Şerefli Türk basketbol hakemleri için yine serinin kaderiyle oynama maçları 2. ve 3. maçlar.. Ne zaman şampiyonluk ipine bir adım atsak hep aynı teraneleri yaşıyoruz.
O nedenle yarından çok çekiniyorum açıkçası. Her türlü pisliği bekliyorum. Fenerbahçe'yi yerden kaldırmak için yine bu doğal reflekslerini gösterecektirler..
Allah Ekrem Hocanın ve kızların yardımcısı olsun...
Yalnız bu sefer aynı pislikleri yaşarsak eğer masaya yumruğu vurmayı bilsinler lütfen, takımı sahadan çeksinler. Bu takım Euroleague şampiyonu oldu, göğsümüzü kabarttı, zirveye ulaştı. Hiçbirşeyden çekinmesinler, korkmasınlar artık.
Lütfen yine aynı işlere izin vermeyelim, hakkımızın yenmesini aval aval izlemeyelim.
Bunun yanında şube idarecilerinin (Murat Özyer, Lütfi Arıboğan) veya ihtimal vermesem de Müge Erdem'in tepki verme işini Ekrem Hocaya bırakmamaları lazım.
Ekrem hoca bu mevzularla yıpranmamalı, yıpratılmamalı.
Aynı şeyleri Mahmuti döneminde de yaşadık... Koç artık dayanamayıp küfretmişti hakemlere, ceza almıştı kaç maç.
Neyse şans yanımızda olur inşallah.. Aynı senaryolarla karşılaşmayız, bunlar kuruntu olarak kalır umarım. O sene, bu sene olsun inşallah!