THY Euroleague | 2.Hafta | Galatasaray Liv Hospital - Olympiacos Piraeus

Yok saha içi sandalyeleri eşe dosta peşkeş çekiyor klup. Satılmıyor yani.
Onlarda canları isterse geliyor.

Saha içine 50-100 arası vermeyi düşünüyodum.Hayal kırıklığı oldu.

Olympiacos ve Spanoulis formsuz bence.Panathinaikos maçında 50'nin altında kalmaları ilginç.Zaten sezonlara iddialı başlayan bir takım da değil.Biz daha hazırız diye düşünüyorum.

Bence kabasakal istediği kadar atabilir ama başkalarını devreye sokmamamız gerekiyor. Hücumda dış şutlarımız girerse full tribünle güzel bir galibiyet olabilir.

Bızım sevıye olarak ne durumda olduğumuzu goreceğımız bır mac olacak. Siena yumusak bır rakıptı Olympıacos ıse daha sert rakıp olacaktır.

Biletlerde son durum ne acaba biraz önce 4 bilet aldım salonun coğu yerinde satışlar devam ediyordu şu maçın biletleri bugun itibarıyle bitmeli

Bence kabasakal istediği kadar atabilir ama başkalarını devreye sokmamamız gerekiyor. Hücumda dış şutlarımız girerse full tribünle güzel bir galibiyet olabilir.

bu yaklaşımı hiç sevmiyorum, hocanın da takıma bu tip bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. oyuncuya verilebilecek en kötü mesaj olabilir bu benim gözümde. "spanoulis atsın, gerisi atmasın" bakış açısı, maç içinde spanoulis'in atabileceği 20-25 sayıyı makul kılar oyuncuların gözünde, sonra önünü alamazsın.

Biletlerde son durum ne acaba biraz önce 4 bilet aldım salonun coğu yerinde satışlar devam ediyordu şu maçın biletleri bugun itibarıyle bitmeli

Biletler her türlü tükenir salon full olur zaten.10.000 bilet satıldı şu ana kadar.Biletix'de dün 7 blok gözüküyordu su anda 10 blok gözüküyor nasıl iş anlamadım.Ama burcin badem gece yarısı sadece 2000 bilet kaldıgını söyledi.Yani salon her türlü dolu olur.

Benim Spa'yı savunması için tercihim Gordon olur.
Bence Göksenin ve Sinan Spa'nın savunmasında etkisiz kalır,bu yüzden bence en iyi isim Gordon'dur.
İnşaAllah Arroyo oynar ve gününde olur.
Arroyo,Gordon,Erceg,Ersin,Cenk,Henry ve Marko'nun şut olarak günlerinde olması gerekiyor.
Jawai'ye inşaAllah bu maçlık oyun hazırlarız,onu devreye sokmamız gerekiyor çünkü.
Koça ve takıma güvenım tam.
Allah utandırmasın.

Kaybetmek Kolay,Kazanmak Olay !!!

Olimpiakosu normal EL sezonu içinde yenmek çok zor değil. Son 2 yılın şampiyonu olsalar da favori olarak en güçlü takım olarak yapmadılar bunu. F4 gibi tek maç üzerinden süprizlere açık bir alanda kazandılar. Bence Cska veya Reali yenmek kadar zor değil Olimpiakosu yenmek . Deplasmanda kazanmak cidden olay ama içeride kazanmak süpriz olmaz . ( Sn 2 yılın şampiyonu oly bu iki yıl içinde 3 kez istanbulda maç kaybetti )

Sezonu Beşiktaş maçıyla açtık şimdi Perşembe akşamı OLY maçındayız yine.Biraz saat geç eve dönmek sıkıntı olucak ancak değer bu maça.İnşallah galibiyet alıp ele güne bir göz dağı veririz.
Biletlerde nihayet bitti bitecek.Alıcak olan varsa çabuk olsun 4 blokta satış gözüküyor.Onlarda maç günü salon önüne bile kalmaz diye tahmin ediyorum.

uA AİBÜ ile bizde orada olacağız.Salonda ki ikinci maçım bu ilki geçen sezon şampiyonluk maçıydı perşembe günü de zafer gecesi olur İNŞALLAH.

Futbol macından daha cok heyecanlandırıyor bu mac beni. Abdi İpekci cehennemini cok özlemiştik, ben rahat bir galibiyet cıkaracağımızı düşünüyorum.