TKBL Final 2.Maç | Galatasaray: 84 - Fenerbahçe: 69

İnşallah kazanıp ümidimizi koruyacağız.Artık maç saatini bekliyoruz.Bizde yine salonda takımımızın yanında olacağız.İnşallah gereken destek yine bu maçtada verilecektir....

Birde pota arkalarındaki saha içi yerler niye kaldırıldı?Orası serbest atışlarda felan çok etkili oluyordu.

tribün pota arkalarından yapmak lazım atkı sallama vs işlerini...
 
Maç yine zor olur, rahat geçmez ama kazanırız diye düşünüyorum ve öyle olmasını istiyorum. Başarılar.

Kazanacağız.Bu sefer olacak.Ayrıca Işıl için de bir pankart yapılsa çok şık olur.

Işıl pankartı artık kendisi hazırlasa iyi olacak, tabelaya umarım güzel bir pankart asar; 9 sayı, 8 asist, 7 ribaund gibi veya daha iyisi.
 
Sert savunma yaptığımız takdirde Fenerbahçe'yi 3 maç üst üste yenip Caferağa'da şampiyonluğu kutlayacağımızı düşünüyorum.Kızlarımız Fenerbahçe'yi yenebileceklerini gösterdiler.Bize düşende onlara sonuç ne olursa olsun gereken desteği vermek ama dediğim gibi savunma bu serinin anahtarı.
 
Serinin kararını bu maçta verip Caferağa'daki ilk maçta uygulamamız lazım.'Bakalım belli olmaz' kıvamında gitmemeli oyun.Gerekli değişimi parke üzerinde görmek dileğiyle.İlk maçtaki desteği verip topu kızlara atalım.
 
açıkçası ilk macdan sonra ciddi anlamda şevkim kırılmışdı ve bugunkü maça gelmiyecegimi söylemişdim. ama huzursuz oldum ve vazgecdim kararımdan, az sonra cıkacagım yola.
ancak gerek benim gibi ilk maçdan sonra şevki kırılanlar gerekse haftaiçi olması münasebetiyle gecen maçdaki taraftar sayısının yarısı kadar bir taraftar bekliyorum.. burda önemli olan, arkadaslarında belirttiği gibi seyirci sayısından ziyade gercek taraftar sayısı. o gün aynı takım gibi taraftarda geç kaldı maçın tam anlamıyla içine girmek konusunda...
maça gelince gerek gecen maçdaki gerginlik sonrası fowlesın gözlerinden cıkan ateş, gerekse augustusun faul problemi yüzünden gereken katkıyı verememiş olmasının motivasyonuyla bu iki oyuncudan süper perfonmans bekliyorum. yalnız bu dediğim belki bugun kazanmak için yeter fakat seriyi kazanmak için yetmez. bunun için mutlaka savunmamızı bikaç gömlek sertleştirmemiz şart...
 
karşı takımda bugün Jekabsone oynamıyor. Tammy kadroda. dışardan biraz daha rahat olacağız inşallah. Nedense bugün içimde bir rahatlık var Galatasarayımız güzel bir oyunla kazanacak ve durumu 1-1 yapacağız. Gerisini deplasmanda konuşuruz.
 
karşı takımda bugün Jekabsone oynamıyor. Tammy kadroda. dışardan biraz daha rahat olacağız inşallah. Nedense bugün içimde bir rahatlık var Galatasarayımız güzel bir oyunla kazanacak ve durumu 1-1 yapacağız. Gerisini deplasmanda konuşuruz.

Maçtan önce böyle demiştim. biz daha iyiyiz. Deplasmanı artık konuşabiliriz. Orada çok daha iyi oynayacağız göreceksiniz tahminim 2 maçıda alıp orada şampiyon olacağız inşallah.
 
Seriyi eşitledik. İyi de mesaj verdiğimizi düşünüyorum. Son periyotta 5. dakıkadan sonraki durumu açılan farka bağlıyorum. Fowles çok yoruldu her maç 40 dk oynuyor. Şimdi oradan 1 maç alsak çok daha rahatlarız. Bu arada Prenses seni çok seviyorum:):) Tüm takımı çok seviyorum ama senin yerin bende ayrı:))
 
59. baskette Seimone'un surat ifadesi beni mest etti, o anda bir kere daha sevdim Seimone'u,Galatasaray'ı ! Dediğimiz gibi çok ekstra durumlar olmadı ve rahat kazandık ve yine inanıyorum ki 3. maçta bizim olacak.Caferağada biz daha rahat olacağız ve maçı alacağız.Nevriye ve Matoviç ezildi sahada,çok yorgun görünüyorlardı.Big Syl'de epey yoruldu ancak galibiyet ona iyi gelecektir.Cuma günü 12. şampiyonluk için Seimone ve arkadaşları her şeyini verecektir.

İnanıyoruz sizlere !
 
Resimdeki 3 GsBasket apaçisini bulunuz :)

154bqtl.jpg
 
Çok güzel oldu, seri bizim için daha yeni başlıyor. Farklı şekilde galip gelmek hem de Fener'e karşı olursa tadından yenmiyor. Zaten bir Allah'ın kulu dahi yenileceğimize inanmıyordu, acayip bir sinerji vardı maç öncesi ve sonunda da istediğimiz oldu. Maçta olanları ayrı bir dinlemek lazım, çabuk gelseler de ortamı anlatsalar. =)
 

Üst