TKBL 6. Hafta | Galatasaray 76-72 Fenerbahçe

Tebrikler Sarayın Sultanları! Nevriye ve Işıl'ın formsuz olduğu bir günde kazanabilmek önemliydi.

Işıla dahi biraz sabır gösteremiyorsak bakın Işıl diyorum bize yazıklar olsun. Çok fazla bişey konuşmaya gerek yok

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Işıl'a laf söyleyenler belinden yaşadığı sakatlığa rağmen maça çıktığını bilmediklerinden öyle yazdılar değil mi? Yoksa bu kadar nankör olamazlar herhalde.

Başta Ekrem hocamız ve Tüm takıma Teşekürler, kazanmak önemli, bu yıl lider bitirmek çok daha önemli bence...Eğer takviye olmazsa bu yıl şampiyonluk zor olur diye düşünüyorum, bu takıma kaliteli skorer şart, şut atacak kısa yok takımda, onun dışında Kizer durumuda ayrı fiyasko, bu kadının U18 de milli olduğunu bilmiyormuymuş kimse, yok sorsalar söylerdi bence...Bu arada milli takım olayı, hakem olayları ve takımdaki formsuzluk Ekrem hocayı baya sıkıyor, yüzünden anlaşılıyor bu, inşallah bu beceriksiz yönetimin hataları yüzünden Ekrem Hoca bizi bırakmaz...Birde Bu FB takımı bana Ajavon ve Powell'lı kıta dışı haķkını kullanan fb takımını hatırlatıyor bana, önceki yıllara göre isim olarak olmasada hem antrenör hemde oyun olarak iyi durumdalar...

Işıl kötü oynamış olabilir, hatta kötü oynadıktan sonra da bir maç daha kötü oynamış olabilir ve hatta birkaç maçtır kötü oynuyor olabilir. Zaten kalitesi belli olan bir oyuncunun bu grafiğine formsuzluk deniyor. Üstüne belinden ciddi sakatlık yaşadığını sağır sultan biliyor. Ama nasıl oluyorsa ülke bayan basketbolunun lokomotifi rolünü üstlenmiş birkaç bayan basketbolcudan biri olan Işıl Alben'i , bize Avrupanın 1 numaralı kupasını kazandıran takımın oyun kurucusunu böyle pervasızca eleştiriyoruz. Aldığı parayı hak etmediğini falan söylüyoruz. Bence de yazıklar olsun. Gerçekten hayret ediyorum. Işıl en kısa sürede toparlanıp zaten utandıracaktır bundan emin olabiliriz. Bu sebeple ben de diğer birçok arkadaşın yazdığı gibi tekrar yazıklar olsun diyorum. Ekrem Memnun hocaya, takıma ve salona gelen tüm gerçek Galatasaraylılara teşekkür ediyorum.

Ben Işıl ı 3 kupali sezonda 40 dk dili dışarda ordan oraya koşup sayı ribaund asist yaparken gördükten sonra iyi oynamış kötü oynamış bakmıyorum bile .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep dedim dönmeyecekti. Ne yazık ki taraftar profili bu. Malımı bilirim 3 maç kötü oynasın yine ancak 3'lü çektirirciler gelir demiştim. Bu kız kalan kariyerinde 1 sayı bile atmasın lafım olmaz. Yeri gelecek salonumuz yapılırsa forması asılacak oraya.

Arkadaşlar bizim kadın taÄ·ımının bütçesini ve sponsorluk gelirini bilen var mı ? Beşiktaş AGÜ maçını izliyorum iki takımımdan şorta kadar sponsorları var da aklıma geldi merak ettim.

Güzel ve keyifli bir gün oldu. Ekreme hocama ve Sarayın Sultanlarına teşekkürler. Ara ara edilen küfürler ve Hollingsworth'ün kışkırttığı anlarda atılan bir kaç madde dışında güzel bir tribün oldu.

Maçta güzeldi, açıkçası Fenerbahçe'nin böyle bir kadro kuracağını ve iyi bir takım olabileceğini düşünmemiştim. Özellikle Quiqley keşke bizde olsa dedim bir an. Hop oturup hop kalktık, tam maçı koparıyoruz galiba dediğimiz anlarda bir bakıyoruz geri düşmüşüz, galiba gidiyor maç dediğimiz anlarda bir bakıyoruz öne geçmişiz. Kısacası keyifliydi ve sonundada kazandığımız için daha keyifli oldu.

