TKBL Finali 3. Maç | Fenerbahçe 81 - Galatasaray Odeabank 61

Ondan sonra aziz çıkıyor şike yapmıyorum diyor. Hadi be ordan, bu kadar bariz bu kadar açık göstere göstere çüş artık çüş. İkinci maçtandan da ümidim yok çünkü kızlarımıza basketbol oynatmıyorlar. fakat 5 mayıs Pazartesi akşamı hak ettiğimizi söke söke almak ve seni yine ağlatmak için onüç bin kişi ne gerekiyorsa yapacağız. O kupayıda senin kuklan turgay verecek tabii ki hak ettiğini alarak...

Gs tv de ki yorumcu kimdir bilen var mı tarafsız yorum yapacağım diye neredeyse feneri övecek bu nedir arkadaş. böyle adamlar ne arar bizim kanalımız da anlamam .!

fb sadece kaçınılmaz sonu geciktirdi, bu takım Şampiyon olacak başka bir ihtimal yok, Aziz Yıldırım geçenlerde şike yapmadım, yaptıysamda fb için yaptım dedi bu nasıl çelişki, bunu bide divan kurullarında söyledi herkes alkışladı, adamlar baya memnunlar bu durumdan demek. Ekrem hoca ve takıma güveniyorum inşallah kupayla dönecekler o salondan...

Böyle olacağını hepimiz biliyor ama "Belki de alırız, neden olmasın?" diyorduk. Maçın sonunda oyunda olan 5, Ekrem Hoca'nın "Görüyor ve arttırıyorum" hamlesiydi zaten.

Maçı GSTV'den izledim; haliyle. Küfürlü tezahurat olduğunda sesi hep kestiler. Genel olarak zaten Veli Yiğit ve Hayri Pekergin'in sesi duyuluyordu sadece, salonun değil. Felaket rahatsız oldum. Bir insan ve bir kadın olarak FB'li oyuncu ve yöneticilerin isyan etmemesine anlam veremiyorum. Küfür destek değil, bayağılıktır. Biz maçlardan önce duyurular yayıp, gerginlik olmasın, itibar zedelenmesin, ceza gelmesin... diye uğraşırken adamlar direk oyuncuları hedef alarak küfrü basıyor. Utandım ya! O küfürler edilirken, bu ortama göz yumup, görevinin yetkilerini hiçe sayanlar için ben utandım.

Cuma günü 4. maç oynanacak. Mevcut ortamda benim umudum yok. Baktık onu da kaybettik, seri eşitlendi; pazartesi İpekçi'de tekrar karşılaşacağız. O zaman, 5 Mayıs'ta İpekçi'de olmak, bu takımın sezon boyu yaşattığı gurur için hepimizin borcudur.

Bugün iyi oynamadığımız bir gerçek ama maç başından beri toplu ve kişisel olarak edilen küfür ve hakaretlere hakemlerin bu kadar kayıtsız kalması Türk kadın basketbolu adına üzücü bir durum tv den bu kadar net duyulan küfür ve hakaretlerin hakemlerin duymamasına imkan yok

Anlaşıldı,

Bu seri ipekçide bizim sahamızda bitecek. Hakemler bunu istediğini bugün çok net şekilde gösterdi. baş şikeci yine bazılarını doyurmuş anlaşılan.

2.maçtan da pek birşey beklemeyin. bugün kızlarda gerçekten gününde değildi. birde küfürler özellikle yerli oyuncularımızı çok etkilemiş bellki...

biliyorum ki şikeci şeref yoksunu takımın taraftarları suan bu konuyu okuyorlar. lakin; fb taraftarları unutmasınlar,

YİNE BİZİM SAHAMIZA GELECEKSİNİZ. SARAYIN SULTANLARINA YAPTIĞINIZ ''HERŞEY''

SİZE 50 KATI OLARAK, FAZLASIYLA DÖNECEK!

