Tina Charles

Tina çok ağır bir uzun değil(Kara Braxton gibi).Bu yüzden asıl yeri 5 numara olsada,4 numarada da kullanılabilir.Eğer denildiği gibi Fowles ikinci yarıda takıma katılacaksa isabetli transfer olmuş.Avrupalı seçimimiz nasıl bir oyuncu olacak ve en önemlisi yerli hamleleri nasıl olacak bunlarda önemli.
 
Bu hamle devşirme bir şutör hamlesi yapacağımızı gösteriyor bana.

Işıl - (şutör) - Alba - Tina - Fowles gayet güzel bir beş. Gülşah ve Bahar benchten katkı alacağımız isimler. Devşirme şutör + 1 sağlam yerli hamesiyle gayet güzel bir kadro görünüyor. Ayrıca Alba'nın farklı pozisyonlarda oynuyor olması da büyük bir avantaj.

Burdaki çoğu arkadaşımın aksine güzel hamleler olduğunu düşünüyorum.
 
fowles varken gereksiz bir hamleydi. tamam ceyhun hocanın augustusu istemediğini biliyorduk ama bu kadar erken vazgeçeceğini tahmin etmezdim. kime dış şut attırmayı düşünüyor acaba.
 
Hayırlı olmasına olsun tabii ama beni asıl ilgilendiren Türk rotasyonu.. Esra'dan sonra Tuğba da gitmiş görünüyor.. Işıl, Bahar ve Gülşah.. Bu kadar mı ?

Bence yapacağımız Türk transferleri sonrası iddiamız belli olur..Yoksa yabancılarda yanlış seçim çok az yapıyoruz..
Ceyhun Hoca'nın Augustus'u istememesini anlayamıyorum.. Elbette istememe, tercih etmeme hakkı var, coach kendisi.. Ama işler ters giderse dilimizden kurtulması zor.. Bu ülkeyi, takımı, şehri , rakipleri bilen , kaliteli, sporcu ahlakı yüksek ve daha da önemlisi burada oynamak isteyen bir skoreri tutmuyoruz.. Hadi bakalım.
 
tamam iyi bir pota altı oyuncusu ama bence pota altına bir Avrupa'lı oyuncu alınıp Simeone ile tekrar anlaşılsa daha iyi olur.Fowles ile Tina ile iki kıtalararası oyuncu hakkımızı kullanmış olduk.
 
Bu kadar karamsar olmaya gerek yok tamam şutör eksikliğimiz kabak gibi ortada ama bunun türkiye liginde çokda bi öneminin olmadığı ortda zaten bu takım seneye euroleagde f4 için hedef koydu ve bence de gayet mantıklı transferler yapılıyor..Bu sezon neredyse her maç fowles 40 dakika süre aldı ve verimini tam yansıtamadı kesinlikle bir 4-5 tarzı transfer gerekiyordu ve böyle bir yerli bu ülkede olmadığı için mecbur yabancı oldu tabi avrupalı olabilirdi diye tartışılabilir ancak tahminim avrupalı bi şutör alınacaktır avrupada da yabancı sınrlaması olmadığı için(2 amerikalı fowles-tina) son derece harika bi kadro olur...
 
Şutları da Ceyhun hoca atar artık.Kıta dışı kontejyanının ikisini de aynı mevkiden kullanmak saçmalık.Fowles'ı yedekleyecek 4-5 numara oynayabilen orta ayarda hiç mi Avrupalı uzun yoktu allah aşkına. Seimone'un da seneye bizle olmayacağı kesinleşmiş oldu maalesef.
 
avrupali bir tina bulunabilirdi..ama avrupali bir augustusu bulan birde ankarda denizi arasin..
 
tek bakarsak çok iyi bir oyuncu , yılın çaylağı , hem avrupa hemde wnba istatistikleri süper . Ama fowles ile kıtadışı oluyorlar. bence geri kalan transferleri beklemek lazım tam bir yorum yapmak için. Şu an resmin sadece çok az bir kısmı görünüyor.
Herhalikarda Seimone kaybedersek , tek üzüleceğim konu olur :(
Birde Sophia konusunda hiç girişim olmadı galiba :(
 
Hayırlı uğurlu olsun da çok kafamı karıştırdı bu transfer. Slyvia Aralık'ta gelir mi soru işaretlerim oldu.. Slyvia-Tina-Bahar-Alba falan, ribaund vermeyiz kolay kolay herhalde tek pota falan oynarız ama Slyvia hakkında emin olamıyorum. Seimone konusuda çok üzücü. Merakla bekliyorum neler olacak bakalım...
 
Ortada dönen paraları bilemiyorum. Kimin nerede ne kadar sözleşmesi var onuda bilemiyorum. Ama madem avrupa dışı oyuncu alınacaktı Fowles'ın yanına, o zaman keşke LJ'ı almak için mücadele etseydik keşke. En azından Sylvia'nın yanında 4 numarada da oynabilecek hatta 3 numaraya bile çıkabilecek bir oyuncu kazanmış olurduk. Ki genişliği ve gücü ile Matoviç ve Nevriye için bela olduğu gibi Sylvia'ya direk alan yaratırdı. Şutlarından bahsetmiyorum bile. Tİna'yı geçen sene yılın çaylağı olduğunda tanımıştım. Kİ Draftta birinci sıradan girdiğini de o zaman öğrenmiştim. İyi oyuncu gerçekten de. İlk istediğim sakatlıktan uzak bir sezon yaşar umarım. Ve burada mutlu olur...
 
avrupa için iki kıta dışı hakkını 2 uzun pota altı ile kşmse kullanmaz hele yerli şutörleri sıkıntılı ise! eğer Fowles ile sorunlar varsa bu transfer ancak bu şekilde anlaşılır bir durum oluyor. Fowles ligin ikinci yarısında gelecekse Ocak ayında yani Muhtemelen o transfer o yüzden yapılmıştır. Aksi taktirde Fowles, lig başında burada olacaksa çok mantıksız transfer ve çok hatalı.
kendi yorumum Fowles'ın Ocak başında geleceği o döneme kadar açığı Tina ile kapıtalacağı. Yani kıta dışı bir oyuncu daha alınacaktır bakın göreceksiniz.
 

Üst