TKBL 6. Hafta | Galatasaray 76-72 Fenerbahçe

Federasyonun hatasıysa gerçekten biz yer almayalım bu ligde. Alsınlar şerefsiz şikecilerini başlarına çalsınlar..

Yok bizim yönetim hatalıysa, 1 dk durmayıp defolup gitsinler. Bu oyuncuların, Ekrem Hocanın, Dubljevic'in emeklerine yazık be!

O zaman AGÜ maçında da usülsüzlük vardı. Oradan da bir hükmen mağlubiyet gelmeliydi...
Ya da şöyle diyeyim, bu adamlar bu maçı kazansalardı AGÜ gibi yutacaklar mıydı yani? Yoksa yine de şikayet ederler miydi?

Hayır ısrarla bakıyorum, düşünüyorum... Takımların 2 kıta dışı hakkı var.
Bizim de Kizer ve Lloyd dışında kıta dışı oyuncumuz yok. Niye bu oyuncuya Avrupalı vizesi verilsin? Avrupalı oldu diyelim, neden kıta dışı oynatılmasında sorun olsun?
sonuç itibariyle, bizim ne lehimize ne de aleyhimize birşey olduğu yok... Böyle bir karar niye alınsın?
Bi iş var bunun altında. Galatasaray'ın suçu yok bunda asla.

Alttaki niyeti anlamam biraz geç oldu ama güç olmadı :D
Federasyon, düzeltilmiş haliyle fenerasyon veya azisistan bize açıkça o kızı oynatmayacaksın dedi. Zaten Ekrem Hocamız'ın taktığı kapakla sarsılan gururları, bir FeBe mağlubiyetini daha kaldıramayacaktı. Sonucunu bile bile yaptılar bunu.

Yazıklar olsun!

Yaşam boyu yetecek kadar mutlu oldum Galatasaray'a dair.En büyüğü de 13 Nisan 2014'teki kadınlar Euroleague finaliydi.Şayet bu karara ve alan yapıya dair değişim göremezsem benden bu kadar.Mutlulukları biriktiriyor ve sosyal deney karakteri olmadığımı,bir kez yaşanan hayat için bunca yapay sarsıntının fazla olduğunu düşünerek vedayı gerçekleştiriyorum.

Aslında artık Ekrem Memnun'un Galatasaray'ını yenemeyeceğini anlayınca genotiplerinde var alan şikeyi davranışa döken camianın bu acziyetini görmek güldürüyor. 8 yıl üst üste gelen şaibeli şampiyonluklar sonrası onlar için zor tabi. Çirkefliklerini zaten biliyoruz, kanıksadık ne yazık ki. Acziyetlerini görüp mest olmak kafi.

İyi diyorsun da, tbf yönetimi de hata bizde, sorun olmaz demeyecekti o zaman. Yönetime biz de kızıyoruz ama burda tek suçlu onlar değil.

Benim gözümde birinci suçlu yönetim, şuan yine kapatalım gidelim diyen topluluk hortladı, zamanın maça çıkmayın diyen toplulukla aynı, o gün maça çıkmadık ne kazandık, bak şuan Federasyonun yaptığına ne değişti, eğer birşey yapılacaksa branş kapatarak yapılmaz, Galatasaray Spor kulübü bu ülkeye fazla dersin başka bir ülkede mücadele verelim dersin anlarım, ama çıkıp hakkımızı yiyorlar kapatalım demek cahilliktir, futboldada yiyorlar onuda kapatalım, Avrupa takımlarına karşı oynarkende hakemler hakkımızı yiyor, oynamayalım o zaman... Şuan bu zihniyetin yaptıkları tek şey yönetimin suçlarını kapatıp herşeyi federasyona mal etmek, bugün maçta 1 gün önce başladı bu konu, herkes kuralı okudu eğer Kizer oynarsa fb hükmen kazanacak dendi, burda bile bir arkadaş dedi, sen buna rağmen çıkıp oynatıyorsan suç senindir...Galatasaray'da yöneticiysen kuralları da bileceksin, oyuncu U18 milli takımında milli olmuş, kaç aydır bekliyorlar bosman olsun diye, ya insan bunudamı bilmez, oyuncuya sorsunlar bari! Galatasaray'da yöneticiysen çıkarsın hakkınıda adam gibi savunursun, o adamları o koltukta rahat rahat oturtmazsın, öyle Korkaklar gibi sahaya çıkmayarak, şube kapatarak hak savunulmaz!!! Bu arada bunlar genel düşüncelerim...

