THY Euroleague | 2.Hafta | Galatasaray Liv Hospital - Olympiacos Piraeus

Sağlam totemim var arkadaşlar. Dün Kopenhag i yendik bugün de Olimpakosu yenersek 6 aydır kestirmedigim saçlarımı kestirecegim

Tahmin ettiğimiz gibi biletler dün akşam bitmiş tamamen ful bir salonda oynayacağız eminim geçen sezon euroleague maceramızdaki cska maçındaki atmosferi oluşturabiliriz gerçi taraftarda da mental bir yorgunluk olacaktır zira cumartesi karabük maçı pazar beşiktaşla basketbol maçı çarşamba kopenhag maçları 5 günde 4'üncü maç bu gırtlaklar ne kadar daha dayanır orası meçhul

Geçen maçta ilk yarıyı 15-16 civarı bir farkla kapatmış 2. yarıda rakip tecrübesi ile kabus gibi üstümüze çökmüştü.
sloukas'ın üçlüğü aynı domercant'ın üçlüğü gibi aklımda hala.
bu sefer daha rahat bir galibiyet alıcağımıza olan inancım tam.

bu sene takımın voleybol ve basketbol maçlarını daha heyecanlı bir şekilde bekliyorum. bugünkü maç karakter koyacağımız bir maç olmalı. kazanırız veya kaybederiz ama o direnci ortaya koymalıyız. başarılar...

Ne göksenin ne sinan spa'yı durduramaz..ilk adımı oldukça hızlı alır spa ve bu yuzden gectigimiz oly maclarında göksenin surekli takimin 5e 4 kalmasina neden olmuştu savunmada spa'yı yakın almaya calısayım derken..

Bu maçta kilit faktör kesinlikle jamont gordon olacaktır ne sinan ne göksenin spa nın savunmasında yeterli düzeyde değiller kaldı ki savunma kısmında yeterli olsalar dahi skor opsiyonu olmadıkları için bizim için dezavantaj oluşturacaktır gordon bu sezonki harika başlangıcı özelliklede beşiktaş maçındaki hem savunma hem hucumdaki performansı üst seviyedeydi

bu yaklaşımı hiç sevmiyorum, hocanın da takıma bu tip bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. oyuncuya verilebilecek en kötü mesaj olabilir bu benim gözümde. "spanoulis atsın, gerisi atmasın" bakış açısı, maç içinde spanoulis'in atabileceği 20-25 sayıyı makul kılar oyuncuların gözünde, sonra önünü alamazsın.

Benim demek istediğim Kabasakalı 1'e 5 oynamaya çalışmasını sağlamak takım oyunundan uzaklaştırmak en doğru tercih. 30 sayı atsa ne olur çevresindekileri oyunun içine sokamadıktan sonra.

Cenk'in olmaması kötü oldu. İnşallah diğer şutörler yüksek yüzdeyle oynar.

Arroyo ve Gordon beklentileri karşılasın, savunmamız da gereken sertliği gösterebilirse kazanabiliriz. Dış şutlarda zaten iyiyiz. Spanoulis de bu akşan gelmemekle neler kaçırdığını görecek ve tabii abisi Arroyo'yu da..!
Güveniyoruz #YenilmezArmada

0 üçlükle oynadığımız ilk yarıda 12 sayı fark fazla değil. Şutlara biraz çeki düzen verirsek ve Jawai'ye doğru toplar indirirsek maç döner ki faul sıkıntısı yaşayacaklardır. Çeyrek başına 10 faul falan yapıyorlar.

Şut takımıyız ama şutuyla yaşayan şutuyla ölür. Sayıların önemli bir kısmını serbest atıştan bulduk. Olimpiyakos genelde uzunlara yardım getiren bir takım degil. Ne yazık ki Jawai'yi periyot sonunda kullanabildik. Ha bu arada Kabasakal çok büyük oyuncu. Macvanın yerine bir pota bekçisi bulmalıyız. Her önüne gelenin içeri girmesi beni rahatsız etti.