TKBL Final Serisi 4. Maç | AGÜ 55-65 Galatasaray | 2014-2015 TKBL ŞAMPİYONU GALATASARAY!

Çocuklarım olduktan sonra maçlara gidemiyordum.Uzun süre sonra ilk kez bu maça büyük oğlumla (4,5 yaşında) gelebildim. Söz verdiğim gibi oğlum sıkılınca da çıktık. Sağolsun kızlarımız sıkılana kadar farkı 15-20'lere çıkardılar. Ellerine sağlık. Bu maçın skoru bence rakibin direncini de kırdı. İkinci maçtaki ilk çeyrekte olası bir erken fark tamamiyle yelkenleri bıraktıracaktır.
 
57 sayı biraz fazla olmuş bizim takıma. Okulda olduğumdan izleyemedim maçı. Bakalım şampiyonluk kutlamaları Kayseri'de mi İstanbul'da mı olacak.
 
Başlarda Agü iyi hücum edemedi. Artı bugün Lindsay'ı daha iyi kontrol ettik. Onun için maç hep kontrolümüzde geçti. Son bölümlerde savunmayı bıraktık. Çok kolay sayılar yedik. Taraftar ilk maçtan daha azdı. Destekte iyi değildi. Amigolar şarkı söyleteceğiz diye destek yerine köstek oluyorlar. 2 maçtada çok tartışmalı kararlar oldu. Pozisyonları süzemedim. Ancak federasyonunu değiştirmemiz şart gözüküyor. Şampiyonluğu verme ihtimalimizi serinin en başından % 1 bile görmüyordum. Yine aynı. Değişen birşey yok. Diğer maçta daha konsantre ve daha disiplinli oynamamız lazım. Agü'de Sinem Ataş (1995) kabiliyetli bir kız. İlerde daha iyide olabilir.
 
Biletler 5 TL. Şampiyonluk serisi 2. maçta 400 kişi vardı. Maç biter bitmez Ekrem Hoca direkt olarak parkeyi terketti. Biz bu hocayı ve takımı haketmiyoruz.
'Taraftarın her zaman seninle' diyen bir grup varya aynen öyle.
 
Maça gelmeyenleri geçtim bir de sosyal medya küstahları var:)

Misal ilk maçın oyuncusu bence direk Bahar ÇAğlar'dı. Kıza 2 ay önce hırsı da gitmiş diye eleştiri getirdim. 1.5 aydır beni yerin dibine batırıyor. SÜper oynuyor Bahar. Serinin 1. maçı her yere elini soktu top aldı top çaldı asist yaptı ama maç sonunda Twitter'a Facebook'a bakıyorum "Bahar ne zaman olcak" diyor adam:)) Bahar'ın yerinde olsam yahu -ben daha ne yapayım?- diye düşünürdüm.

Gene de Bahar'ın bu oyunu iştahımı açtı benim. Nevriye'nin gideceğini Yabancı sınırının 4 ile sınırlı olacağını da düşünürsek uzun rotasyonumuzun ümididir Bahar. Beni tekzip ettiği içni de çok memnunum. Ama bana darılma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Çünkü belki kendi de bilir Sosyal medya da ve salonda onu en çok savunan kişilerden biriyim


SEri için diyeceğim bir şey yok. Yarın maça gidemiyorum. Ama içimden bir ses de cumartesine kalsa da ben de mi gitsem şampiyonluğu seyretmeye diyor.

Öte yandan Agü'nün guardı gelecek. Ona karşı savunma yapmak ve 2 numara direncini arttırmak lazım. Pınar bile başa bu kadar bela olmuşken daha büyük sıkıntılar yaşayabiliriz 3. maç. Ama pota altlarında da Sanders Mazic dışında alternatif kalmaz yabancı sınırı yüzünden. Biz de bu yüzden Bone'u oynatmayıp Casas'a döneriz diye tahmin ediyorum

Ekrem Hocam bunun da bir kolayını bulacaktır. Şimdiden başarılar diliyorum
 
Umarım bugün şampiyon oluruz. Sezon boyunca şubeye köstek olmaktan başka bir işe yaramayan Galatasaray Spor Kulübü başkanı Sayın Duygun Yarsuvat beyde maçı izlemeye gelecekmiş. :)
 
Hocadan ve takımından ricam, olası şampiyonlukta Allah aşkına hiç bir Galatasaray Spor Kulübü yöneticisini şampiyonluk fotoğrafına almayın!
 
Rakip Fener olmayınca sanki şampiyonluk değil de yarı final maçları oynuyormuşuz gibime geliyor :) İnşallah bugün kazanırız da daha fazla uzatmadan biter :)

Bahar'ın bizden ayrılmak istediğine dair söylentiler var, doğru mudur acaba?
 
Hocadan ve takımından ricam, olası şampiyonlukta Allah aşkına hiç bir Galatasaray Spor Kulübü yöneticisini şampiyonluk fotoğrafına almayın!

Muhammed keşke bir imkan olsa da o fotoğraftan Galatasaray ı sadece futbol takımından ibaret sananları da çıkarabilsek... Ayıptır arkadaş tekerlekli sandalye takımı defalarca Avrupa Şampiyonu oldu, karşılayan sayısı 1 avuç, takım finale çıkmış salon bomboş. Sonrada burdan Murat Özyere sallayıp duruyoruz. O salonu hınca hınç yapacağız ki basketbolumuz öksüz kalmasın. Yöneticiler çiftlik sanmasın kulübü. Biz tepkimizi salonu doldurarak göstermezsek Fatih Solaklı, Şemsettin Başlı günler yakındır...
 
Wright'ın da dönmesiyle oyuna hızlı başlayacaktır AGÜ fakat biz daha tecrübeli daha iyi bir takımız. Son çeyreğe kadar kafa kafaya gidecektir maç ama bugün şampiyonluğumuzu ilan edeceğimize olan inancım tam. Gönül isterdi ki şampiyonluğu Abdi İpekçi'de kutlayalım ama geçen sene o güzel duyguyu fazlasıyla yaşatmıştı kızlar. Bu sefer de böyle olsun :)
 
Bu sefer de Kayserideki taraftarlarımız yaşasın yahu şampiyonluk sevincini :) doğruyu söylemek gerekirse kadın basketboluna emek veren taraftarlarımız haricinde diğerleri hak etmiyor zaten.. Ee o kemik kitle de geçen sene tattı salonda o sevinci :)
 

Üst