TKBL Finali 2. Maç | Galatasaray Odeabank 69 - Fenerbahçe 59

Serinin ikinci maçı 27 Nisan Pazar günü saat 15:00'te yine sahamızda oynanacak.

Haydi kızlar! 2-0 ile gidiyoruz karşıya!

Ikinci maci fark yaparak yenmemiz lazim tamamen dolu tribunler onunde. Hic bu kadar heyecanlanmamistim. Artik zamani geldi.

Yarınki maça geleceğim İzmit'ten . Yarın da dolmazsa o salon. Yani en azından 8 bin kişi falan olmazsa orada yazık yani

2. maç daha fazla taraftar gelmeli maça. Bu maçta takımın yanında olmalılar. Bu maçta daha çok savaşmalıyız. Yolunuz açık olsun dişi aslanlar

Yani 5000+ olan taraftar sayımız 7000+ olacaktır lakin bu salon bu şartlarda da dolmazsa pek konuşmayalım artık subeyle ilgili...

Şerefli Türk basketbol hakemleri için yine serinin kaderiyle oynama maçları 2. ve 3. maçlar.. Ne zaman şampiyonluk ipine bir adım atsak hep aynı teraneleri yaşıyoruz.
O nedenle yarından çok çekiniyorum açıkçası. Her türlü pisliği bekliyorum. Fenerbahçe'yi yerden kaldırmak için yine bu doğal reflekslerini gösterecektirler..
Allah Ekrem Hocanın ve kızların yardımcısı olsun...

Yalnız bu sefer aynı pislikleri yaşarsak eğer masaya yumruğu vurmayı bilsinler lütfen, takımı sahadan çeksinler. Bu takım Euroleague şampiyonu oldu, göğsümüzü kabarttı, zirveye ulaştı. Hiçbirşeyden çekinmesinler, korkmasınlar artık.
Lütfen yine aynı işlere izin vermeyelim, hakkımızın yenmesini aval aval izlemeyelim.

Bunun yanında şube idarecilerinin (Murat Özyer, Lütfi Arıboğan) veya ihtimal vermesem de Müge Erdem'in tepki verme işini Ekrem Hocaya bırakmamaları lazım.
Ekrem hoca bu mevzularla yıpranmamalı, yıpratılmamalı.
Aynı şeyleri Mahmuti döneminde de yaşadık... Koç artık dayanamayıp küfretmişti hakemlere, ceza almıştı kaç maç.

Neyse şans yanımızda olur inşallah.. Aynı senaryolarla karşılaşmayız, bunlar kuruntu olarak kalır umarım. O sene, bu sene olsun inşallah!

O sene bu sene, ne yaparlarsa yapsınlar Şampiyon olup sezonu üç kupa ile kapatacağız. Işıl Kaptanın elinde kalkacak o kupa inanıyorum. KONSANTRASYON.

Yarın maçı kazanarak 5. maçı garantilememiz lazım başka yolu yok çünkü final serilerinde ne skandallar gördük herşeye hazırlıklı olmak şart. Tek hedefimiz yarın kazanmak şampiyon olmak istiyorsak.

Yarın o salonda en az 8-10 bin seyirci olacagini düsünüyorum . Gün , saat herşey uygun . Veremeyenka ve bibricka'dan zaten yararlanamiyorlar. Ki biz bunlari tam kadro en büyük kupada tokatlamış bir takımız. Yarın kazanirsak büyük ölcüde işi bitirmis oluruz . HAYDİ SARAY'IN sultanlari !

Şu anda 5.250 civarı bilet arti birde kombineler var; salon dolsun yoksa şube kuculurse sea çıkarmaya kimsenin hakkı olmaz...

Gelecek insan sayısının Cuma'dan fazla olması önemli ama belirleyici nokta değil bence.İlk maçta Işıl'ın kaçırdığı kolay atışlarda,Alba'nın baya tartışmalı bir iki tercihinde verilen tepkiler yapıcıydı.Tepkiler yapıcı olmak zorunda zira takımın başardıkları bir yana bu kadar dar rotasyonla bugünü görebilmek büyük iş.Maalesef Cuma bizi hayıflandıran türden atışlar da nefesimiz daraldığından doğuyor.
Euroleague sonrası kabul edilebilir anlamda rehavet,bir parça odaklanma eksikliği işin doğası gereği olacaktı.Botaş serisinde İstanbul'daki maçlara sirayet etti,ilk maçın da düzenimiz dahilinde oynandığını pek söyleyemiyorum.
Bugün gerek sahada gerekse tribünde bir maçlık dişimizi sıkalım.Takımı seviyorum,en büyük güvencem her zaman olduğu gibi Ekrem Memnun.

Forumda ki ilk mesajım umarım takıma uğur getirir.
Bu maçı kazanırsak yüksek bir ihtimal şampiyon biz olacağız.
Ama kaybedersek işte o zaman şampiyonluğu kaybettik demektir.
Ekrem Hoca ve oyuncuların bu durumun çok iyi farkında olduklarına eminim.
Umarım salon bugün dolar.
O sene bu sene !!!

Ah be şu takıma bir de Zellousu dinlendirebilecek bir Şaziye olsaydı hiç düşünmeden emin olurdum ama 11günde 5 maç ve ışıl i Zellous 40dakkaya yakın oynuyor Allahım bir form düşümü sakatlık vermesin . Allah kızlarımızın yanında olsun bugün çok önemli ...

Bugün biraz daha fazla taraftar olur. Full çekmemek de ne yazık ki ayıptır. Lakin kalabalık olup maçın son dakikasında bu sene Turk Telekom - Ülker ve Efes'e koyalım diye bağırılacaksa kural bilen & takımını seven insanlar ile daha küçük grup olmasında fayda var. 5 sayı öndeyken sahaya yabancı madde atmak da ayrı bir beceriydi.

Şampiyonlugu belirleyecek maça son 15 dakika .. Avrupa kupasi finaliyle başlayan psikolojik üstünlük ve ivme tamamen bize dönmüş durumda . Vera ve bibricka'dan zaten faydalanamayacaklar . İlk macta kötü oynamamiza ragmen kazanmıstık. Bugun standartımızı bulursak cok daha rahat kazanabiliiz. Seriyi 2-0 yaparak işi bitirme zamanı.Haydi Saray'ın sultanları.