TKBL Final Serisi 4. Maç | AGÜ 55-65 Galatasaray | 2014-2015 TKBL ŞAMPİYONU GALATASARAY!

Macın ikinci yarisi tamamiyle bekledigim şekilde gecti . Whealen'in pili bitince fark 20 oldu ve kayseri teslim oldu . Tesekkürler Saray'ın sultanlari . Pazartesi seriyi 2-0 yaparız :)
 
Sanırım maçta 1000 1500 kişi vardı.Hayatımda gördüğüm en kötu tribündü çok daha az seyirci ile çok daha etkili olduğumuz maçlar vardı Tribün adına bunu söyleyebilirim, gidenlerin hepsinden yinede allah razı olsum.

ŞAMPİ DİYEBİLİRİZ TAKIMA
 
3. çeyrek sonucu 44 - 40, maç sonucu 70-48. Tüm iltifatlar yetersiz kalıyor. İçten teşekkürler, tüm takıma ve teknik ekibe.
 
apt.jpg

Karşılaşmayı eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile TBF Başkan adayı Lütfi Arıboğan yanyana seyretti
 
Maçın başında tedirginlik yaşadım ama diğer yandan da kızlar ikinci yarı açılır diyordum, sağ olsunlar aynen öyle oldu.. Nevriye'yi izlemeye doyamadım
 
GALATASARAY ODEABANK

Nuria Martinez 13 - 2 ribaund - 4 asist,
Kelsey Bone 4 sayı,
Ayşegül Günay,
Nuria Martinez 13 - 2 ribaund - 4 asist,
Kelsey Bone 4 sayı,
Ayşegül Günay,
Nevriye Yılmaz 23 sayı - 6 ribaund - 4 asist,
Jelena Dubljevic 4 sayı - 6 ribaund - 2 asist,
Sancho Lyttle 15 sayı - 9 ribaund - 5 asist,
Şebnem Kimyacıoğlu 9 sayı - 4 ribaund - 3 asist,
Bahar Çağlar 2 sayı - 3 ribaund - 5 asist


ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
Pınar Demirok 4 sayı - 4 ribaund - 1 asist,
Lindsay Whalen 20 sayı - 8 ribaund - 5 asist,
Sinem Ataş,
Aleksandra Khomenchuk 2 sayı - 2 ribaund,
Lara Sanders 12 sayı - 7 ribaund - 1 asist,
Mirna Mazic 4 sayı - 4 ribaund,
Gabriela Marginean 6 sayı - 1 ribaund - 1 asist,
Esra Ural,
Cansu Aslan 1 ribaund


www.galatasaray.org
 
Hepinizin elinize sağlık, ezeli rakibimizi süpüren takımı ezip geçtiniz.
Agü iyi takım ama bir Ekrem Memnun'un verdiği katkıyı verecek ne koçları ne de oyuncuları var. İlk maçı Sancho ve Nevriye getirdi. Diğer maç kesinlikle Bone oynamamalı. Şubat ayından beri kadının oynadığı maç yok, sakatlık ve 2 kez kaçması nedeniyle form kaybettiği açık. Bu yazı iyi değerlendirsin ve seneye takımın vazgeçilmezi olsun yine ama bu sene dursun...
Diğer maçta Dubljeviç patlama yapsın istiyorum. Kadının maçtaki tavrı, mücadelesi kendine her geçen gün aşık ediyor.
 
Şampiyonluktan eminim zaten, Ekrem Hoca ve takımla gurur duyuyorum, bu yönetime rağmen 2 yıldır yaptıkları ortada, İnşallah gelecek yönetim doğru işler yapar ve Ekrem hocaya istediği kadroyu verir...
 
Nevriye 3 periyot boyunca tek başına takım gibiydi.Yaşını göz önüne alırsak anlaşılabilir bir performans değil bu.3. periyotta aradığımız dış şutlar Şebnem'den gelince bir daha geri düşmedik,son periyot Nuria da açılınca 3 periyot endişe ettiğimiz maç 30 olacaktı az kalsın.
Hakemler bildiğimiz gibi işte,takımlarımızın bir saniye olsun kopma lüksü yok.
Pazartesi takımı muhtemelen son kez izleyecekken,tadında bir kutlama yapacakken saat tam manasıyla facia.
 
Maçta oyun istikrarını baştan sona kadar hiç bozmadık. İlk yarı önde götürmelerinin nedeni onlar attıklarını soktular. Biz sokamadık. Psikolojik olarak etkilendik. Bir ara kimse dışardan boşken bile potaya bakmadı. Sonrada da maşallah her attığımız girdi. Geride olduğumuz dönemde Nevriye ayakta tuttu bizi. Jelena ve Ayşegül hırslı oyuncular. Oyuna girdiklerinde takımın enerjisini artırıyorlar. Dün de öyle oldu. Kelsey git gel, git gel. Gelmese daha iyiymiş. Onun yerine Sanders'ı alabilsek keşke. İyi oyuncu ve yerli. Dün bir ara Bahar 2 oynadı. Artı 3 uzunda sahadaydı. Geçen seneki başarımızı tekrarlamak istiyorsak kısa yabancı skorer guard şart ve kadro korunmalı (Nuria, Ayşegül, Şebnem, Bahar, Jelena, Sancho, Nevriye). Işıl dün çok eğleniyordu. Umarım anlaşıyoruzdur da, onun yansımasıdır.
 

Üst