TKBL | Fenerbahçe 74-68 GALATASARAY

Bir de, bence oyunun kopma noktaları;
3. çeyreğin bitmesine 43 sn ye kala Matoviçin top kaybı ile turnikeye giden 3 oyuncumuzun kollektiflik göstermeyip Currie'nin saçmasapan bir turnike, ya da elden sallama tarzı atışı ile sallamasa dengeli bir hücum yapsak oyun 60-47 olacak ve bence fb umudunu tam tüketecekken Nevriyenin son sn sayısı ile 58-49 olması;

Bir de, Tuğba'nın yine biz 3 oyuncu ile hızlı hücum yaparken şahsi davranması ile, skor 64-62 iken, D.Taurassi'den blok yemesi takımımızın moral çöküşünü had safhaya getirdi......
 
YUH YANİ GSTV'ye bu kadar ezikçe hareket edilmez. Bu gün voleybolda feneri yendikya artık o maçın kasetinden başka bir şey yayınlamazlar. Ne bayan basketbol nede futboldaki başarısızlıklar tartışılmadı. Milyonlarca GALATASARAY taraftarı neyazıkki fbtv den maçları takip ediyor. Üyeliğimi en kısa zamanda iptal ettirecem GSTV den. Okadar para veriyoruz, iki lafı bir araya getiremeyen sunucular, amatör yayın hala devam ediyor. Birde futbol yorumlarında bir günki yorumu bir sonraki günkü yorumuyla tam zıt olan Tanburacı
 
Benden başka forumda yazı yazan lamerde yok, bari bende gideyim yatayım. Koskoca GS yi buhallere düşürenler utansın. Haftaya yine kötü başlıyacaz.
 
Maçın özeti..................

Tuğba Palazoğlu: (15:50, 5 sayı, 2 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 2 top kaybı)
Bahar Çağlar: (23:20, 5 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top kaybı)
Işıl Alben: (33:15, 5 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 top kaybı)

** ** * ** **** ** ** ** * ** ** * ** ** ** * * * *
Seimone Augustus: (35:53, 24 sayı, 6 ribaund, 1 asist, 2 top çalma, 1 top
kaybı)
Sylvia Fowles: (27:59, 18 sayı, 9 ribaund, 1 top çalma, 3 top kaybı, 1 blok)
 
Erkek voleybol takımımızdan Allah razı olsun.Onların sayesinde bu günü kabus ollmaktan kurtardık.Helal olsun oyuncularımıza ölümüne oynadılar hepside.
Ben bayan basketten umutlu değildim yine yeniliriz diyordum.Çünkü oyun kurucu mevkimiz çok zayıf.Yinede iyi oynadık ama maçın sonunda kaybetmektense geride maçı oynasaydık bukadar üzülmezdik.Özelliklede Tuğba hiç kendini geliştiremedi hep aynı acemilikleri bu maçtada yaptı.Birtürlü sistemi oturtamadık.Artık gurd olayını muhakak çözmeliyiz hemen.
 
Hakan Beytemur' Alıntı:
Erkek voleybol takımımızdan Allah razı olsun.Onların sayesinde bu günü kabus ollmaktan kurtardık.Helal olsun oyuncularımıza ölümüne oynadılar hepside.
Ben bayan basketten umutlu değildim yine yeniliriz diyordum.Çünkü oyun kurucu mevkimiz çok zayıf.Yinede iyi oynadık ama maçın sonunda kaybetmektense geride maçı oynasaydık bukadar üzülmezdik.Özelliklede Tuğba hiç kendini geliştiremedi hep aynı acemilikleri bu maçtada yaptı.Birtürlü sistemi oturtamadık.Artık gurd olayını muhakak çözmeliyiz hemen.

Neden yabancı klas bi guard almıyoruz?
Futbolda bir santrafor almadığımız gibi :(
 
Kızlarımıza helal olsum sahaya yüreklerini koydular mücadele ettiler. Maçın sonundaki acemiliklerin kurbanı olduk. İyi ki kızlarımızın maçını izlemişim.
 
iddialıydık sonuna kadar getirdik ama son vuruşu yapamadık. böyle olmamalıydı kazanmalıydık buraya kadar getirmişken.....

ama yinede mücadele için teşekkürler.........
 
Takımdan istediğimiz karakter bu. Maçın son anlarında nefesimiz yetmedi ve kaybettik ama artık şunu çok net biçimde görebiliyoruz ki onları yenebiliriz. Biraz daha dersimize iyi çalışıp daha çok çalışarak, ayrıca yeni oyuncu takviyesiyle bir sonraki maçta elimizden kurtulamazlar. Yeter ki hatalarımızı görüp ders alalım. Yeter ki her maç böyle mücadele edin arkası zatne gelecektir.

Saygılar.
 
