Teşekkürler Murat Özyer(Bu kalp seni unuturmu)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Onur Yavuz' Alıntı:
Burası Murat Özyer´in gönderilmesinin tartışılacağı bir konu başlığı değil. Anlamlı konu başlığının kirletilmesine izin verilmeyecektir.
Denmiş ama pek de dikkate alan olmamış. Konu başlığını baltalamaya yönelik ifade kullanan kişiler artık bir süre dinlendirilecektir.
 
Önemli işler yaptı, takımı bir üst seviyeye çıkarttı eksikleri vardı belki ama bence kalmalıydı...eğer bunları okuyorsan çok tesekkuler...MURAT ÖZYER...
 
Kıymet bilmeyen bir kulube daha giden hocamıza başarılar diliyorum.Umarım bizi yenmezsin Murat Özyer yenersen de bir gram üzülmeyecem :)
 
Murat hoca bjk'ye ne para için nede başka birşey için gitti!!!

Kendisine bundan sonraki görevinde başarılar.
 
Kendisine yeni takımında başarılar :)

Ama o yönetim olduğu sürece BJKCT da tutunacağını sanmıyorum.Komplocu bir yönetim anlayışı var o yönetimde herkesi yem yapar ama hayırlısı olsun kendisi için.
 
Galatasarayın basketbol şubesini eski günlerine döndürmek için Murat hoca çok emek vermiştir ve son 2 senedir de Galatasaray Basketbol Takımı başarılı sonuçlar almıştır. Galatasaray lisesinden mezun olmasına rağmen taraftar ile diyaloğu çok iyiydi. Umarım Murat hoca yeni görevinde başarılı olur ve Galatasarayımıza gelecek olan yeni hoca da bizi daha da başarılı yapar. Teşekkürler Murat Özyer her şey için.
 
Murat hocamız şimdi gitmiş olabilir ama bu gidişin dönüşüde olacak. Murat hocamızla beraber kaldıracağımız büyük kupalar var.
 
murat özyeri en cok eleştirdigim noktası transfer politikası idi.Ondan Sonra ise Fatih SoLak gibi bir oyuncuya hemen hemen hic süre vermeyişi.Ama biz onu yinede cok seviyoduk ve hala seviyoruzda.Cünkü galatasaraya Senin gibi ADAM Lazım.Hoşcakal......
 

Üst