Top 16 | 10.Hafta | Lokomotiv Kuban 66-67 Galatasaray Liv Hospital

Hadi hayırlısı olsun akşam için. Umarım kazanırız. Bugün futbol maçı da var ama tercihimi bu maçtan yana kullanacağım çakıştığı için. Umarım değer buna.

Özlemişim 18.00'deki basket maçlarını ... Nostaljik Efes'in Avrupa maçları saati...Tam mesai çıkışı , rahatsız eden yok, arayan yok, yemek hazır diyen yok ,dışarı çıkalım diyen yok, diğer kanalda şu var diyen yok :) İnşallah kazanırız tam keyif olur

Ben bu maçı sezonun en kritik maçı olarak görüyorum.Yenersek top 8 yapacağız bence.Tamam ya da devam maçı.

Kuban bizden iyi takım kabul ama olay tk maça kaldıktan sonra ne olacağı hiç belli olmaz.Bu maçı alırsak avantajı ele geçireceğiz ve turu atlayacağız.Kimse dönüpte Kuban totalde daha iyi takımdı demeyecek.Yapmamız gereken tek bir maçı almak sadece.Neden aynı bütçeyle Kuban kadar iyi kadro oluşturamadığımız gelecek yılın konusu.Yapmamız gereken maçı almak

Bu zorlu ve kritik maç öncesinde takımımıza, koçumuza başarılar dileriz.

Tarih: 14.03.2014 - Cuma - 19:00
Yer: Basket Hall

Keşke maçın saatin, doğru yazsaydınız, zira maçların saatini buradan takip eden ve yoğun biri olarak maçı izleyemiyorum saatine buradan bakıp öncesinden iddaa kuponu yapmadığım için.