Teşekkürler Murat Özyer(Bu kalp seni unuturmu)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Galatasaray'ın calkantılı bir doneminde goreve gelmisti. Çogumuzun gözünde genç, umut vaad eden, Galatasaray Lisesi mezunu bir basket adamıydı. Zaman icerisinde farkına vardık ki basketbol camiasında bile pek rastlayamadıgımız derecede naif, durust, işinin gereklerini mazeretlere sıgınmadan sonuna kadar yapan, sevecen biri vardı karsımızda. Saha içinde ne olursa olsun, sartlar zorladıgında bile asla degismedi. Bu anlamda Galatasaray'a cok sey ogretti. İçimiz rahattı. İdmanları rahatça seyredebilirdik, ulasılmaz degildi. Oyuncular da dahil olmak uzere herkes sozune guvenirdi. Sezon sonunu getirebilecek miyiz diye endiselerimiz olmadı, bu nedenle :)

Bu sezonluk ''profesyonel anlamda'' yollar ayrılsa da kesinlikle Galatasaray camiası icinde kalmasını diledigim biri. Bir koçtan çok daha fazlası, bizim için. Gelecekte camianın sembol isimlerinden -agabeylerinden- biri olma yolunda ilerliyor... Degerlerimizi hatırlattıgı icin tesekkurler... (heykelini dikmesekte gonuller biliyor...)
 
Off ya zaten hafta sonundaki öss sinirimi bozmuşken bütün stres üzerimdeyken murat hocayıda kaydettik.Hiç değerlerimize sahip çıkamıyoruz adam sırf salon yapılsın diye transfer bile yapmamaya razıydı.Bütün istediği Galatasarayı Hakettiği yere çıkarmaktı tabi olmadı herkesin hatası olabilir ama yinede murat hocaya devam edilmeyliydi herşeyiyle galatasaraya yakışan bir hocaydı yazık oldu YAZIK.!
 
Herşey için Teşekkürler Murat Hoca. Unutmadık,unutmayacağız..

Akıllarda kalan ise bu pankart..

14cr7.jpg
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Herşey için Teşekkürler Murat Hoca. Unutmadık,unutmayacağız..

Akıllarda kalan ise bu pankart..

14cr7.jpg
Bu pankartı her maç astık, çünkü kendisine inandık!
 
Şubemizi tekrar ayağa kaldırdığınız ve bunu yaparkende Galatasaraylılık duruşundan taviz vermediğiniz için teşekkür ederim...İlerde tekrar aynı çatı altında buluşmak dileğiyle...
 
Murat hocanın talihsizligi, ulkerin diger uvey evladı, butce ve olanaklar acısından bize benzeyen, birinci dereceden rakibimiz olan Besiktaş'ın iki yıldır Didin ve Ataman gibi cok iyi koçlarla calısması. Genel itibarıyle saha icinde daha iyi bir koçing gosterdiler. Aslında ikisi de Mahmudi-Blatt, Ors-Tanjevic karsısında da basarılıydı ama otekilerin sansı kadro farkıyla bunu kapatabilmeliriydi. Murat hocanın elinde o sans da yoktu. Buna ragmen ilk yıl oyle ya da boyle bjk'yi elemistir. (Bjk icine dustugu durumda Didin'in de payı olabilir.) İkinci yıl ULEB'te eleyerek tarihe gecmistir.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3mv38fnf]Herşey için Teşekkürler Murat Hoca. Unutmadık,unutmayacağız..

Akıllarda kalan ise bu pankart..

14cr7.jpg
Bu pankartı her maç astık, çünkü kendisine inandık![/quote:3mv38fnf]
:( :( :( :( :(
 
...Galatasaray Spor Klübü olarak bazı değerlerimizi çok çabuk harcıyoruz...Yolun açık olsun Murat hocam...İnşallah gideceğin takımda büyük başarılar elde edersin de seni gönderenleri pişman edersin...
 
Selim Aktepe' Alıntı:
...Galatasaray Spor Klübü olarak bazı değerlerimizi çok çabuk harcıyoruz...Yolun açık olsun Murat hocam...İnşallah gideceğin takımda büyük başarılar elde edersin de seni gönderenleri pişman edersin...

