Dee'ye ayar veren adama şimdi ışıl'ı anlatacak değilim zaten. Zaten anlatmama da gerek yok. bu panik ne onu anlamadım ama. kardeşim 1 aç yenildik alt tarafı durun bakalım. Zaten maçtan önce de konuşuyorduk ilk maç en zor olanı. FB kazanmaya yakın ama bundan sonraki maçlarda GS direk avantajlı olacaktır diye. Bir nefes alın anlıyorum sinirlisiniz ama bir soluklanın da daha rahat düşünün konuşun. Öyle garip yorumlar var ki. Biri demiş "yahu ışıl 0/8 şut kullanıyor!!!" diğeri demiş "yahu bomboş ama potaya şut atmıyor"
)
Maçın sonunda Ceyhun Hocayı geçtim Phil Jackson da gelse Van Gundy de gelse sahaya Tina-Syl ve Dee ile çıkar. Sahaya 3 yabancı sürebiliyorsun e haliyle bu üçünü süreceksin. Hangisini çıkarıp Prince'i almayı düşünüyordunuz? Dee demeyin sakın. Bazı oyuncular özeldir. Kobe mesela 0/15 attığı gün bile maçın sonunda topu ona kullandırdılar ve soktu üçlüğü maçı aldı. Son anları oynamak özel oyuncuların işidir. Spartak Moskova maçında son topu kim kulladı? Dee kullandı skoru yaptı.
Sorun kenar yönetimin son hücumlar için doğru set çizememesi. Mola sonrası dip çizgiden zorlama atış çizilen setse Ceyhun hocanın hatasıdır. Eğer çizilen set değil de Dee öyle kullandıysa Dee'nin hatasıdır. Fark 3 sayı ve 3lük kullansa anlayacağım. 2lik kullanılıyor. Demek ki hızlı bir iki sayılık atış deneyip savunma yapacağız. E o zaman set ya Tinaya ya Sylvia'ya top indirmekten ibaret olmalıydı. Son anlarda Bahar'ın kullandığı 3´lükte top bahar'ın elinde patladı bu yüzden kullanmak zorunda kaldı.
Bugün 17 sayı atan Cappie bizde olsaydı demek kafayı yerdik. Öyle saçma atışlar denedi ki inanılmazdı. A sahi girdiği sürece sorun yok demi
Maçın başında Dee iyi oynuyordu zaten ilk yarı 6 sayı atmasına rağmen 5 asist yapmıştı. Maçı da 5 asistle bitirdi. Çabuk 4´lediği için uzun süre kenarda kaldı.
Birsel konusunda şimdi kim diyebilir Birsel kötü oyuncu diye? Kimsenin öyle bişi dediği yok ama !! Hayır biri Birsel kötü dese anlayacağım. Kime diyorsunuz bari isim verin de biz de anlayalım. Bugün Birsel 4 üçlük attı 39 dk sahada kaldı. Peki attığı 3 üçlükte Işıl'ın sahada olmadığını biliyor musunuz? Prince tutuyordu Birsel'i. Haa tabii Prince sayı attı demi
Bugün takım bütününe baktığımızda Tina Syl dışında iyiydi diyeceğimiz oyuncu yok. Hatta bence Syl de iyi değildi. Sezon boyunca biraz ruhsuz oynayan Tina'nın Matovicle ağız dalaşına girmesi güzeldi. Onun da takım için bir şeyler yapmak istediğini gösterir bu. 2. maç bizim için daha farklı olacak. Tina'yı saymazsak öyle ahım şahım süre alan oyuncumuz yok. Maça dinç çıkacağız. 2. maç Birsel kötü oynayacaktır. Kötü oynarsa da Birsel'e laf demeyin. Kızı bugün 39 dakika sahada tuttu FB coach'u. Haliyle 2. maçta vücut inkar etmeye başlayacaktır bazı şeyleri.
Oyunla ilgili yazılacak çok şey var belki ama uzatmayacağım. Bu bir final serisi. Fİnal serilerinde ilk maçı alan kazanmaz. Bir çok kriter devreye girer. Ben daha önce de dediğim gibi bu maçın zor olacağını düşünüyordum. bundan sonrası böyle olmaz. Ki bizim de takıma pozitif enerji vermemiz lazım. Takımı mı eleştirecen sabret 10 gün. 10 gün sonra kime git diyorsan de kimi istiyorsan çağır. Ama bir 10 gün bekle takımının yanında ol. Sizler Ceyhunsporlu Işılsporlu değilsiniz. GS'lıysanız GS'ın arkasında durun.
Kızların 2. maçta kazanacağına ve bu sene şampiyon olacağına inanıyorum. Aynı anda bu kadar oyuncunun kötü oynaması ilginç tabii. Ama Dee iki maç üstüste kötü oynamaz. Syl daha sert olacaktır.
Sezon bitsin zaten hepimizin söyleyeceği şeyler var. Ama rica ediyorum bir 10 gün bekleyin takımın arkasında olun. (Takımın diyorum herhangi bir ismin değil)