TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Hayatımda İlk Defa Salonda İzlediğim Maç 29 nisan 2009 Ayhan Şahenkde Bayan basketbol Rakip Fenerdi. O zamanda seri 1-1 idi.

Gene Serinin 3. Maçı Pazartesi 29 nisan 2013 seri 1-1 Tesadüfün Böylesi :)
 
Yapılacak şey belli aslında, tribünde organize olup hakemleri baskı altına almak, her pozisyonda bağıracaksın, FB yönetiminin ilk itirazında üstüne gideceksin, o teknik faulü zorla çaldıracaksın. Tribün nasıl maç alır göstereceksin. Bunun için taraftar gerek ama inşallah 2000-3000 kişiye oynamayız.. FB oyuncusu karara itiraz edemeyecek, FB koçu her pozisyonda hakeme koşmayacak.
 
Seri yarın 0-2 olursa O kupayı kimse İpekçiden çıkartamaz...İnş yanılırım Fakat ben yarın fenerin ne yapar ne ederler kazanırlar diye düşünüyorum. (ilk maçda yapılanlardan sonra )
seri 1-1 olursa 5.maça uzar bu seri FB de ipekçide 1 maç alacaklardır.

Tam Tahmin ettiğim gibi olmuş...
Son 2 dk da Yapılan Hakem Rezaletleri ile şampiyon Olmamız istenmedi. Birileri Sesini Çıkarsın ya Her sene Nedir bu ya Bu İş buralara kadar getirdiler FB ipekçide de en Az bir maç kazanır yada kazandırılır...
 
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisi ikinci maçında Fenerbahçe'ye 55-52 mağlup olan Galatasaray'dan kural hatası gerekçesi ile itiraz geldi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 55-52 mağlup olduğu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi 2. maçında kural hatası yapıldığı iddia edildi. Galatasaray Kaptanı Işıl Alben, maçta attığı ve 2 sayı yazılan 3 sayılık isabeti için TBF'ye yazılı olarak kural hatası ve maç tekrarı talebi ile başvurdu.


SON DAKİKA : Galatasaray'dan TBF'ye itiraz! Turkfutbol.com Futbol Haberleri
Burdan birşey çıkar mı? TG ve tayfası varken lehimize birşey çıkmaz biliyorum da; normalde birşey çıkar mı diye soruyorum. Benim bildiğim hakem hatası ve kural hatası farklı şeyler?
 
Hiç bir şey çıkmaz o pozisyondan. O pozisyondan çok daha skandal kararlar var. Bir hakem bir koçu dört defa uyaramaz. Bir kere uyarır, ikincisinde teknik faulü çalar, eğer itiraz devam ederse ihraç eder. Bir hakem olmayan müdahaleden kendi kafasına göre faul uyduramaz. Buna yönelik bir açıklama yapılmalı hem de hemen.
 
Ayip ya aynisi Ceyhun hoca zamaninda 2-1 gerideyken yapildi hatirlayin.Gunahtir ya bu yapilanlar
Orta sahadan fbli oyuncu en az 6-7 adım atıp topu fırlatmış, hakem kendisine en yakın oyuncu ola S.Augustus 2 m. uzakta olmasına rağmen faul vermiş ve maçı kaybetmiştik... O zaman Adnan Başkan vardı. Şu anki iddialı yönetimimiz görüyordur diye düşünüyorum bu kabul edilemez adaletsizlikleri...
 
Şu takıma helal olsun. Şimdiden 2007-2008 sezonun efsane kadrosunun mertebesine ulaştılar gözümde.

3. ve 4. maç İpeçki de. En büyük görev de bize düşüyor. İnsanları böyle klavye başında atıp tutarken değil, salonda takımını desteklerken görmek en büyük temennim.

Dün yaşanan hakem rezaletine hiç değinmiyorum. Ama bu kadarda göz göre parmak misali göstere göstere yapılmaz. Önümüzdeki maçlar kazanılır/kaybedilir hiç umrumda değil. Tek isteğim o mücadelenin yanına isyanlarını da eklemeleri. Sahaya çıkıp döve döve kazansınlar/kaybetsinler ama yönetimin vuramadığı yumruğu rakibin suratına indirsinler.
 