Özellikle Duba çok büyük oynadı. Işıl eleştirilmiş ama anlayamadım neden olduğunu. Evet pek iyi değil bu aralar ama bu doğal yani her oyuncu formsuz dönem geçirebilir. Ki Işıl'ın belindeki sakatlık onu çok zorluyor bu her halinden belli. Kenara geldiğinde müdahale yapılıyor hemen. Sanki bazı isimleri eleştirmek fırsat kolluyoruz gibi geliyor bana.

Neyse, Teşekkürler Ekrem Hocam, teşekkürler Sarayın Sultanları...

Bu arada dipnot; aklıma takıldı, salonda tavandan sarkan erkek takımımız oyuncularının ve Ergin Ataman'ın posterleri asılıyken, neden bayan takımımız ve Ekrem hocamın posterleri yok? Eğer geçerli bir sebebi yoksa bir an önce bu ayrımcılığı gidermemiz şart. Avrupa Şampiyonu takım ve koça bu yapılmamalı.

Öncelikle Işıl Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmış, tarihin en büyük kaptanlarından biridir. Mesela kendine Galatasaray'ın evladıyım diyen üstünden formayı çıkaran Selçuk İnan gibilerini hem karakter hem yürek olarak cebinden çıkarır. Işıl'ın gönlümüzdeki yeri çok ayrıdır ve saçma sapan eleştiriler bunu değiştiremez. Işıl'ın Galatasaray için kan ter içinde kaldığı formaları dizsek burdan köye yol olur. Formsuz olabilir ancak kendini bilmez taraftarlar sakat sakat oynadığına bakmaz, oyununu eleştirir nankörce. Ancak GSBASKET, belki de Işıl'ın hadsizce eleştirilmesine müsaade etmeyecek tek yerdir!

Maça dönecek olursak çirkeflerin kadrosu bize göre daha iyi fakat İpekçi geleneği diye de bir şey var. Hiç rahat geçmedi karşılaşma. Bunda Işıl'ın hazır olmaması büyük etken oldu. Nuria'yı beğendim, tempoyu iyi ayarladı bence bazı basit hatalar yapsa da. Kizer'ı hiç beğenmedim. Ne pota altında durabildi, ne hücumda etkili olabildi. DUBLJEVIC çok büyük bir karakter. "Olmasaydı, kazanamazdık." Bunu net söylüyorum. Loyd her maç üstüne koyuyor. Penetreyi daha sık denemesi lazım. Bu maçı kazandık ama transfer şart.

Son olarak Aziz Yıldıvım'a sevgiler.. Öyle şikayet etmekle olmuyor işler.. Koyduk mu? ;)

Ali Sami Yen´den uzaklaştıktan sonra Abdi İpekçi daha farklı bir anlam ifade etmeye başladı gözümde, kurtarılmış bölge gibi. Salona doğru yürürken mutlu oluyorum, orada huzur buluyorum... Geçen sezonki erkek takımındaki çöküşü saymazsak maçlarını İpekçi´de oynayan takımlarımız da değer katıyor bu duruma.

Maça dair söylenecek tek sözüm olsa Jelena Dubljevic der geçerim. Kötü oynamamıza rağmen kazanmak, İpekçi´de geleneği devam ettirmek güzel bir şey. Yalnız 10-0 seri yiyerek 4 sayı geriye düştüğümüzde kafamda soru işaretleri oluşmadı değil doğrusu.

Öyle bir hal almaya başladı ki, İpekçi'de şikecilere yenilip geleneğin bozulması ciddi travma oluşturacak. Bunu sağlayan Ekrem Memnun'a ve bu maç özelinde Jelena'ya teşekkür etmek gerek.

Geçtiğimiz hafta kulüplerin TBF'ye hakemlerle ilgili yaptığı başvuruya imza atmayan Fenerbahçe, dün Basketbol ve Voleybol hakemleri ile ilgili şikayetlerini bildiren bir açıklama yapmış :)

Her yendiğimizde ağlayacaksanız oynamayalım :)

Zamanında Işıl'a en çok sallamışlardan biri olarak konuşuyorum 3 kupalı efsane sezon sonrası bendeki kredin sonsuz. Airball at ayakta alkışlarım :)

Muhtemelen iki takım bütçesi arasındaki en büyük farkın olduğu sezon olabilir. Böyle giderse yakında Ekrem hocaya sıfır bütçe verecekler.