Top 16 | 1.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 84 - Maccabi Electra Tel Aviv 90

hayır cenk maçın başında maça gelmediğini gösterdi neden zorluyorsunki anlamıyorum üstüne birde 3 tane bomboş 3lük attı adamlar bu nasıl savunma hemde maçın sonunda attılar bu durumda nasıl kazanacaksınki :(

Maglubiyetin en büyük sebebi malik'in ilk yari sakatlanmasi . İkinci yari biraz sinan belki oynadi cenkden katkı sıfır . Domercant da kendi halinde bişeyler yapmaya calisiyo . Caniniz sagolsun.

Sen maçın son 52 saniyesinde aradaki fark yalnızca 2 basket(6) sayıyken başlarsan ölüm varmış korku varmış diye gider bu maç.Maçın özelinde eleştirilecek çok şey var ancak taraftarın her maç yaptığı bir yanlış bu böyle olmaz destek.

arroyo'nun bişeyi oldugunu düsünmüyorum . Ergin hoca basit bi bas donmesi yasadigini söylemisti mactan once bugunde nüksetti sanırım . Malik'de ilk yari ribaunt mücadelesinde rakibin ayagina basti . Basit bir burkulma . Ciddi bişey olacagini sanmiyorum

Olacak iş değil olacak Malik ile Carlos da sakatlandıya işimiz çok zor hatta imkansıza doğru yol alıyoruz hem ligde hem euroleague de hemde TR kupasında...

İşte bunların hepsi birer tecrübe. Ama Furkan'ın yokluğu bariz hissedildi. Sofo beklediğimiz ölçüde başımıza iş açmasa da perdeden geçen ya potaya gidiyor ya orta mesafeyi yolluyordu. Her şeye rağmen böyle bir maçı vermemeliydik. Hayırlısı olsun...

Sen maçın son 52 saniyesinde aradaki fark yalnızca 2 basket(6) sayıyken başlarsan ölüm varmış korku varmış diye gider bu maç.Maçın özelinde eleştirilecek çok şey var ancak taraftarın her maç yaptığı bir yanlış bu böyle olmaz destek.

Bunun yanlış olduğuna katılmakla birlikte sahada neredeyse Türk oyuncu yok ölüm varmış korku varmış diye bağırsan ne olur bağırmasan ne olur? Melodi olarak en az lalalalaylay kadar bayıcı tezahürat tabi. Malesef kötü oldu bizim adımıza. 3 - 4 için en büyük rakibimize içerde kaybetmek hiç olmadı.

İçerideki Cska - Real bu maçlardan en az 1'ini almamız lazım.

Bizim takımın problemi de Olympiakos, Maccabi gibi ciddi rakiplere karşı 3. çeyreğe kadar maçı getirip sonunu getirememiz.. Sebebi ise belli, çok fazla Arroyo ile Ender'e kalıyoruz ve savunmada defectlerimiz ortaya çıkıyor.. Bu kadar şut soktuğumuz maçı kazanamadık..

Umut edelim de yarın CSKA, Kuban'ı deplasmanda yensin..

30 tane 3 sayı atışı kullanmışız. İstediğin kadar yüzdeli at. Atarak kazanmak çok zor bu turnuvada. 2.yarı süreyi erit salla gitsin oynadık resmen. Çok isabet de bulduk ama bu savunmayla kazanmak şans işte. Maccabi'den içerde 90 yiyorsun. Haftaya Madrid deplasmanında yüzdemiz biraz daha aşağı indiği an takım maçı da bırakır. Zaten galibiyet imkansız ancak Malaga maçı gibi ağır bir mağlubiyet gelebilir. Bu maç için söylenecek tek söz ilk yarıdaki emeklere yazık oldu. Böyle olmamalıydı.

Bu kadar şanssızlığa artık yapacak birşey yok... Furkan maça çıkamadı..Malik Arroyo'dan sonra maçın en önemli ikinci oyuncusuydu, sakatlandı...Son üç dakika Arroyo sakatlandı oynayamadı ...
Maç içinde en çok içimde kalan pozisyon Sinan'ın kaçırdığı turnikeydi..Yedi sayıya çıkacak fark üçe düştü ve tamda Maccabinin krizde olduğu bir anda onları krizden çıkardı, bizimde yakaladığımız havayı bozdu...Vurup geçebilirdik o dönem... Cok kritik bir anda 5 dakika kala daha önce pek denediğimizi görmediğim dört kısaya dönmemizdi...O bir buçuk dakikada çöktük birden...
Neyse çokta önemli değil daha 13 maç var..Yeterki şu takım sağlıklı olsun...Herşeyi başarabilecek güçteyiz...Bu maçı Maccabi'yi deplasmanda yener telafi ederiz...

84-90 bitti maç. Allahtan son şutu sokmadılar. İkinci yarı savunma berbattı. Kendi evimizde 90 sayı yedik.

Cenk Hickman karşısında ezildi. Anca maçın sonlarına doğru 2 şut soktu. İlk yarıda 8 sayıyla oynayan hem hucumda hem de savunmada iyi katkılar veren Hairston 2. yarı sahada olsayfı çok farklı olurdu. Umarım sakatlığı önemli değildir.

Bu maçın kayıp isimlerinden biriside Macvandı. Hiç bir şey yapamadı. Ben Blatt'e bileneceğini zannetmiştim. Pota altından sadece Erceg'den katkı aldık. Onun bu kadar verimli oynadığı maçı kazanmamız lazımdı. 17 sayı, 6reb. 3 asist ile oynadı. Artık diğer maçlarda yatar.

Bonsu bugün gayretliydi ama sakatlığının etkisini hissetti. Yinede 5 offensive ribaund alması takdir edilir.

Bugun baya bir de saçmaladık. Pota altında ribaundu elinden kaçırmalar. Domercantın Bonsuya saçma pası, hele hele Sinanın boş turnikeyi sokamaması...

Bence bir kısa transferine ihtiyaç var. Bugün Domercant bir şey yapmaya çalıştı ama bence penetre etseydi daha olumlu olurdu. Ne Arroyo ne Domercant ne de Ender doğru düzgün penetre etmediler.

Pota altı verimliliği içinse Dudley'in sakatlıktan bir an önce çıkıp takıma katılması lazım.

He birde rankinglere bakıyorsun Erceg 18 ile takımdaki en yüksek rankingi yapmış. Maça bakınca yaptığı savunma da götürdüklerinin haddi hesabı yok. En iyi maçlarında bile götürüsü getirisinden fazla. Dikkatlerden kaçmasın.

Maccabinin fikstürüne baktım benim şahsi görüşüm 3.lüğe %75 yaklaşmış durumdalar.Tabi Real ve Cska ya 4 maçta yenilirlerse bilemem ama iç sahalarında elbet birini kazanırlar.İşimiz zora girdi keşke alsaydık şu maçı bee!