S
Salih Coskun
Misafir
Fenerbahce bu kadar kötü yakalanmaz, böyle de mac kaybedilmez.
M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:Ben bugünkü maçta istediğimi aldım oyuncularımız gayet iyi mücadele etti sadece maçın sonunda topu Fowles'a indirebilsek maçı almıştık.
Son bölümde hangi pozisyondu ve ne dedi hatirlamiyorum ama bir bagirdi ben sasirdim noluyo lan bu adama dedimHüseyin Karaçil' Alıntı:Bu Mehmet Baturalp bunamış.Maçın sonlarını izledim.Emin oldum artık bundan.
Cem BAYINDIR' Alıntı:Dünyanın sonu değil ama, senelerdir böye iyi başlayıp, elimizin ayağımızın son dklarda dolaştığı 3-4 maç hatırlıyorum en az.....
Olsun, ne olursa olsun, bu renkleri taşıyan 5 kişi sahada olsun yine yeter, biz bu yıl şampiyon oluruz, olacağız, buna yürekten inanıyorum.....
Hocanın da tecrübesiz ve iyi gününde olmayan "Bahar" ısrarını da asla anlamadım, o son dklarda yani....Volkan Kızıltaş' Alıntı:Her sene aynı şey.
Kardeşim bu son periyota hiç mi önlem alınmaz anlamıyorum ki. Her sene böyle oluyor.
Salih Coskun' Alıntı:Oyuncularda özgüven kalmadiki her önümüze gelenden 30 sayi fark yemekten dolayi inanamadilar maci kazanacaklarina. Fener 2-3 basket bulunca da paniklediler hemen koptular oyundan ve bitti.