Aykun'dan güzel katkı,ellerine sağlık...
Kerem Bozgeyik' Alıntı:Aykun'dan güzel katkı,ellerine sağlık...
Sühan Cem' Alıntı:Gece yarısı bi dünya kafa ile izledim maçı. Şunu anladım ki FB'nin bizimle kapışacak gücü yok. Bizim winner olamama sorunumuz var.
Sühan Cem' Alıntı:Gece yarısı bi dünya kafa ile izledim maçı. Şunu anladım ki FB'nin bizimle kapışacak gücü yok. Bizim winner olamama sorunumuz var.
Deniz Ertürk' Alıntı:[quote="Sühan Cem":f53sobrh]Gece yarısı bi dünya kafa ile izledim maçı. Şunu anladım ki FB'nin bizimle kapışacak gücü yok. Bizim winner olamama sorunumuz var.
Sühan Cem' Alıntı:Yok FB derken aslında Beşiktaş'ı düşünmüştüm ama bir arkadaş söyledi gene Beşiktaş şampiyon olduğunda Tuğba o kadro da yokmuş sanırım.
Winner derken kazanmakda öğrenilen bir davranıştır. FB'nin maçın sonunda ayakta kalamsının bizim oyuncualrımızın ise maçın sonunda potaya topu bile atamamasının sebebi biraz da bu. Hepsi panik düğmesine bastı. Lan yenecekmiyiz yoksa moduna girmişler.Fb'de ise kazanma bilgisi olan oyuncula ro noktada olaya el koymuş. Nevriye, Birsel ve Penny. Bizim takımımızda lig şampiyonluğu görmüş bir oyuncu yok şu an kadroda. Bu da maç sonrları baskıyı kendi kendimize yapmamıza sebep oluyor. İlk maç Abdi ipekçi de olsaydı takım kurgusu için daha iyi olabilirdi belki de.
Gazanfer'in de dediği gibi saçma sapan bir yenilgi almayız inşallah ligin ilerleyen bölümlerinde herhangi bir takımdan. Bu bizi şampiyonluğa doğru götürebilie. Şimdi yönetimin şapkasını önüne koyup coach ile düşünmesi lazım. Avrupa ve Lig için mücadeleye devammı yoksa birinden birini seçip onamı odaklanmalı? Bence EuroLeague de gidebileceğimiz yere kadar gidelim ama esas düşünmemiz gereken lig olmalı. İkisini birden isteyip ikisinden de olmaktansa birine yoğunlaşmak daha iyidir bu tecrübesiz kadro için.
Sühan Cem' Alıntı:Hayır iki takımın oyuncualrınında eşit şampiyonlukalrı osla biz onalrı yenerdik. Oyunculuk anlamında FB takımının bizden iyi olduğunu düşünmüyorum. Fowles mesela hiç şampiyonluk yaşamamış ligde. Taurasi en azından WNBA'de yaşamış o duyguyu. Bizim için en önemli şey sabır. Sistemi oturtunca ve Işıl ile Seimone'un kendine gelmeleri durumunda Turbo'ya takmış gibi olacağız. Bence burada ilk düşünmemiz gereken Seimone ve ışıl'a çok değil 3 gün önce hakaret edenelrin şapkalarını önüne koyup bu oyunculardaki potansiyeli hatırlamaları. Duygusal değil gerçekçi olduğumuzu anlayabilmeleri.
Deniz Ertürk' Alıntı:Takım uyumu önemli, ilerki günlerde göreceğiz aslında asıp kesmek yersiz erkenden takımı. Açıkçası Fowles ve Augustus(bazen) dışında çok katkı olacağını sanmıyorum bu sezon takımda bu oluşumda kadroda tabiki.