2. maçı alacağımızı düşünüyorum. İçeride de 1-1 olacak gibime geliyor. Yine son maçta vermeyiz inşallah şampiyonluğu.
Objektif herhangi bir yorum, maçla ilgili herhangi bir başlık altına yapılabilir, kimse de dokunmaz diye düşünüyorum; zira önceki sayfalarda örnekleri var. Ama "Maçı izlemektan başka bir şey yapmıyorsun. İstifa et hoca!" ya da "Işıl sayı yapamıyor, oynayamıyor o zaman gitsin" ve varyasyonları olacaksa yorumlar, şurada kaç aylık üyeyim, açıkçası ben bile sıkıldım okumaktan. O mesajların boyutu byte dahi olsa yaptıkları sade veritabanında yer israf etmek, başka bir şey değil. Sezon sonuna kadar değişiklik yapılmayacağı aşikar. O vakit, kendini yinelemek neden? Her şeyin bir zamanı var. Ha, bazı arkadaşlar böyle deşarj oluyor olabilir, mümkündür. O zaman ulaşsınlar bana, kendilerine, kullanıcıdan müdahale gelene kadar ekrana "Hoca istifa! Işıl bench'e!" satırını basan bir programcık yazayım, herkes mutlu olsun.
Sera hanıma kesinlikle katılıyorum,ayrıca istatistiklere bakarsak bu ekip 3 kupadan ikisini almış 3.içinde final oynuyo,gerek ışıl,gerek ceyhun hoca için burada olumsuz yorum yapanlarıda anlıyamıyorum,hangi mantıkla takıma zarar vermeye çalışıyorlar,ben bu kişilerin galatasaraylı olduğuna inanmıyorum,hangi çıkara,hangi menfaate uygun hareket ettiklerinide bilmek istemiyorum,galatasaraylı olan bira takımına her şartta destek olur,araştırmadan keyfi yorum yapılmazsa sevinirim ayrıca çok beğenilen mahmudi hocanında daha kupası yok bu sezon bu takım 2 kupa aldı keyfinize göre değilde galatasaray takımlarının başarısını düşünerek yorum yaparsanız sevinirim,hiçbir şey galatasarayınn çıkarlarından önde değildir,İNŞALLAH bu takım şampiyon olucek bakim o zaman bu arkadaşlar nereden malzeme bulucekler,tribünde herkes coach olmuş be kardeşim,taktikler,kadro kurmalar bırakın bunlarıda takıma destek olun ,bizlere düşen bu EN BÜYÜK GALATASARAY
Ceyhun Yıldızoğlu daha ne kadar yardım edicen abicim fb'ne? Bırak baride denk bir mücadele olsun,bırak oyuncularımızıda kızlar basketbolu hatırlasın güzel abicim. Samimi bir şekilde rica ediyorum illa sevdirmenmi lazım kendini?
Klavye başına geçtiğimde Takım aleyhine ağzıma geleni yazacaktım ki önceki eleştirileri okudum. "Son hücumda Şaziye'li beş olmalıydı sahada" diyor birisi. Yahu Şaziye 5 faulle kenardaydı o sırada! Vazgeçtim; kendinize gelin arkadaşlar, bu final serisi! Siz buraya yazdınız diye mi hoca hücum setlerini değiştirecek, Dee topu insaflı kullanacak, Pip savunma yapacak? Sezon bitsin yazın yazacağınızı; o zamana dek takımın arkasındayız o kadar!
Son topa kadar...
Doğan kardeşim benim için tüm galatasaray hocaları kutsaldır,ayrıca Ceyhun hoca ve ekibide baya başarılı 3 kupanın 2 sini aldı,3.dede final oynuyo,sen sevmiyebilirsin o senin şahsi fikrin ben bir galatasaray taraftarı olarak çok seviyorum hocamızı ve ekibini inşallah en az 5 sene daha görevde kalırlarda istikrar kazanır yoksa başarı nasıl gelir,3-5 adamın şahsi çıkarları için bağırıp iktidarı,yöneticileri değiştirme devri kapandı artık,yaşasın GALATASARAY....
Tabii, herkesin fikrine saygım var ama mesajdaki "inşallah en az 5 sene daha görevde kalır" kısmını okuyunca kalbim sekti bir an; yalan değil.
Eğer 10 gün sonra da bu iki ismi eleştirme özgürlüğünden mahrumum diyebilirsen benzetmede haklısın derim Tugay, ama eleştirebilirsen...
Biz efesle dalga geçiyorduk para var ama yönetecek akıl yok diye bu sene bayan takımımız aynen böyle oldu
Doğan kardeşim benim için tüm galatasaray hocaları kutsaldır,ayrıca Ceyhun hoca ve ekibide baya başarılı 3 kupanın 2 sini aldı,3.dede final oynuyo,sen sevmiyebilirsin o senin şahsi fikrin ben bir galatasaray taraftarı olarak çok seviyorum hocamızı ve ekibini inşallah en az 5 sene daha görevde kalırlarda istikrar kazanır yoksa başarı nasıl gelir,3-5 adamın şahsi çıkarları için bağırıp iktidarı,yöneticileri değiştirme devri kapandı artık,yaşasın GALATASARAY....