• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Tina Charles

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CemErman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Fowles ile süreyi paylaşacak olmaları iş yükünü biraz azaltır ve daha iyi olur.. Son periyotlarda yorgunluğu göze çarpabiliyor ki ne yapsın..bugün yine 35 dakikaya yakın oynadı..

mağlubiyet rağmen yazmadan geçemiycem;

38 sayı 9 ribaund 3 asist....

Çok iyi oyuncusun bugün seni daha fazla kullanabilseydik keşke. Özellikle 3 periyotta. Savunmada daha iyi olabilirsin.

Tina ve Fowles ikilisi fazla lüks bu kontenjanlardan dolayı.. Aslına bakacak olursak Ceyhunun takımına Dee,Alba,Fowles gibi oyuncular lüks.. Verin Ceyhunu istanbul universitesine orada ayşe fatma oya ile mucadele etsin.

Tina charles wisla transfer olmuş.Bize verdiği emeklerden akıttığı terden dolayı teşekkür ediyorum.Umarın Wisla da başarılı olur .

Evet siteye yazmışlar ... Çok çok daha iyi olabilirdi ama gitti . Yeni takımında başarılar dilemek düşer bize de :/

Disiplinsiz ve kesinlikle takım oyuncusu değil. Yolu açık olsun..

gittiğine çok üzülmedim açıkcası, yolu açık olsun, bize verdiği katkılar için teşekkürler

Disiplinsiz ve kesinlikle takım oyuncusu değil. Yolu açık olsun..
aynen katılıyorum Önder abi,zaten Tina'nın orta mesafe şutları yüzünden,kalp krızi geçirmekten korkuyordum,bu kadar sırtı dönük iyi oynayan bir oyuncunun neden sürekli dışardan oynadığını anlamadım zaten,yolu açık olsun…

Güle güle...

Geri