TKBL 6. Hafta | Galatasaray 76-72 Fenerbahçe

Maç öncesi söyledigim gibi Coleman ve quiqley gibi net şutorleri var.. Bunlara Veramenka'yı da ekleyebiliriz.. İlk yari üclük savunmamiz başarili olsaydi devreyi 9-10 sayi önde kapatabilirdik .. İkinci yari ışıl'ın da devreye girmesi gerekiyor .. İlk ceyrekde bocalayinca yerine giren Martinez güzel bir ivme kazandirdi .. Kizer'da iyi gibi duruyor hücumda..Savunmada pek bir katkısını göremedim henüz.. En azindan Bone gibi basit atıslari kacirmayacagini gosterdi

Işıl sakatlıktan yeni cıktıgı icin beklenen performansi sergileyemiyor . Ayrica yalnizca benim dikkatimi cekmemiş olmasina sevindim . TRT spikeri 'aleni' şekilde fb amigolugu yapiyor ... Macı yorumlarken fenerbahce perspektifinden analizler yaptigini gorebilirsiniz... TRT'nin böyle yamyamlara mac anlattirmasi garip

Işıla verilen paralara yazık günah gerçekten 5 kuruşluk oynamıyor, Martinezi söylemiyorum bile.

Çok talihsiz açıklama olmuş bu ya. Senelerdir Galatasarayin adini en iyi şekilde taşımış takımını avrupa şampiyonu yapmış, ağır sakatlığına rağmen milli takimda oynamayıp takımının en önemli maçında sahaya çıkmış kişiden bahsediyoruz. Valla yaziklar olsun size

Loyd hic iyi degil,hic guvenilir bir oyun sergiledigini gormedimmMartinezin bombos loyd u goremedigi poziyonda col enteresandi nerdeyse maci beraberlige getiriyorlardi.Guzel ve onemli bir galibiyet.Kizer i cok begendim.

Resmen zorla macı veriyorduk martinez de cok kötü bu arada cıldırttı bir ara ama herseye ragmen tebrikler kızlar ve tebrikler imparator Ekrem Memnun.

Bu saydıklarını hayrına yapmadı karşılığını aldı son yaptığımız kontrat ise fiyasko aldığı paraları kesinlikle hak etmiyor. Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki cephede karın tokluğuna savaşıp vatanı kurtarmış gibi.

Ne bekliyordunuz parasını almadan oynamasını mı nice oyuncular geldi ne paralar aldı ama verdikleri tek bir şey yoktu . şimdi sıra Işıla geldi öyle mi yazık.

Nasıl bir düşüncedir o alacak tabiki en çok parayı ışıl alacak arkadaş. Masal dunyasinda mi yaşıyorsunuz yoksa fb limisiniz bilemedim. Para almasın en iyi performansını ortaya koysun lafları çok komik forum sitelerini karıştırdınız demekki ama sizlere inat galip geldik simdi oturun ve aglanmaya devam edin.

Işıl toparlayacaktır, ben inanıyorum, Ekrem hoca geldikten sonra nasıl ivme yakaladığını gördük, o süreçte hata yapmasını adeta pusuda bekler gibi bekleyen anti Işılcılar susmuştu, yeniden çıktılar, sadece burada değil facebook ve twitter ortamında da görüyoruz..

Maça gelirsek, açıkçası kaybederiz sanırım diye düşünüyordum ama Ekrem hocam ve kızlar yine yanılttı benim gibi düşünenleri.. Zaman zaman çıldırtsa da Martinez'i beğendim bu maç. Keyifli bir maçtı, kazanmak da o keyfi bayağı yukarı taşıdı :) Teşekkürler kızlar, teşekkürler Ekrem hocam

Mactaydim cok guzel bir atmosfer vardi. Son periyor tribun de agirligini koyunca kazandik. Jelena inanilmaz oynadi.

Bu Kizer mevzusu nedir? Iki sorum olacak kadin basketbolda mac kadrosunda kac yabanciya yer verilebiliyor ve kaci abdli kaci avrupali olmali?