gitti..
ama biz anladik onu suphesi olmasin, ve bu yuzden sevdik, ama gitti. evet isminin onune sifat olarak gurur duydugu galatasaray basketbol takimi coach u unvanini alamayacak artik, evet her guzel sey gibi bitti ve simdi bize dusen saygilarimizi ve minnetimizi sunmak.
ben cocuklarima anlatacagim onu, siz tabi guzel gunlerini goruyorsun takiminizin, ama biz zamaninda cok cefa cektik diye, inanmayacaksiniz ama bu asirlik cinar play-out bile oynadi, ve sonra 'bizden biri' geldi bu takimin basina, bize unutamayacagiz iki sene yasatti ve sanli galatasaray camiasina imzasini atti, ve gitti.., diye.
anlatmayacagim tabii bu surecin nasil manipule edildigini, kendi erklerini korumak adina, koskaca galatasaray camiasinda nasil oyunlar oynandigini, sevgi ve saygi kavramlarinin nasil icinin bosaltildigini, o gunlerde neler yasadigimizi anlatmayacagim, anlatamam ki, utanirim ben.
ama inaniyorum gececek bu gunler, cocuklarimiz daha guzel, daha guclu bir galatasaray gorecekler ileride, ama bizi digerlerinden ayiran degerler asindigi surece, bizden sonrakileri galatasarayli yapan tek sey 'basari' kavrami olacak ve iste o zaman siradanlasacagiz, basarili bir 'siradan'..
ve sayin murat ozyer, kisisel olarak tanimiyorum sizi, karsilikli kelam etme sansim da olmadi, yeri geldi cok sevindik sizinle, guzel heyecanlar yasattiniz bize, yeri geldi kizdik, ya da hayalkirikliklari olmadi mi, evet ama saygi duydum ben hep size, sartlar ne olursa olsun o galatasarayli durusunuzu korudugunuz icin, bu armayi bizim kadar sevdiginizi hissettirdiginiz icin.
galatasarayda isimler gecicidir ve simdi ayrilik zamani, biliyorum ki galatasarayliliginizin geregi bu sureci yasayan kisi olarak, sikayet etmeyeceksiniz, disariya acmayacaksiniz su koca bir ayi hicbir zaman, zarar vermemek adina, ama bilmenizi isterim ki, biz notumuzu aldik.
hersey icin tesekkur ederim ben hocam, galatasaraya hizmet sereftir ve siz simdi serefli bir sekilde ayriliyorsunuz. kendi adima, o gorecegimiz guzel gunesli gunlerde gorusmek dilegiyle..
'zayiflar bizi kendi gucumuzden utanmaya zorladiklari icin kazandilar'