Sylvia'ya yazılanları gördükten sonra "mağlubiyet sonrası oyuncu ipi çekme" konusunda nirvanaya ulaşmışız demektir.
Bu takım E.L de Son 16 ile 8 ve Ligde ki Şampiyonluk Maçlarında Başarılı Sonuçlar aldığında Göreceğim Sizleri... Şubeyi kapatın diyenlere Sadece Şunları Söylemek istiyorum : Bilgisayarınızın Kapat Düğmesine BAsın ve Gidin yatın
Birde yorumlara bakıyorum 8-9 senedir olduğu gibi olacak falan filan olmuyor arkadaşlar olmuyor . Nerde yanlış yapıyor kulüp .
Hoca maçtan sonra yüzde yüz şunu diyecektir eksiklerimiz var kelimesine sığınacaktır onlar olsa bile ye-ne-me-yiz sen bu kadar uzunu doldur takıma ama şutör alma . Ekrem menun ile bir tane bile kupa alamayacağız bu sene önceki yıllar arada bir türkiye kupası cumhurbaşkanlığı alıyorduk bu sene sıfır çekeceğiz bence.
Takımda yabancılardan 2 tanesi değişmeli alba torensi bu sene neden takımda tuttular bir yıl sözleşmesini neden dondurmadılar ayrıca lytile neden alındı onun yerinede şutör alsaydıkya.
Sühan bey ben son maça gelmedim. 1.5 yıldır İstanbul'a da gelemiyorum. Ne yaptığımı ne ettiğimi bilmeden nasıl oluyor da beni her maça gelmekle mükellef tutuyorsunuz ve sözlü sınava tabi tutmaya çalışıyorsunuz? İşime gelmeyen bir bilgi yok. Kulübün "peş keş" lerinden bahsetmişsiniz. Türk Telekom Arena sözleşme şartlarından bahsetmişsiniz. Siz hangi sözleşmeyi gördünüz efendim? Özhan Bey'in yaptığı protokolü mü sonradan Adnan Bey'in yaptığı "kira" miktarı yazan ve imzaladığı sözleşmeyi mi?
İnşallah bu heba ettiğimiz dediğimiz başarıyı geçeriz,öyle yada böyle geçen sene 2 kupa alındı,bu sene biri gitti inşallah haftaya trk kupası gelir oda giderse,inşallah lig gelir,oda gelmezse yanlış giden birşeyler vardır demektir,bu oyuncular bedava alınmıyor ya kardeşim,galatasarayın bir kuruşunu bile gereksiz harcayanlar o zaman hesabıunı verir...Galatasaray Bayan Voleybol takımının şampiyonluğunu hatırlayan var mı aranızda, ben söyliyeyim 1966, 46 senedir şampiyon olamamışız, benim gibi Voleybolu sıkı takip eden kimsede kalkıp bu şube kapatılsın dememiş, senelerce bu şubede yanlış transferler yaptık 1 liralık oyuncuları 3 liraya aldık, en sonunda akılcı bir plan uygulamaya başladık bundan 2 sene önce 4 yıllık bir plan yapıldı ve uygulamaya koyuldu geldiğimiz nokta ortada..
Basketbolda'da Voleybol şubesindeki gibi sabırlı olmamız lazım, eksiklerimizi zaman içinde kapatıp başarıya ulaşacağımıza dair tereddütüm yok, tek üzüldüğüm nokta Ceyhun Yıldızoğlu ile heba ettiğimiz 2 sene..