Valla Allah var ya yeneceğimizi tahmin etmiyordum açıkçası
ama fark 14 sayı olunca birde Agustus 20 sayıya ulaşınca
inandım galibiyete
yola çıkmak zorundayım
eve varıp pc yi açınca 6 farkı görünce şok oldum
ne zaman deplasmanda yeneceğiz acaba
14 sayı farktam maçmı verilir hiç?
ruh muh hepsi hikaye........
 
takımımızın mücadelesini tebrik ederim...Bu beni mutlu etti...ilk periyot bir ara 16 sayı öne geçtik ama karşımızda son derece tecrübeli penny ve diana ile 3 ve 4 periyot birsel çıktı...Bu maçı izlediğim için mutlu oldum iyi ki izlemişim...Kazansak iyi olurdu ama bir daha aynı hataları yapmazsak olacak...
İki takımıda teşekkür ederim böyel bir maç izlettirdikleri için...

Saygılarımla
 
Çok canım sıkkın Beşiktaş maçından dolayı. Dolayısıyla bu maçı takip etme şansım olmadı. Dönüşte twitterdan gördüm son periyot ve maç skorunu. Can sıkıntım ikiye katlandı cidden. Kötü günü 2 Fener galibiyetiyle kapatmak işten bile değilken bu sonuç daha da can sıkıcı olmuş.

Neyse bu skoru ve mücadeleyi maçtan önce atıp tutanlara hediye edelim mutlulukları ikiye katlansın. 30 sayı olmamış kusura bakılmasın.
 
Mücadeleden ötürü takımımızı tebrik ediyorum.
Beklenenin aksine iyi oynadığızı düşünüyorum.
Biraz da şans olacak. O işte bize hiç uğramıyor...
 
Adamlar "size 3 periyot sevinmek yeter,10 dk'da maç kazanıyoruz,oooo sizde gelişme var fark yemediniz diye" dalga geçiyorlar.Bunun hesabını kim verecek?

Sen deplasmana gitmiş Anadolu takımı değilsin,sen Galatasaray'sın...Zaten senin ilk amacın en büyük rakibini yenmek.Kaldı ki o farklardan maçı vermeyeceksin.

Her branş da üzerimize kabus gibi çöktü bu Öteki taraf fobisi.Öyle bir seri yaptılar ki,biz de öyle bir psikolojiye girdik ki,biz kendimiz öne geçince bile inanamıyoruz yeneceğimize.
 
Maçı malum Beşiktaş maçı yüzünden izleyemedim. Maç öncesi vurguladığımız mücadelenin bugün sahada olduğunu yapılan yorumlardan çıkartabiliyoruz. Bu mücadeleyi göstermemiz elbette sevindirici. Ancak 35 dakika önde götürdüğümüz maçta yumruğu da vurmalıydı takımımız ki müthiş bir silkelenme olurdu bu. Yinede takımımızın mücadelesinden ve 35 dakikalık iyi oyunundan ötürü kutluyorum. Maçın tekrarını izledikten sonra daha sağlıklı yorumlar ortaya çıkacaktır elbette.
 
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
kendi sahamızdaki maçı 6 dan fazla farkla kazanırsak
saha avantajı bize geçermi?

Saha avantajı lig sıralamasına göre mi, 2 takımın arasındaki maçlara göre mi belirleniyor?
Eğer sıralamaya göreyse diğer tüm maçları kazanırsak 1 sayı bile yeter.
 
Tugay Arslan' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":2ju734o3]kendi sahamızdaki maçı 6 dan fazla farkla kazanırsak
saha avantajı bize geçermi?

Saha avantajı lig sıralamasına göre mi, 2 takımın arasındaki maçlara göre mi belirleniyor?
Eğer sıralamaya göreyse diğer tüm maçları kazanırsak 1 sayı bile yeter.[/quote:2ju734o3]
Lig sıralaması.Final serisi her durumda 0-0 başlıyor ayrıca.
 
Açıkcası bugün en çok bu mağlubiyete kahroldum. Bugün sahada resmen bir katliam yaşandı. Antrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu 10 sayıya yakın öndeyken Fenerbahçe'nin geriden gelip 4 sayı öne geçmesine müsaade etti. Mola almadı. Şimdi Ceyhun Hoca Galatasaray Kadın basketbol tarihinin en şanslı antrenörü belkide. Kendisine çok iyi bir bütçe ve imkanlar sunuldu ama sonuca baktığımızda, oyuna baktığımızda koskoca bir 0. Aldığı oyuncular geldikten sonra çok zayıflamış bilmiyordum dedi. Hatalarını kendi ifade etti. Kendisi çok hatalar yaptı göz yumduk fakat bugün yaptığı hatayı ben içime sindiremiyorum. Tam bir rezillik yaşandı. Resmen Fenerbahçe'nin seri yakalamasını sağladı. Oyuncular ne yapacağız diye kenara bakarken mola almamak ne demektir bunu bana bir açıklasın. Bu maçı Ceyhun Yıldızoğlu sayesinde kaybettik.

edit: Bahsettiğim olay 4.Periyotta yaşandı.
 

Üst