Tina Charles

Galatasaray Medical Park, WNBA takımlarından Connecticut Sun forması giyen Tina Charles ile kesin anlaşmaya varmıştır.

Uzun forvet ve pivot pozisyonlarında görev yapabilen 1.93 metre boyundaki Charles, geçtiğimiz sezon Euroleague’de yer alan Rusya temsilcisi Nadezhda için oynuyordu.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/9955.php
 
Tina Charles, WNBA'de 2010 yılında normal sezonunda 15.5 sayı - 11.7 ribaund - 1.5 asist ortalaması ile oynadı. Bu istatistikleri ile "Yılın çaylağı" ödülüne layık görülüen 5 Aralık 1988 doğumlu olan ve 1.93 boyunda ki Amerikalı pivot Tina Charles bu sezon Avrupa'da Nadezhda takımında forma giydi. Amerikalı pivot bu yıl Euroleague Women'da 19 sayı - 12.3 ribaund - 1.3 asist ortalaması ile oynadı. Tina Charles ayrıca takımımızda forma giyen Augustus ve Fowles ile birlikte Avrupa Kadınlar Ligi All-Star etkinliklerinde "Kıta dışı oyuncular" kadrosunda forma giydi.


Hayırlı olsun....
 
Çok iyi oyuncu ancak takım yapı olarak ilginç bir hal aldı.Ne diyelim hayırlı olsun. Keşke Seimone da gelse duruma göre avrupada ikisinden biri oynasa olmaz mı.Seimonedan bu kadar kolay vazgeçmemeliydik.
 
Bu seimonu'nun olmayacağı anlamına gelmese olmaz mı.yine buruk bi açılış mı yapıcaz..duruma göre kullanılsalar ve prensesimiz yine bizimle olsa,çok mu şey istiyorum ben...
 
Hayırlı olsun pota altında süper ikilimiz oldu.. Yalnız bişey sorcam 3 kıta dışı oyuncu hakkımız yok mu? Fowles Tina 2 etti augustus halen alınabilir.. Alba Torrens ispanyol değil mi?
 
Geçen sezon en sıkıntı yaşadığımız pozisyondu bence 4 numara. Bahar açıkçası yetersiz kalıyordu, Melisa'nın da sakatlanması sonucu final serisinde pota altı rotasyonumuz sadece 2 oyuncuya düşmüştü. O yüzden çok yerinde bir transfer olduğunu düşünüyorum. Eğer Melisa'da kalırsa, çok önemli bir pota altı rotasyonumuz olacak.

Diğer yandan sıkıntı Seimone'un kalamayacak olması. Hem duygusal, hem de oyunculuğu bakımından kalmamasına çok üzülüyorum. Bu seferde 2 numara bizim Türklere kalacak, yeni en zayıf bölgemiz burasıdır, bakalım ne gibi Türk oyuncu transferleriyle buraya kapamaya çalışacağız.

Malasef oyuncu yetiştiremediğimiz için (hem ülke, hem bizim altyapımız), yabancılarla kadro güçlendiriyoruz. O yüzden bir bölgeyi düzeltmeye çalışırken diğer taraf elimizde kalıyor.
 
Bu seimonu'nun olmayacağı anlamına gelmese olmaz mı.yine buruk bi açılış mı yapıcaz..duruma göre kullanılsalar ve prensesimiz yine bizimle olsa,çok mu şey istiyorum ben...

Böyle birşey imkansız. Bu 3 oyuncuyu dönüşümlü olarak tribüne çıkartmak %0 ihtimal.. Anca ufak bir olasılık, Türk oynama ihtimali ( tabi prosedür uygunsa, o konuda bi bilgim yok ). Melisa Can'ın pota altı oyuncusu olduğunu düşünürsek belki bu rotasyon varken gönderilme ihtimali var...
 
Felaket bir pota altı oldu. Spurs'ün efsane olduğu dönemlerde Tim Duncan - David Robinson vardı "İkiz Kuleler" Bizim İkiz Kuleler de Sylvia ve Tina oldu. :) Hayırlı olsun.
 
WNBA|Çaylak Tina Charles 23 ribaund, 19 sayıyla Phoenix'i dağıttı

Nasıl çaylak bu!

Son dakikaları heyecanlı geçen maçta Connecticut Sun kendi sahasındaki maçta Phoenix Mercury’yi 82-79 yendi.

Bitime 04:10 kala 73-70 geride bulunan Connecticut 12-2’lik seriyle 82-75 öne geçti. Phoenix Mercury 06.9 ve 01.2 kala Diana Taurasi’nin başarısız iki üçlük girişimi ile beraberlik fırsatını kullanamadı.

Connecticut’ta son günlerin formda ismi Tina Charles 19 sayı ve kariyer rekoru olan 23 ribaundla double-double serisine devam etti. 5/6 serbest atış, 7/12 iki sayı isabetiyle oynayan 1988 doğumlu çaylak oyuncu bu sezon 12 maçta 16.1 sayı, 11.4 ribaund ortalamasıyla zirve yaptı. Allah her takıma böyle çaylak nasip etsin..


http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/5354.jpg

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/5377.jpg

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/5398.bmp
 
Önce hayırlı olsun.
Bu hamle 2 kötü şeyin habercisi. 1. Sophia'yı ikna edemedik ya da hiç buna girişmedik bile. 2. Augustus artık gelmez. Büyük düşünün şunu alın falan demek haddime düşmez. Ama bu anlayışla seneye ciddi bir başarı beklemek zor. Diğer transferlere de bakmak lazım tabi ki.
 
çok iyi bir transfer de neden umutsuzluğa kapılmışız anlayamadım. zaten seneye de 3+1 olmayacak mı. Muhtemelen bir Avrupalı transferi (guard) yapılacak ve böylece 4 yabancı olmuş olacak. Eurolegue için de bir Avrupalı daha alınır muhtemelen. Ben mi yanlış hesapladım acaba?
 
Bence erkek takımın da play offlarda oynasınlar beraber :):) pota altında demekkı kara gunler rakıblerı beklıyor :)
 
Arkadaslar 2 numarada Gülsah mi oynayacak? akliniza yatiyor mu bu?? ilk 5 de 2 tane yabanci olacak. Torrens ve Tina su anda garanti olanlar. Isil yerlilerden garanti. bence yabanci bir sutör guard 100% alinacaktir. yoksa hic birseyin anlami kalmaz. Torrens sutör bir oyuncu degil.
 
Arkadaslar 2 numarada Gülsah mi oynayacak? akliniza yatiyor mu bu?? ilk 5 de 2 tane yabanci olacak. Torrens ve Tina su anda garanti olanlar. Isil yerlilerden garanti. bence yabanci bir sutör guard 100% alinacaktir. yoksa hic birseyin anlami kalmaz. Torrens sutör bir oyuncu degil.

Prince avrupa pasaportuyla gelirse bu sorunu çözmez mi?
 

Üst