Maçın kısa bir yorumunu yapmak istiyorum;
ELEŞTİRİLERİM
1-Ergin Hoca bana göre avrupanın en iyi 2-3 koçundan biri, fakat süre dağıtımında bence adil davranmadı, Jamont çok iyi bir oyuncu fakat dün özellikle ilk periyot nasıl tahammül etti anlamak mümkün değil, spanoulisi hiç savunamadı, maça Gökseninle başlasaydık bence daha doğru olurdu, aynı şey manuasvili içinde geçerli dün bence çok oyunda kaldı, Sinan ile Göksenin en küçük hatasında kenara alınırlarken özellikle Gordona çok kıyak yapılıyor.
2-Ender Arroyoyu çıktıktan sonra takıma hiç katkı vermiyor.
3-Dün 5-6 dk Macvanı deneyebilirdik, özellikle üçlük krizine girdiğimiz ilk yarı.
4-Son dk. Arroyo ve Jawai nefes almakfa bile zorlanıyordu, 2-3 dk dinlendirebilirdik.
ÖVGÜ BÖLÜMÜMÜZ
1-3.peryoddaki geri dönüşümüz ile Avrupaya asla geri adım atmayacağımızı gösterdik.
2-Seyircimiz oyunun içine girdiği zaman nasıl teknik faul aldırtabileceğini gösterdik.
3-Futbolcusu, yöneticisi ve seyircisi ile tek yumruk olduğumuzu gösterdik.
Son olarak, üzülerek söylemek istiyorumki seyirci profilimizden hakiket günden güne ayaklar altına alınmaya başladı, futbolda kendi oyuncumuzu ıslıklamak, hakaret etmek, basketboldada maç bitmeden salonu boşaltıp kaçmak, ne oluyor bize arkadaş, kimse kusura bakmasın ama böyle destek olunacaksa OLMASINLAR.... TEK GERÇEK VARDIR GS....