Tina Charles

Bence Fowles gidecek yoksa Tina-Fowles oynatıp 2 numarada Tuğba'yı oynatmayacağız herhalde? Böyle olacakse mükemmel şutu olan Lauren veya penetresi olan Candace Parker alınmalıydı.
Hiç hoşuma gitmedi bu transfer.

Seçimi Aysal kazanması halinde şubenin başına Hakan Üstünberk'i getirecek şeklinde konuşuluyor.Belkide sırf bu sebepten dolayı Hakan bey transferlere aralıksız devam ediyor olabilir.

İşin açıkçası kadınlar için yabancı kontenjanı nedir ,nasıldır uzmanı değilim.Ama oyuncu bazında düşünüldüğünde Tina çok çok iyi bir transfer.
Ancak denildiği gibi şutör ve kısa pozisyonda şu anda zayıf kalıyoruz.fb'den Esmeral alınabilecek olsa buna ek şutu olan bir avrupalı ile bu sorunu çözerdik ama ilk dediğim hamle ne kadar olası bilemiyorum.

Bence Fowles gidecek yoksa Tina-Fowles oynatıp 2 numarada Tuğba'yı oynatmayacağız herhalde? Böyle olacakse mükemmel şutu olan Lauren veya penetresi olan Candace Parker alınmalıydı.
Hiç hoşuma gitmedi bu transfer.

fowlesla 2 senelik sözleşme imzalandı nereye gidiyor.bence şöyle olmuştur bizimkiler uzun konusundaki sıkıntımızı görmüşlerdir ondan alınmıştır.

Fowles resmi siteden açıklanmadı değil mi? Alba, Tina, Işıl. Bahar açıklanıyor Fowles açıklanmıyor.

Fowles ve Tina kesin geldi.

İkiz kulelerimiz hayırlı olsun.

Daha öncede dediğim gibi Seimone gelmezse hiç bir şeyin gözümde bir anlamı yok !..

Fowles-Charles ikilisini seyretmek ilginç olacak.:)Ancak daha eksiklerimiz var.Umarım Alba Torrens,Tina Charles kalitesinde oyuncularla kalan eksikliklerimizi tamamlarız.

Tina Charles bildiğin klasik dominant 5 numara yahu, milli takımda Slyvia ile 5 numara dakikalarını paylaşıyorlar. 4 numara olarak nerede ne zaman kaç dakika oynamış hiç rastlamadım ben.

hayırlı olsun ama garip transfer syliva kalacaksa.

Sut atacak oyuncumuz yok Fowles varken tina charles yanlis hamle diye dusunuyorum

Augustus daha iyi bir tercih olurdu.

Tina saf 5 numaradır. ikisi aynı anda sahada olursa,Matovic, Lauren gibi uzunları durduramayız.

Millet 4 numara aldık, ikiz kulelerimiz hayırlı olsun diye seviniyor ama benim bildiğim Tina bildiğin 5 numara. Bence yanlış bir tercih yaptık. Madem Augustus'tan vazgeçtin, Sophia gibi şutu olan bir 4 numara al da biraz mantık arayalım şu işte. Yok arkadaş bu takım yine aynı tas aynı hamam devam eder. Kolu tamir edeceğiz derken bacağı kırıyoruz. Sıkıntımız zaten yerli oyuncu rotasyonu. Taurasi'yi alırsın Seimone dan vazgeçersin anlarım da bu iş çok saçma geldi bana. Tina Charles çok iyi bir 5 numaradır evet ama zaten en iyisi bizde 5 numara olarak. Fowles gitmeyecekse kıta dışı hakkı da belliyken neden Tina?

Fowles için resmi bir açıklama yok ve Tina hamlesi kafamda soru işaretleri yarattı. İki kıtalar arasa oyuncu hakkını pivot için kullanacak kadar lüksümüz yok. Açıkçası çok ama çok saçma bir transfer oldu (Fowlesla da anlaşabildiysek). Augustus diye bas bas bağırıyor bu takım. Ayrıca Fowles'ı bile yeteri kadar kullanamayan Ceyhun hoca iki pivotumuz olunca her hücum sayı olcağını mı sanıyor. Enteresan bir hamle oldu ve Prince hamlesi olacaktır tahminimce yakın zamanda. Augustus gidecek bence daha alt seviye Prince gelecek. 5 numarada Fowles varken Charles alındı. Alba şuana kadar ki tek olumlu hamle benim gözümde ki oyun tarzını ben bilmiyorum. Sophia türk olmalı gerekirse 3 numara bile oynasa.

Fowles ve Tina ayni anda oynayamaz ikisi tipik bir pivot. fowles eger kaldiysa Tina yanlis bir hamle fakat fowles ille yollar ayirmis ise Tina mukemel bir hamledir

Fowles ve Tina ayni anda oynayamaz ikisi tipik bir pivot. fowles eger kaldiysa Tina yanlis bir hamle fakat fowles ille yollar ayirmis ise Tina mukemel bir hamledir

Fowles zaten ayrılmışsa, Fowles'ın gitmesi ben de inanılmaz hayal kırıklığı yaşatır. Kim gelirse gelsin de yerini dolduramaz.

Resmi site uzun forvet de yazdığına göre 4 numara olarak da düşünülüyor. Sonuçta resmi siteye bilgiyi teknik heyet vermiştir. Nette pivot yazıyor heryerde. Sylvia 30 dk oynar 10 dk Tina oynar 5 numarada, 4te ise 20 dk oynar Tina diye düşündüm duyunca ama eğer gerçekten sadece 5 oynuyosa inanılmaz saçma hamle olacak Fowles ve Tina. Böyle bir lüksümüz yoksa.