Şunu gördük ki, herşeye rağmen şampiyon olabiliriz. Artık iş biraz da bize düşüyor. P.Tesi imkanı olan herkesin salonda olması gerekir. Serinin en kritik maçına çıkıyoruz. 2-1 yaparsak, perşembe günü iş biter.
 
Şu başlığı Galatasaray - Federasyon diye değiştirin. Tarihin en büyük hakem rezaletlerinden biri yaşandı.

Erkekler Kupa finalinin ardından bu yapılanlar amacı ortaya koyuyor. Bakın Play Off'lar da neler dönecek erkek takımı üstüne.

Augustus 3 sezon önce giderken demişti "burada artık oynanmaz başka işler dönüyor".
 
Yemişim AÖF sınavlarını. Geliyoruz.

Bu artık sadece bir basketbol maçı olmaktan çıktı, imkanı olan herkes GE-LE-CEK! lamı cimi yok.

En az 8000 bin Galatasaray'lı ile iki maçıda yenip şampiyonluk kupasını kaldıracağız.
 
Sinirden gece uyku girmedi gözüme doğru düzgün. O çalınan fauller gözümün önüne gelip durdu bütün gece. 2-0 İpekçi'ye dönsek yapabilecek hiç bir şeyleri olmadıkları için en azından son bir şans vermek istediler hakemler takımlarına. Sayı bulamıyorlarda ve son 8 sayıları çoğu yaratılan faul atışlarından! İnanılır gibi değil, bu seneki çok farklı bir şey. Bu nasıl bir şerefsizliktir, nasıl bir satılmışlıktır. Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda bu kızların alın terleriyle emekleriyle oynuyorlar, haklarını gasp ediyorlar. Şimdiden söyleyeyim eğer şampiyonluğu böyle şerefsizler yüzünden kaybedersek ve eğer bu iki maçta bir tane bile aleyhimize hatalı karar verilirse Abdi İpekçi fena karışır.

Çoğumuz inanmıyordu bu takıma. Ama artık herkesi inandırdılar. Neredeyse hakemleri de üstlerine koyup yeniyorlardı bunca yaşadıkları sıkıntılara rağmen. Artık burdan geri adım atmak yok. Bütün şerefsizlere, satılmışlara cevabı salonda hep beraber vereceğiz. Onlar 800 kişilik salonu dolduramazken biz 10 bin kişi ile karşılarında olacağız. Bakalım hakemler yine 4 defa teknik faul çalarım diye uyaracaklarmı rakip koçu, bakalım öyle temas olmadan faulleri kolayca çalabileceklermi, bakalım attığımız 3 sayılık baskete 2 sayı verebileceklermi. Hodri meydan!
 
Yazık olmuş gerçekten.Maçı izleyemedim ancak son 2 dakika dönen pislikleri tahmin ettim.Çünkü aynı senaryoyu Agustus lu son yılda Caferağa da yaşamışdık.Hakemler dokunulmadan son hücuma faul çalmıştı vs..Kimsenin hakkı kimsede kalmaz insanların emeklerinin çalınmasına çanak tutan hakemler yattıkları yatakta vicdanlarıyla rahat uyuyorlarsa uyumaya devam etsinler.Ben birşey diyeyim bu form durumlarıyla bizim takım hala çok şanslı. İnşallah veridikleri emeklerin karşılığı alıp bu yılı şampiyonlukla taçlandırırlar.Ayrıca verdikleri mücadelen dolayı hepsine sonsuz teşekkürler.
 
Sen yargıtayın bunu yapacağına ınanıyormusun ? Şuanda guc onların elınde bunu kabul etmek lazım bızım cıkıs yolumuz ağlamadan sızlamadan doğru hamleler yapmak ağlasakta sızlasakta sonuc değişmıyor. Buda bızım yonetıcılerımızın işine gelıyor zaten bu konuda guclu yonetıcımız yok.
Bu sene Aziz Yıldırım'ın elinde şampiyonluk iddaası kalan tek branş kadın basketbol ve bu yüzden burada hakem kıyımlarının bizi bulması çok normal.Artık Aziz Yıldırım da biliyor ki kendisi için yolun sonu yaklaşmakta ancak bu son çırpınışları inşallah yargıtay kararı onadığında Türk sporu bir nebze olsun temizlenecek.
 

Üst