Insallah diyelim pişman eder,ben hic zannetmiyorum sahsen.!
 
Bora Yuksel' Alıntı:
[quote="Selim Aktepe":18p6icbe]...Galatasaray Spor Klübü olarak bazı değerlerimizi çok çabuk harcıyoruz...Yolun açık olsun Murat hocam...İnşallah gideceğin takımda büyük başarılar elde edersin de seni gönderenleri pişman edersin...

Insallah diyelim pişman eder,ben hic zannetmiyorum sahsen.![/quote:18p6icbe]

...Kendisini sonuna kadar destekleyen bir yönetim,kendisine ters düşmeyen iyi oyuncular ve geniş bir bütçe ile Murat hocanın elde edemeyeceği başarı yoktur...
 
gitti..

ama biz anladik onu suphesi olmasin, ve bu yuzden sevdik, ama gitti. evet isminin onune sifat olarak gurur duydugu galatasaray basketbol takimi coach u unvanini alamayacak artik, evet her guzel sey gibi bitti ve simdi bize dusen saygilarimizi ve minnetimizi sunmak.

ben cocuklarima anlatacagim onu, siz tabi guzel gunlerini goruyorsun takiminizin, ama biz zamaninda cok cefa cektik diye, inanmayacaksiniz ama bu asirlik cinar play-out bile oynadi, ve sonra 'bizden biri' geldi bu takimin basina, bize unutamayacagiz iki sene yasatti ve sanli galatasaray camiasina imzasini atti, ve gitti.., diye.

anlatmayacagim tabii bu surecin nasil manipule edildigini, kendi erklerini korumak adina, koskaca galatasaray camiasinda nasil oyunlar oynandigini, sevgi ve saygi kavramlarinin nasil icinin bosaltildigini, o gunlerde neler yasadigimizi anlatmayacagim, anlatamam ki, utanirim ben.

ama inaniyorum gececek bu gunler, cocuklarimiz daha guzel, daha guclu bir galatasaray gorecekler ileride, ama bizi digerlerinden ayiran degerler asindigi surece, bizden sonrakileri galatasarayli yapan tek sey 'basari' kavrami olacak ve iste o zaman siradanlasacagiz, basarili bir 'siradan'..

ve sayin murat ozyer, kisisel olarak tanimiyorum sizi, karsilikli kelam etme sansim da olmadi, yeri geldi cok sevindik sizinle, guzel heyecanlar yasattiniz bize, yeri geldi kizdik, ya da hayalkirikliklari olmadi mi, evet ama saygi duydum ben hep size, sartlar ne olursa olsun o galatasarayli durusunuzu korudugunuz icin, bu armayi bizim kadar sevdiginizi hissettirdiginiz icin.

galatasarayda isimler gecicidir ve simdi ayrilik zamani, biliyorum ki galatasarayliliginizin geregi bu sureci yasayan kisi olarak, sikayet etmeyeceksiniz, disariya acmayacaksiniz su koca bir ayi hicbir zaman, zarar vermemek adina, ama bilmenizi isterim ki, biz notumuzu aldik.

hersey icin tesekkur ederim ben hocam, galatasaraya hizmet sereftir ve siz simdi serefli bir sekilde ayriliyorsunuz. kendi adima, o gorecegimiz guzel gunesli gunlerde gorusmek dilegiyle..

'zayiflar bizi kendi gucumuzden utanmaya zorladiklari icin kazandilar'
 
Sözleşmesinin bittiği tarihten bu yana beklemesi. Onun bu klüp için ne kadar çok şey yapmak istediğinin göstergesidir. Başka hangi hoca bu kadar beklerdi? O para için değil içindeki Galatasaray sevgisi ve bu sevgiyi duyan herkese yeni başarılar yaşatmak için bekledi. Kendinden önce takımını ve camiasını düşündü... Teşekkürler be Murat Hocam...
 
Güler yüzünü , gözlerinin parlamasını ve efendiliğini hiç bir zaman unutmayacağız. Biliyoruz ki bu temelli bir gidiş değil , seninle kaldıracağımız çok kupa var hocam :(
 

Üst