TKBL Final Serisi 5. Maç | Galatasaray 73-54 Fenerbahçe | 2013-2014 TKBL ŞAMPİYONU GALATASARAY!

Muhteşem bir sezon ve alınan 3 kupa tebrikler sarayın sultanları bu kadro kesinlikle korunmalı (özellikle alba ve sancho) ve Işıl'ın yanına bir oyun kurucu alınmalı (martinez iyi bir tercih olabilir)
 
Özellikle febe maçlarında söylenen "şikeci arkadaşlar lütfen dışarı çıkın" tezahuratı bejeke maçlarında "işbirlikçi arkadaşlar lütfen dışarı çıkın" şeklinde söylenmeli harika oluyo bu tezahurat gerçekten
 
Aslında Martinez ve Nevlin iyi hamle. Lakin takımda tutulacaklar daha önemli. Işıl, Şebnem, Nevriye, Bahar Türk olarak takımda tutulmalı. Sancho,Alba ve Zellous kesinlikte takımda tutulması gereken yabancılar. Bence Bone'da tutulmalı.
 
Yazdığım haberlerde genelde kaynak kullanırım ama telaş'tan sevinç'ten kaynak yazmayı unutmuşum. Bu arada on numara bilgi kaynağı adresiniz.

Bu vasıta ile reklamınıda yapmış olduk.

Sağolasın renkdaş :) Taraflı ve yalancı medya karşıtı Doğru haber ve Taraftarımızı bilgilendirme amaçlı kurulduk.
Herneyse Şampiyonluk İnanılmaz bir duyguymuş...
 
Bazı gazete ve forumlardaki febeliler; 15 yılda bir şampiyonluk aldınız diyorlar. Ulan 15 yıl size avans verdik. Yine de geçemediniz. Ama avans zamanı bitti, şimdi hasat zamanı.

Bize ne Şansınızı iyi kullanamadınız ezikler *nerd*
 
HAYALLERİM GERÇEK OLDU
Yıl 2007 yanılmıyorsam ilk kez bir bayan basketbol maçına gittim, o sezon Işıl ile Esra’ lı kadro 7 kişilik rotasyon ile dev bütçeli FB ile kapışıyor takım 1. Lige daha yeni çıkmış ama bazen hakem, bazen diğer faktörler olmuyor, 2009 da Eurocup’ ı kazandık ve ben çok şükür salondaydım, ama hep birşeyler eksikti bu takım şampiyon olmayı hak ediyordu ama hep karşımıza pislik yapan federasyon, hakem ve rakip takım yöneticileri çıkıyordu, şu an ki kadrodan daha iyi daha pahalı oyuncular ile de olmamıştı olmuyordu, ama o sene bu seneymiş Ekrem hoca ile önce Türkiye kupası arkasından paranın satın alabileceği en pahalı Ekaterinburg' u ve sonra her sene Avrupada kupa hayali ile başlayan Fb’ yi eze eze yenip yine bir ilki gerçekleştirdik ve artık zamanı gelen hep içimizde kalan Türkiye Şampiyonluğu ve ben çok şükür yine o salondaydım, atmosfer, seyirci inanılmazdı ve takım sahaya öyle bir çıktı ki rakip daha ne olduğunu anlamadan ilk yarı 22 sayı ile bitti ve FB nin iğrenç yöneticileri arkalarına bile bakmadan oyuncularını yüz üstü bırakarak kaçtılar ama kızlarımız durmadı devam devam devam 30 ları geçti fark, ne hakem ne de bir başkası engelleyemezdi onları salondaki seyirci de belki de bugüne kadar ki en rahat GS_FB maçını izledi ve maç boyu stres olmadan doyasıya şampiyonluğu kutladı.
Ve ben, çok şükür hep hayalini kurduğum ve bu takımın her sene hakkettiği kupayı IŞIL’ ımın ellerinde yükselirken gördüm.
Çok şükür Aslan parçaları yüreğinize, bileğinize, kalbinize sağlık
 
=D :*


fbtv.jpg
 
Aziz'in gözbebeği, yıllarca emek verdikleri, çılgınca yatırım yaptıkları şubelerinin tüm karizmasını bir Avrup Kupasıyla çizdik, tüm başarılarını mundar ettik. İyice kudurdular, başarımızı gölgelemek için uğraşıyorlar, açıklama üstüne açıklama yapıyorlar. Zevkle okuyup, hiç cevap vermemek en güzeli.
 
Bu tarihi şampiyonluğa o muhteşem atmosferde tanık olmak çok büyük gurur ve mutluluk verdi.Yıllardan beri beklediğimiz kupayı bizlere hediye eden aslan yürekli kızlarımıza helal olsun.İnşallah önümüzdeki sene de bu takım , taraftar ve (olursa adam gibi takımını destekleyen ve hiçbir yerde yalnız bırakmayan) yönetim birlikteliği devam eder.
 
Kadın basketbolunda rekabeti bitirdik. Ne zaman bizim elimizden aynı sezon içinde 3 kupayı alırlar, o zaman dengelemiş oluruz.

Bu takımın değerini bilin arkadaşlar, böyle bir sezon bir daha kolay kolay yaşanmaz.
 
Önce Türkiye Kupası, ardından Euroleague ve son olarak Türkiye Ligi Şampiyonluğu.

Zirvede bırakmak her zaman iyidir. O zaman artık kapatalım şubeyi!..

İşte bu olmadı *nerd* Zirveyi yakalayanlar değil yakalayamayanlar ŞUBE kapatma yoluna giderler,Hazır zirveyi yakalamışken bunu istikrarlı bir şekilde sürdürme hedefi kovalanmalı, hemde kadro rotasyonunu artırarak bizimde beklentimiz bu ...
 

Üst