TKBL Play-Off Yarı Final | Galatasaray Odeabank 3-0 Botaş | Galatasaray Finalde!

B_19866_kupa1_B.jpg

Avrupa Şampiyonu Botaş Önünde Taraftarıyla Buluşuyor

Avrupa Şampiyonu Galatasaray Odeabank Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Botaş'ı ağırlayacak.

Sarayın Sultanları TKBL Play-Off Yarı Final serisi birinci maçında 17 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de Botaş'ı konuk edecek ve şampiyonluk sonrası ilk kez taraftarımız takımla İstanbul'da buluşma imkanına kavuşacak.

Karşılaşmanın biletleri, bilet satış noktalarından, Biletix internet sitesinden ve maç günü salon gişelerinden temin edilebilir.

Bilet satın almak için tıklayınız...

Sponsorumuz Odeabank'ın katkılarıyla bilet fiyatları 1 TL'den başlıyor.

www.galatasaray.org

Bu maçlarda Esra, Yasemen, Ayşe, Bahar, Şebnem gibi f8'de oynamayan ve fazla süre almayan oyuncuları kullanarak geçeriz inşallah, rakibimiz kim olur belli olmaz ama bu yıl şampiyon biziz eminim artık, fb'nin bu hezeyanı Kaski serisine yansırsa rakip kaski olur, gerçi farketmez 2 takımıda rahat geçebilecek bir hoca ve ekibimiz var...

İpekçi'deki kimi maçlar için teşekkür zamanı dediğimi,kimi maçlar için bir hafta öncesinden iple çektiğimi belirttiğimi hatırlıyorum.Hepsinde içtendim.Yalnız bu Perşembe çok farklı,belki de hepsinin toplamından keyifli.Çünkü her seferinde tatmin duygusu ve şükran hissinin yanında ileriye dönük kuvvetli bir hedefim vardı.Bugünü ise dinginlikle tarif edebilirim.Dünya yaşam ögeleriyle var olduğu sürece Euroleague şampiyonuyuz,yarın ve öbür gün sahada ne olacağından bağımsız şekilde Euroleague'i kazandık.Salonun her köşesinin gözümde canlandırdığı karelere,keyifli keyifsiz her görüntüye 13 Nisan 2014'ü eklemek için salonda olacağım.
Kıssadan hisse,kendimizi ödüllendirmekten imtina etmeyip İpekçi'de buluşalım. :)

Adana'daki maçta biz de güzel bir sürpriz yapalım Saray'ın Sultanları'na... İ.Ü BGD'yi elemesini bu yüzden çok istemiştim BOTAŞ'ın.

Adana'daki maçta biz de güzel bir sürpriz yapalım Saray'ın Sultanları'na... İ.Ü BGD'yi elemesini bu yüzden çok istemiştim BOTAŞ'ın.

Botaş yarı finale çıktığında nasıl sevinmiştim, Galatasaray tekrar Adana'ya gelecek diye :) keşke Avrupa Ligi kupasını getirme şansları olsa da biz de kupa ile resim çekilsek, ne güzel olurdu :)

Gönül isterdi ki içerideki Barcelona maçı bugün, Botaş maçı pazar günü olsun ve Kadın Takımımızı avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlayabileyim.

Onlar taraftarın en fazlasını, en iyisini fazlasıyla hak ediyor.

kaski deplasmanda 34-30 önde tamamladi ilk yariyi . Pondexter ve bibricka yabancı sınırına takılmıs .. Haydi kayseri yıprat şikecileri. Mümkünse ele :D

ben boyle bir bal gormedim. Son top cemberin içinden cıktı ve şikeciler 1 farkla kazandi .

Hayatları boyunca unutamayacakları bir mağlubiyet aldılar geçen pazar. Oynanacak en üst mertebedeki maçı kaybettiler. Son 10 yılda bize üstün olabilirler ama o maç en büyük psikolojik farkı yaratan maç oldu. KASKİ'yi geçseler bile bize direnebileceklerini zannetmiyorum. Eğer ki bizim oyunumuzda bir değişiklik olmazsa.

Maci fb tv'den izledim. Veremeyenka,pondexter ve bibricka oynamadi . Mac boyu 6-8 sayi civari maci onde götürdü kaski ama öyle yerlerde ince işler yaptı ki hakemler mac sonuna başa baş girildi . Son 1 dakikada da tecrübe ile kazandılar.. Bir sonraki mac fb bu kadar zorlanmaz diyorum.. Fırsat tepti kaski . Bu arada veremeyenka hamileymiş . Finallerde oynamayacakmis .Sözlesmesi fesh edilip yeni oyuncu getirmezler heralde . Yeterince yabancilari var.