Bu hakem denen veled-i bilmem neyleri diye başlatmasınlar bana. Doğru düzgün yönetsinler maçı. 3. çeyrek 59-46 gerideyiz. Yüksek ihtimal gidiyor maç.
bu saatten sonra zorlamaya gerek yok derken ekrem hoca da gereğini yaptı.
Hakemler çok kötü, art niyetli yalnız şunu da gözardı etmeyelim biz de iyi değildik bugün.
Murat Karpuz
@mrt_krpz
Hatırlatma : Teknik komser, sahaya sadece 1 yabancı madde atıldığı için 2.periyotta uyarı anonsu yapmamı istemişti.
Bugün 40 dakika küfür edildi 1 tane bile anons olmadı
Abdi İpekçide büyük bir şölen havasında şampiyonuz tabi fenerasyon işe el atmazsa...
5. maç baktım durum kötü atlar sahaya bi tane patlatırım Fenerli oyunculardan birine eğer 5. maça giderse. Kısasa kısas abicim bu kadar basit. Hiç öyle centilmenlik falan filan anlatmasın lütfen kimse.
maçın kaybedilmesine değil, oynanan oyuna üzüldüm. özellikle 2. Periyot hem hücumda hem savunamda çok kötüydük. 3. çeyrek biraz kıpırdanıp hamleler yaptık, ama bu defa da attıkları her üçlük girdi. Zaten böyle maçlarda 15 sayı geriye düştükten sonra geri gelmek çok zor. Hakemler de felaketti ama bu şartları önceden biliyorduk. Hazrılıklı olmamız lazımdı.
Ekrem hoca'nın takımının ard arda iki maçı kötü oynayacağını düşünmüyorum. Umarım gelecek maç takım toplarlanıp maçı kazanır ve işi orda bitiririz. Olmazsa da son maç ipekçi'de kazanıp kupayı alırız. Inşallah son maça gerek kalmaz.