İyi o zaman 5.ci maçta İpekçideki seyircilerin alayı dalsınlar sahaya her biri rakip oyunculara patlatsınlar,sonuç kulübe tarihi bir ceza, dahası haklıyken haksız duruma düşme cabası sana mantıklı geliyormu bu ? Dahada dahası rakip salondaki ŞEREFSİZLERDEN Ne farkımız kalır bizim ? kafamıza azıcık akıl LÜTFEN,Tepki göstereceksek KULÜP ve TARAFTAR olarak FENERASYONA tepki göstermeliyiz DİĞERLERİNDE HER TÜRLÜ ZARARLI VE HAKSIZ ÇIKARIZ ... !!!

Sakin olun arkadaşımız kinaye yapmış sanki ve haklılık payı olan bir kinaye. "Onlardan ne farkımız kalır" düşüncesi konu FB'nin yaptıkları olunca geçerliliğini yitiriyor. Bunca hak yendikten sonra medeni duruş, Galatasaraylılık duruşu vs hikaye kalıyor. Birileri bu duruşu sergileyeceğiz diye bu haksızlığa yeterince çanak tutuyor.

Maşallah be Fenerli yöneticilere.. Küfür ile ne de güzel mücadele ediyorlar öyle!!! Bence bu mücadeleleri örnek olarak gösterilmeli ama sakın bunları yapmayın diye...

Maça gelirsek, izleyemedim ama beklediğim bir şeydi şu ortam ve hakemler. Fazla yorum yapmaya gerek yok, artık yorgunluğun had safhaya çıktığı, söylenenlere göre hakemlerin daha maçın başında bizi ince ince doğramaya başladığı ortamda şu yenilgi kaçınılmaz ama ben halen takıma inanıyor ve güveniyorum, Allah'ın izni ile o şampiyonluk gelecektir.

Ekrem hocanın da dediği gibi kızlar, çıkın ve cuma günü hakkınız olanı alın..

Ya arkadaş pozisyonları izliyorumda gerçekten çıldırmamak elde değil !

Yav gözünün önünde ! bildiğin gözünün önünde Matoviç denen ''peynir'' Kaptanımız ışıl'ı yere fırlattı ! Hakem denen zat sadece normal faul verdi.

İpekçi fenerbahce'nin felaketi olur. dua etsinlerde kızlar cuma günü orada işi bitirsin!

herşey bir yana, son periyod fark olmuş 25, bir geri pas kararı sonrası, Aziz ve Mahmut uslunun hakemi dövmedikleri kaldı. Bütün maç kayırdıkları, lehlerine düdükler çaldıkları, sahada bizim dayak yememize izİn veren, daha ilk periyodda bizi oyundan düşüren hakemlere 1 metreden sövüyor bide adamlar. Ya insanda hiçmi ar olmaz, hiçmi utanma duygusu olmaz!!!
o salonu o şekilde yapmaları ve bayan maçlarının burda oynanmasının sebebide bu işde.
Siz hiç şeref tribünü sahanın nerdeyse içinde olan bi salon yada bi stad gördünüzmü???
Temiz duygularla maç yönetme düşüncesindeki hakem bile 1 metre arkasından kulüp baskanının, yöneticisinin kendisine bagırmasından, tehdit etmesinden etkilenirki burda turgay demirel federasyonunun hakemlerinden söz ediyoruz!
Bazı arkadaslar diyorlar ya, onlar ne yapdıysa bizde 10 katını yaparız 50 katını yaparız vb... yapamayız arkadas biz onların yapdıkları çirkefliklerin,pisliklerin yarısını yapamayız, yapmayız..
Ben ekrem hocadanda takımını eleştirmenin yanı sıra, hakemler ve bütün maç edilen küfürler hakkında 2 cift söz etmesini beklerdim...

