TKBL Final 1. Maç | Fenerbahçe 75 - Galatasaray 69

Maç geliyor derken gitti hakketten bahar ve ışıl kaç sayı attılar .

Neyse bu kadro ile bile yenemiyorsak. Yapacak birşey yok sadece fenerle mücadele etmiyoruzki hakemleri mümkün değil geçemeyiz hakemler fenerden korkuyorlar hemde acayip bunu gören birtane yöneticimiz yok.

Bayan basketi yönetenler kötü
hoca kötü
yerliler berbat
hakemler onlardan

Orda 1 maç alsak şampiyon oluruz ama onu bile kavrayacak ne hoca ne de yerli oyuncumuz var
 
arkadaşlar kimse bahara kızmasın en kritik yerde mola alıpta set çizemiyen bi koça sahibiz. bu saatten sonrada kimse taurasi dünyanın bi numarası demesin en kritik yerde toptan kaçan bi numaramı olur orda alıcaksın sorumluluğu atacaksın veya kaçıracaksın ama kaçmayacaksın. böyle onlarca maç kaybettirdi sn koçumuz bitane böyle kritik noktadan maç çeviremedik. seri 3-0 bitsinde kurtulalım sn. yıldızoğlundan yeter artık yeterrrrr.......................
 
hemen hakem hemen hakem ilk önce adam gibi oynuyacaksın sonra başkasına suç atacaksın gs nin bir fb maçında bu kadar ruhsuz oynadığını görmedim
 
Kardeşim son top için prince i alıp bir set çizmek bu kadarmı zor yazık şu maçı buıralara getir kaybet.Ayrıca ben onu bunu bilmem onlarda fark yaratan oyuncu birsel 12 attı maçı kazandırdı.Yazık ya bizim şampiyon olmamız birselin emekli olmasına bağlı gibi
 
Birsel Işıl farkı 1778.kez ortaya çıktı..Galatasaraylı olmak maalesef sahada dökülmeni sağlamaz gitsin artık.Ayrıca Nevriye de bitmiş bayan basketbolda tek isim var o da Birsel başkada isim yok.Ayrıca Ceyhun hoca taraftara kızarsın istifa denildiği zaman ama son topta yanında Prince oturur Bahar şutu dener ve sen devam et kızmaya.Yöneticilerimiz eğer içinizde galatasaraylılık ölmediyse kovun şu hocayı belki takım silkelenir koçsuz çıkalım daha iyi.Taurasi içinde çok net diyeceğim zorlama atışları yüzünden euroleauge maçını kaybetmiştik bu maçta aynı zorlamalar..
 
maçı 70-69 a getiriyoruz
sonra maç 75-69 bitiyor
yerli oyuncularımız figuran oldukları sürece şampiyonluk hayal

final serisinin özeti

BİRSEL VARDARLI = 4/5 ŞUT
IŞIL ALBEN = 0/8 ŞUT ! ! !
 
Işıl ile evren büker olayı aynıdır ritim kayboldumu iş bitiyor evrende trabzona gitti geldi olmadı bir daha çünkü taraftar kızdı oda hep stresle çıktı maçlara toparlayamadı bir daha ışılda sakatlıktan dönemedi taraftarın düşüncesinide oda biliyordur ve oda dönemiyor atamıyor strese girdi ve yenemiyor olmuyor.

Ceyhun hocaya artık birşey diyemiyorum gömleğinin bir düğmesini açıp altına bakmak lazm fener formasımı var diye maçı döndüreceğimiz her anda sahmneye çıkıp hep fark yedirtiyor takıma.
 
Herkes hocaya suç buluyor fakat bizim Türk oyuncularımızın muhteşem oyunundan kimse bahsetmiyor. Işıl'ı bomboş bırakıyorlar. Kız atmıyor üçlüğü. Sen şutu çek girerse girer girmezse zaten hücum ribauntlarını topluyoruz. Neden kızlarımız bu kadar şuttan korkuyorlar anlamıyorum.
 
Ya yerli oyuncu yerli oyuncu diyoruzda rakipte epi topu kaydadeğer 2 yerli var.Birinin zaten içi geçmiş oynamaya hali yok.Prince bile blok yaptı o şahısa.Bence sorunun ana kaynağı belli iken sürekli topu yerlilere atmak yanlış.Bu maçı yine koçun hatalarıyla kaybettik.Takım tam rayına oturuyor,savunma-hücum hattını dengeliyor koç lap diye Fowles'ı çıkarıyor.Fowles bu takımın direğidir,bel kemiğidir.O çıkınca savunmamız 2 kademe aşağıya iniyor.Diana Taurasi'ye de değinmeden edemeyeceğim.Takımı bu akşam resmen baltaladı.Eğer kalan maçlarda böyle oynarsa geçmiş olsun.Yinede umutsuzluğa kapılmamak lazım.2. maç serinin kırılma anı olur.Alırsak bence her türlü engele rağmen şampiyon oluruz.
 
Herkes hocaya suç buluyor fakat bizim Türk oyuncularımızın muhteşem oyunundan kimse bahsetmiyor. Işıl'ı bomboş bırakıyorlar. Kız atmıyor üçlüğü. Sen şutu çek girerse girer girmezse zaten hücum ribauntlarını topluyoruz. Neden kızlarımız bu kadar şuttan korkuyorlar anlamıyorum.


Hocanın kızlara aşıladığı bir arzu bir güven var mı?
Bak Efes Beşiktaş maçına Vujacic daha ilk çeyrekte her hücümda kenara bakıyor. Bizim maç başladı aynı şey bizim oyuncularda bir Fowles'da birde Prints'te yoktu. Prints'in sahada da yeri yoktu.

Ceyhun hoca'nın yeri neresi?
 
Birde farkediyormusunuz ışıl le baharın dizlerinde hep dizlik hadi ışılı anladımda bahard neden var veleybol maçı değilki bu basket maçı. Demek istediğim ikisininde aklında sakatlık korkusu var devamlı bu korku onlara ne kadar basket oynatırki.
 
4 tane 3'lük attı yine en kritik anlarda, şu kız orada olduğu sürece her zaman fark yaratır. ne acıdır ki galatasaray'ı yine bi galatasaray'lı yaktı... birsel gibi naz aydemir gibi galatasaray'lı insanları kaptıralım karşıyaka'ya, sonra bu branşlarda başarı bekleyelim. amatör şubelerin yöneticeleri adına çok uygun harbi amatörler.
 
Öncelikle sakin olalım bence hocanın gerçekten büyük hataları var mesela FOWLES 40 daika oynamalı KESİNLİKLE !! Tina ve SLY kesinlikle beraber ve oynayabildikleri kadar oynamalı !! Her ama her top pota altına indirilmeli !! Birde DEE çok büyük oyuncusun ama keşke son 2 topu sen kullanmayıpta Fowlesa indirseyd,n Kısacası yazık oldu ama hala ümitliyim ışıl içinde sorumluluk almıyor almıyor diyoruz kız atmaya çalıştı bugün girmedi ama . IŞIL -ŞAZİYE - DEE - TİNA - FOWLES ( keşke 40 dakika ooynayabilseler keşke ama maz oynamalılar ve her ama her top pota altına inmeliiiii !!!
 
Hayır aklıma geldikçe deliyorum Prince neden oyuna girmez girmez girmez..Bunun açıklamasını hocadan çok merake derdim..Işılla mı Baharlamı yoksa uzunlarla mı üçlük atacağımızı zannediyor hoca..
 

Üst