesi keyfi, bol soganla.

mac sonrasi huznu, ya da babamla marslar soyleyerek ali sami beyin huzurundan ayrildigimiz gunler geliyor hatrima, yururken geldigim yere dogru, kafamda tekrar yasadigim macin sariyla kirmizi bir perdede oynattigimi hatirliyorum bu aralar tekrar tekrar.

neden diyorum, kimse bana senede 3 milyon avro vermezken, cocuklugumdan kalan bir aski yillardir koru korune sakliyorum icimde ben ve simdi yurtdisindayken, surgunken yani sevdigime, yani hissederken kendimi osmanlida surgun edilmis pasalar gibi, onlarin yazdiklari mektubu, bende yazarken sevdigime sizlerin huzurundayken, ben surgunden sana donmek istiyorum galatasarayim derken, neden diyorum..

emre belozoglu gitmis, daha once de gitmisti, ama sahiplenmistik biz, bu formayi bir kere giyen, o kutsali hisseden, bizden gidemez demistik, biraktigi turkiye, bu renkler degil demistik, emre tekrar gitti, hem de bu sefer donmemesine, ***tirsin gitsin.

hem konumuz o degil ki, konumuz bile olamaz ki, bizim konumuz isil, bizim konumuz esra, bizim konumuz tufan, bizim konumuz dogduklari yerde olmeye karar verenler, bizim konumuz bir kere sevdaya tutulmus olanlar ve bizim konumuz sayin murat ozyer.

sahip cikacagiz isila, bir konya deplasmaninda, hem de bir futbol macinda, isil formasi giyecek bir galatasarayli, ya da eskisehire gittiginde esra sencebe yazacak forma numarasinin yerinde, bizi biz yapan degerlere sahip cikacagiz yani, ya da tufan diye inlecek ki eski acik, gorecek dogduklari yerde olmeyenler, hissedecekler tarih sayfalarinda bir hic olmanin dayanilmaz sancisini..

ve sayin murat ozyer, bulmusken bu formanin kutsalligini, agirligini bu kadar bilen bir oz evladimizi, ben ve benim gibiler diyebiliyorken bize ait biri duruyor orada, varsin basarisiz olalim biz, varsin eksik olalim, varsin huzun hakim olsun uzerimize, ama biz biz yapan degerlerden uzaklasmayalim, biz 'galatasaray' olalim.

GALATASARAY!!
 
Adam gibi Adam ! Tam bir GALATASARAYLI ! Tam bir beyefendi..

Murat Hoca gibisi zor bulunur. İnşallah gelen gideni aratmaz.

Bugüne kadar bu kulübe verdiğin tüm emekler için teşekkürler Murat Hoca !

Bu taraftar seninle gurur duyuyor..
 
Bugüne kadar bize verdiği emekler asla unutulamaz şu tabiri çok sevmesemde Murat Özyer gerçektende adam gibi adamdı. herşey için teşekkürler hocam ilerde takrar beraber olacağız!
 
Beyefendi kişiliği ile birçok kişiye örnek oldu ...
Gerek saha içi gerek saha dışı insanlarla olan ilişkileri gerek Galatasaraylılığı olsun içimizden biri olduğunu gösterdi herkese ...
Keşke kalsaydı ama olmadı umarım birgün döner ve taraftarı olduğu bu camia da ŞAMPİYONLUKLAR yaşar
Teşekkürler Murat ÖZYER ( Bu taraftar seni unutmayacak ... )
 
Yaptığın herşey için teşekkürler ADAM GİBİ ADAM.

Sadece geldiği gün ve bugün arasındaki farka bakalım. Geldiği gün play off lara dahi zor katılan bir takımı alıp Ulep Cupta 4. yaptı ve Şampiyonluk konuşur hale getirdi.

Yolun açık olsun MURAT ÖZYER. Bir gün mutlaka geri gelip bizi şampiyon yapacaksın bunu biliyorum.
 
GİTMEMELİYDİN ama takımı nerden nereye getirdiğin ortada.Sana ne kadar teşekkür etsek azdır.Teşekkürler MURAT ÖZYER!
 
arkadaslar simdi murat özyer gittiğine göre kerem tunceri transferi suya düştü öyle değilmi
 
Herşey için teşekkürler hocam. Bugüne kadar bizlere karşı gösterdiğiniz alçak gönüllü ve yardımsever tavırlarınızı unutmayacağız. Her ne kadar sizi okula panele getiremesem de çok seviyorum :)

İnşallah yolunuz açık olur ve başarılı olursunuz :)
 
Büyük kayıp...

Murat hocanın alternatifi bulunmuşmu ki yollar ayrılıyor. Enteresan işler :roll:

Herşey için Teşekkürler MURAT ÖZYER ...
 
murat hoca profosyonelce davranmayim bizi hep bekledi yonetimde onu cepte tutup once aydin ors sonra oktay mahmudi tarafindan reddedildi ama son tercih erman kunter yeni hocamiz oldu insallah hayirlisi olur !
 
ya!bu söylenti nerden cıktı anlamadım...kanıt hani...benim yönetim kurulundan tanıdık abilerim var..onlara sordum hemen henüz daha belli değil dedi..böyle bir karar henüz alınmadı dedi...
 
Özkan ugur' Alıntı:
ya!bu söylenti nerden cıktı anlamadım...kanıt hani...benim yönetim kurulundan tanıdık abilerim var..onlara sordum hemen henüz daha belli değil dedi..böyle bir karar henüz alınmadı dedi...

yarin aciklanacakmis bekle gorursun ben dun yazmistim erman hocayla konusucaklarini buyuk ihtimal anlastilar her haldeki basketbol dergisi anlastiklarini yazdi. bu arada ben murat hocanin kalmasi taraftariydim.
 
Elbetteki hatalar oldu,eleştirdik. Ama herşeyden önemlisi "ruhu" hissettik...
Bunu da herkes beceremez...
Teşekkürler Murat Hoca,yolun açık olsun...
 
Murat hocanın gitmesinede çok üzüldüm ama şaşırmadım bu kadar zaman hiç bi teklifte bulunmayıp ortadan bıraktıntan sonra asıl Murat hoca kabul etse daha çok üzülürdüm çünkü kendisi mükemel bi insan ve bu yapılanları hak etmiyordu yazık oldu umarım daha iyi yerlere getirecek bir hocayla anlaşırlar...
 
Burası Murat Özyer´in gönderilmesinin tartışılacağı bir konu başlığı değil. Anlamlı konu başlığının kirletilmesine izin verilmeyecektir.

Alper Gülgen: 1 hafta cezalı
Harun Şeker: 1 hafta cezalı
 

Üst