Maçla ilgili yorumlarda ortak nokta hakemlerin çaldığı ve çalmadığı düdüklerle daha maçı ilk çeyrekte bitirdikleri yönünde ki ben de buna katılıyorum. İşi baştan sıkı tutup hiç riske girmediler, savunma direncimiz (bana göre 3-0 işi bitirmenin anahtarıydı) daha ilk çeyrekte kırıldı. Tam komediydi. Kelsey'in yaptığı faulü bile Sancho'ya çaldılar. Takım da dağıldı haliyle.
Bazı yorumlarda güvenlik zaafiyetinden bahsedilmiş, maçın başlamasına kısa süre kalana kadar salon neredeyse boştu, ama ilginçtir dışarıda farklı noktalarda grup grup insanlar vardı ve salon bir anda doldu. Yalnız çok fazla güvenlik ve polis vardı, hatta bir tane de toma bekliyordu. Önce dışarıda isimlerin kontrol edildiği noktadan geçtik, sonra x-ray cihazı, yine polisler ve nihayetinde bench arkası, etrafımız polis ve güvenlikle çevriliydi, hiç bir fenerliyi yanımıza yaklaştırmadılar. Yalnız maç boyu küfür neredeyse hiç durmadı ve sadece bir kez o da maçın sonunda lütfen anons yapıldı.

Seri 1-0 hatta 2-0 iken de yazdım haftaya pazartesi kimselere randevu falan vermeyin serinin 5 .maçı var diye neler olacağını ve bugün olanları kimse şaşırmadı zaten yıllarca görmediğimiz şey kalmadı.

Sakin olun arkadaşımız kinaye yapmış sanki ve haklılık payı olan bir kinaye. "Onlardan ne farkımız kalır" düşüncesi konu FB'nin yaptıkları olunca geçerliliğini yitiriyor. Bunca hak yendikten sonra medeni duruş, Galatasaraylılık duruşu vs hikaye kalıyor. Birileri bu duruşu sergileyeceğiz diye bu haksızlığa yeterince çanak tutuyor.

Kardeş; Siz kinaye olarak görebilirsiniz ama o eylemi gençliğininde verdiği kontrolsüzlükle o taşkınlığı yaptıktan sonra kinayenin,hatta yapılacak eleştirinin ve uyarıların hiç anlamı yok,haklıyken haksız durumamı düşelim ? Ekran başında ben bile öfkeden delirecek gibi oluyorum ama yapılan haksızlıklar karşısında ama savaşamı gidelim ? Sessiz kalalım demiyorum yanlış anlaşılmasın,sessiz kaldıkça azıyorlar bunu bende görüyorum. Ha şunu diyelim; hepimiz kafa yoralım o zaman ne yapabiliriz nereden baksanız iş fiziki saldırıya kalır iş çığrından çıkar peki bunlar olmadan ne yapabiliriz yanlışmıyım ?

Yönetimden kim vardı orda ?

Yönetimden hiç birinin oraya gittiğini ve önümüzdeki maçada gideceklerini sanmam,ADMİN ve diğer arkadaşlar bana kızmasınlar ama bizim kulübün başkanı ve yöneticileri, hepsi omurgasız hepsi pısırık takımı koçunu ve yardımcılarını yapayalnız bırakmışlar bizim gibi ekrandan seyrediyorlar maçı,ADNAN POLAT ve yönetimini beğenmezken onlardan daha beter çıktı bu yönetim, genel anlamda yazıyorum sadece kadın takımımızı sahipsiz bıraktıkları için değil. İNŞAALLAH kulüp bünyesindeki bütün branşlara sahip çıkacak destekleyecek bir yönetim gelir ve bunlar gider bir taraftar olarak hiç memnun değilim bugünkü yönetimden.

Önce voleybol maçında hakemlere ağza alınmayacak hakaretler ediyor sonra gelip kadın basketbol maçında yine hakemlerle uğraşıyor. Bu adam şu anda suçlu ve hapiste cezasını çekmesi gerekiyor ! Kim bu ?