TKBL Finali 3. Maç | Fenerbahçe 81 - Galatasaray Odeabank 61

Bu hakem denen veled-i bilmem neyleri diye başlatmasınlar bana. Doğru düzgün yönetsinler maçı. 3. çeyrek 59-46 gerideyiz. Yüksek ihtimal gidiyor maç.

Takımımız, bu şerefsiz hakemlerle ve çirkef rakip oyuncularla bu maç dönmez umudum bitti. Oyuncularımızı moralmen çökerttiler,rahat pozisyonları kaçırıyorlar ama kızamayız çünkü kasıtlı olarak hakkımız yeniyor.

Malumun ilanı burada olsa ne farkeder İpekçide olsa ne farkeder.Bu takım bu sene şampiyon olacak ! Ya o dandik antreman sahasında seve seve yada İpekçi de döve döve !

Bu saatten sonra zorlamaya gerek yok derken Ekrem Hoca da gereğini yaptı.

Hakemler çok kötü, art niyetli yalnız şunu da gözardı etmeyelim biz de iyi değildik bugün.

Murat Karpuz
‏@mrt_krpz
Hatırlatma : Teknik komser, sahaya sadece 1 yabancı madde atıldığı için 2.periyotta uyarı anonsu yapmamı istemişti.

Bugün 40 dakika küfür edildi 1 tane bile anons olmadı

Şerefsiz takımın şerefsiz başkanı ve şerefsiz taraftarlarına bu sene bir şampiyonluk daha izletmek farz oldu. Fenerbahçe bir daha böyle şut atamaz. Sokak basketbolu oynayan takım bir yere kadar gidebilir. Onlar da en fazla buraya kadar. Sevinsinler şimdi, Cappie'nin Matoviç'in İspanyol koçun kontratını uzatsınlar. Önümüzdeki sene yine bizi izlemeye devam ederler :D

bu saatten sonra zorlamaya gerek yok derken ekrem hoca da gereğini yaptı.

Hakemler çok kötü, art niyetli yalnız şunu da gözardı etmeyelim biz de iyi değildik bugün.

biz iyi değilmiydik, ağanin nasil iyi olalim ben ekrandan sinirden deliriyorum, bu oyuncular o ruhsal halleriyle nasil iyi olsunlar şerrrefsizler yine iş başindalar.

Hakemlerin felaket yönetimi,40 dk küfür ve oyundan düşen takımımız.Çok yüklenmemek lazım ama 13 tane hücum rib aldı fenerbahçe,bizim 17 tane savunma rib var.

5. maç baktım durum kötü atlar sahaya bi tane patlatırım Fenerli oyunculardan birine eğer 5. maça giderse. Kısasa kısas abicim bu kadar basit. Hiç öyle centilmenlik falan filan anlatmasın lütfen kimse.

Bu sene farklıyız. Sadece rakibi değil hakemleri de yeniyoruz. Tarafsız sahada herkesi yenecek gücümüz olduğunu gösterdik. O şerefsiz ordusunu o sahaya gömmelerini istiyorum sultanlarımızın.

Maçın kaybedilmesine değil, oynanan oyuna üzüldüm. Özellikle 2. periyot hem hücumda hem savunamda çok kötüydük. 3. çeyrek biraz kıpırdanıp hamleler yaptık, ama bu defa da attıkları her üçlük girdi. Zaten böyle maçlarda 15 sayı geriye düştükten sonra geri gelmek çok zor. Hakemler de felaketti ama bu şartları önceden biliyorduk. Hazrılıklı olmamız lazımdı.

Ekrem Hoca'nın takımının ard arda iki maçı kötü oynayacağını düşünmüyorum. Umarım gelecek maç takım toplarlanıp maçı kazanır ve işi orda bitiririz. Olmazsa da son maç İpekçi'de kazanıp kupayı alırız. İnşallah son maça gerek kalmaz.

5. maç baktım durum kötü atlar sahaya bi tane patlatırım Fenerli oyunculardan birine eğer 5. maça giderse. Kısasa kısas abicim bu kadar basit. Hiç öyle centilmenlik falan filan anlatmasın lütfen kimse.

İyi o zaman 5.ci maçta İpekçideki seyircilerin alayı dalsınlar sahaya her biri rakip oyunculara patlatsınlar,sonuç kulübe tarihi bir ceza, dahası haklıyken haksız duruma düşme cabası sana mantıklı geliyormu bu ? Dahada dahası rakip salondaki ŞEREFSİZLERDEN Ne farkımız kalır bizim ? kafamıza azıcık akıl LÜTFEN,Tepki göstereceksek KULÜP ve TARAFTAR olarak FENERASYONA tepki göstermeliyiz DİĞERLERİNDE HER TÜRLÜ ZARARLI VE HAKSIZ ÇIKARIZ ... !!!

maçın kaybedilmesine değil, oynanan oyuna üzüldüm. özellikle 2. Periyot hem hücumda hem savunamda çok kötüydük. 3. çeyrek biraz kıpırdanıp hamleler yaptık, ama bu defa da attıkları her üçlük girdi. Zaten böyle maçlarda 15 sayı geriye düştükten sonra geri gelmek çok zor. Hakemler de felaketti ama bu şartları önceden biliyorduk. Hazrılıklı olmamız lazımdı.

Ekrem hoca'nın takımının ard arda iki maçı kötü oynayacağını düşünmüyorum. Umarım gelecek maç takım toplarlanıp maçı kazanır ve işi orda bitiririz. Olmazsa da son maç ipekçi'de kazanıp kupayı alırız. Inşallah son maça gerek kalmaz.

istediğin kadar hazirlikli ol,şerefsiz hakemler bir o kadar bize karşi rakipten daha çok hazirlaniyorlar moralmen oyuncularimiza kimse kizmasin,o kadar çok hakkini yedilerki takimimizin, ben bile sinirden bayilacaktim oyunucular ne yapsin ?