Salonda yönetim kurulundan kimse yoktu bu arada. Şube yöneticileri bench arkasındaydı.
Seri yarın 0-2 olursa O kupayı kimse İpekçiden çıkartamaz...İnş yanılırım Fakat ben yarın fenerin ne yapar ne ederler kazanırlar diye düşünüyorum. (ilk maçda yapılanlardan sonra )
seri 1-1 olursa 5.maça uzar bu seri FB de ipekçide 1 maç alacaklardır.
FB oyuncusu karara itiraz edemeyecek, FB koçu her pozisyonda hakeme koşmayacak.
Umarım salon dolar ama benim dolacağına dair umudum yok, inşallah taraftarımız beni yanıltır..
Burdan birşey çıkar mı? TG ve tayfası varken lehimize birşey çıkmaz biliyorum da; normalde birşey çıkar mı diye soruyorum. Benim bildiğim hakem hatası ve kural hatası farklı şeyler?Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisi ikinci maçında Fenerbahçe'ye 55-52 mağlup olan Galatasaray'dan kural hatası gerekçesi ile itiraz geldi.
Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 55-52 mağlup olduğu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi 2. maçında kural hatası yapıldığı iddia edildi. Galatasaray Kaptanı Işıl Alben, maçta attığı ve 2 sayı yazılan 3 sayılık isabeti için TBF'ye yazılı olarak kural hatası ve maç tekrarı talebi ile başvurdu.
SON DAKİKA : Galatasaray'dan TBF'ye itiraz! Turkfutbol.com Futbol Haberleri
Orta sahadan fbli oyuncu en az 6-7 adım atıp topu fırlatmış, hakem kendisine en yakın oyuncu ola S.Augustus 2 m. uzakta olmasına rağmen faul vermiş ve maçı kaybetmiştik... O zaman Adnan Başkan vardı. Şu anki iddialı yönetimimiz görüyordur diye düşünüyorum bu kabul edilemez adaletsizlikleri...Ayip ya aynisi Ceyhun hoca zamaninda 2-1 gerideyken yapildi hatirlayin.Gunahtir ya bu yapilanlar
Bu sene Aziz Yıldırım'ın elinde şampiyonluk iddaası kalan tek branş kadın basketbol ve bu yüzden burada hakem kıyımlarının bizi bulması çok normal.Artık Aziz Yıldırım da biliyor ki kendisi için yolun sonu yaklaşmakta ancak bu son çırpınışları inşallah yargıtay kararı onadığında Türk sporu bir nebze olsun temizlenecek.