Başkan,Can Topsakal ve Ekrem hoca 14.30da basın toplantısı düzenleyecekler. Bakalım ne diyecekler

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başşikeci Aziz'in tasmalı köpeği, TBF Başkanı Harun Erdenay: "Bizim haberimiz olmadan TBF, oyuncuya mevzuata aykırı ikinci lisansı vermiş. Biz de gereğini yaptık." @JWsBasketball

Tasmalı köpek, TBF'den ayrı bir kurumun başkanıymış gibi bahsetmiş. Bu kadar da pişkinlik olmaz yani.

Başşikeci Aziz'in tasmalı köpeği, TBF Başkanı Harun Erdenay: "Bizim haberimiz olmadan TBF, oyuncuya mevzuata aykırı ikinci lisansı vermiş. Biz de gereğini yaptık." @JWsBasketball

Tasmalı köpek, TBF'den ayrı bir kurumun başkanıymış gibi bahsetmiş. Bu kadar da pişkinlik olmaz yani.

Hem haberimiz olmadan lisans verilmiş diyerek kendi hatanı açığa çıkartıyorsun sonrada gereğini yaptık diyorsun.Sonrada başkanım diye geziyorsun ortalıkta.

Benim gözümde birinci suçlu yönetim, şuan yine kapatalım gidelim diyen topluluk hortladı, zamanın maça çıkmayın diyen toplulukla aynı, o gün maça çıkmadık ne kazandık, bak şuan Federasyonun yaptığına ne değişti, eğer birşey yapılacaksa branş kapatarak yapılmaz, Galatasaray Spor kulübü bu ülkeye fazla dersin başka bir ülkede mücadele verelim dersin anlarım, ama çıkıp hakkımızı yiyorlar kapatalım demek cahilliktir, futboldada yiyorlar onuda kapatalım, Avrupa takımlarına karşı oynarkende hakemler hakkımızı yiyor, oynamayalım o zaman... Şuan bu zihniyetin yaptıkları tek şey yönetimin suçlarını kapatıp herşeyi federasyona mal etmek, bugün maçta 1 gün önce başladı bu konu, herkes kuralı okudu eğer Kizer oynarsa fb hükmen kazanacak dendi, burda bile bir arkadaş dedi, sen buna rağmen çıkıp oynatıyorsan suç senindir...Galatasaray'da yöneticiysen kuralları da bileceksin, oyuncu U18 milli takımında milli olmuş, kaç aydır bekliyorlar bosman olsun diye, ya insan bunudamı bilmez, oyuncuya sorsunlar bari! Galatasaray'da yöneticiysen çıkarsın hakkınıda adam gibi savunursun, o adamları o koltukta rahat rahat oturtmazsın, öyle Korkaklar gibi sahaya çıkmayarak, şube kapatarak hak savunulmaz!!! Bu arada bunlar genel düşüncelerim...

O gün maça çıksak yeneceğimizi düşünecek kadar kör müsün? Oradaki ikinci maçı yenseydin ya hadi ne oldu? Bo McCalebb hakemlerin gözü önünde faul yaparak Marko'dan topu alıp boş turnikeye gitmedi mi? Her şey kılıfına uydurulmuşken son maçı kazanmana izin vereceklerini mi sanıyorsun? Yani Ünal Aysal'ı kötüleyeceğiz diye saçmalıyorsunuz. O gün federasyona tepki olarak çıkmadık, Turgay denen tasmalıyı canlı yayında ağlattık. Böyle olması gerekiyordu, böyle oldu! Dik duruştur bunun adı, korkaklık kelimesini şikeciler kullanıyor genelde onur, haysiyet, asalet gibi kavramlara uzak oldukları için..

Bu şubeleri kapatalım diyenler Galatasaraylılığından şüphe duysun bu ülkeye basketi Galatasaray getirmiştir ama tabi şöyle bir gercek var kupa seviciler ve galibiyet asıkları onlar galibiyetlerde ve sampiyonlukta ortaya cıkarlar onlar futbolda 14 sampiyonluk hasretini bilmeyen nesil olup baskette 22 senelik sampiyonluk hasreti bitince zıplayan tiplerdir iyi gun taraftarları olmayın siz Galatasaraylısınız bunun gururunu yasayın.