Top 16 | 2.Hafta | Real Madrid 89 - Galatasaray Liv Hospital 84

Belkide hepimizin fikstür açıklandıktan sonra iki mağlubiyeti yazdığı rakip olan ve şuana kadar oynadığı basketbolla EL'in en büyük favorisi benim diyen Real Madrid ile deplasmanda karşılaşacağız.Kazanabilir miyiz? Tabi her ne kadar da evsahibi kesin favori gözüksede bizimde çok ama çok küçük bir şansımız var.Bu şansı gerçeğe dönüştürmek de oyuncuların elinde.Kendi görüşüm ise maçın bizim için fazla fark yemeden başa baş bir maç şeklinde geçmesi yönünde.Zaten bizim asıl hedef maçlarımız madrid'ten sonraki oynayacağımız takımlar.

şaka bir yana da gece üstün açık kalmış =)

Bunun üstü açık kalmasıyla ilgisi yok. Galatasaray a sonuna kadara güvendiğimi , rakip kim olursa olsun her zaman Galatasaray ın kazanma şansının olduğunu bilmemden dir. Siz çabuk havlu atmışsınız. Orada açıklamamı da yazdım çok ama çok zor ancak söz konusu Galatasaray :)

Bunun üstü açık kalmasıyla ilgisi yok. Galatasaray a sonuna kadara güvendiğimi , rakip kim olursa olsun her zaman Galatasaray ın kazanma şansının olduğunu bilmemden dir. Siz çabuk havlu atmışsınız. Orada açıklamamı da yazdım çok ama çok zor ancak söz konusu Galatasaray :)

Yazdıktan sonra fark ettim biraz incitici olduğunu fakat tamamen espri olsun diye yazdım. İncittiysem affola.
Benim yazdığımın da havlu atmayla ilgisi yok, sadece gerçekçilik.
Yenersek 2000'lerin basketbol olaylarından olur.

Bu arada 200 adet daha tribün kombine satışa çıktı. 101-111 bloklarında. 100 adet tam 100 adet öğrenci olmak üzere. Tam 190 tl Öğrenci 125 tl Ben bir tane aldım. Saha içi ve vip de var :)

Bu arada 200 adet daha tribün kombine satışa çıktı. 101-111 bloklarında. 100 adet tam 100 adet öğrenci olmak üzere. Tam 190 tl Öğrenci 125 tl Ben bir tane aldım. Saha içi ve vip de var :)

Ben sahaiçi göremedim Umut, sene başında kombine almak üzereyken yurtdışına çıktım, kombine alamadım.. 14 şubattaki CSKA maçı ile dönüyorum Galatasaray'ımızın Abdi İpekçi'deki maçlarına :)
CSKA-Real ve Bayern maçlarının biletleri çıkmış onları aldım netten, mayıs ayında askere gitme durumu olmasa alırdım kombineyi de o durumda Play-Off lar net kaçıyor, 1 kişi eksik olmaya gerek yok.. Maç maç alıcaz bu sezon artık :)

Kombine konusu açıldığı için buraya bunları yazdım, maç sayfası farkındayım, Real deplasmanında sadece duruş bekliyoruz, gerisi artık maçın hikayesine kalmış..

Ne yazık ki Euroleague için kırılgan bir takımız. Ligde kırılabileceğimiz maç sayısı pek yok. Hatta hiç yok playofflara kadar 1-2 maç dışında. EL'de kaybettiğimiz deplasmanlarda yani Bayern, Olympiakos, Malaga deplasmanlarında fark yedik. Önemli olan nokta farklı kaybetsek bile maçı bırakmamak. 15 sayı geride olsak bile hücum setlerimizi deneyebilmek. Maçı salmayalım yeter.

20 civarı fark yeriz, deplasmanlarda zaten kırılganız Real'e karşı hic şansımız yok, süslü cümleler kurmaya gerek görmedim, biz şuyuz, buyuz diye.:)

Öztan kardeşim saha içi ve vip arena kombine satış ofisinden yapılıyor biletix de yok ayrıca sayıları da çok az. Sadece Tribün kombineleri biletix den satılıyor. Kart yine arena kombine satış ofisinden teslim alınacak. Maç içinde Real acayip bir takım kadro itibari ile bizden çok çok yukarıdalar. Bize kimse şans tanımıyor bu bizim için bir avantaj, bakalım nasıl reaksiyon gösterecek takım. Bu maç bizim içinde hedef maç değil ama olur da kazanırsak vay vay vay :)

Yazdıktan sonra fark ettim biraz incitici olduğunu fakat tamamen espri olsun diye yazdım. İncittiysem affola.
Benim yazdığımın da havlu atmayla ilgisi yok, sadece gerçekçilik.
Yenersek 2000'lerin basketbol olaylarından olur.

Yok incitmek değil ancak sizin gibi büyük kişiler bu şekilde konuşmamalı bence. Bize örnek olmanız gerekirken çocuk gibi laf atmalar yakışmıyor .

İlk Periyot 4-5 Farkla Madrid Önde Girer.
İkinci Periyotta Fark 7-8lerde biter.
Maç sonuda 91-73 gibi bir skorda biter.
Madrid Show yaparak oynadığı için smaçlar Göze hoş gelen hareketlerle seyirciyi maçın içine sokup kendi güvenlerinide tavan yaptırıyorlar...

NOT: UMARIM BU DEDİKLERİM OLMAZDA SÜPRİZ BİR GALİBİYETLE DÖNERİZ...

Yüreğim hep Galatasaray diyor ama gerçek başka. Real Madrid'in avrupa'nın en formda takımı. Gerçekten takımlar çok ağır sakatlık problemleri yaşamadıkları sürece onları yenebilecek bir takım yok. Zaten kadroyu olası NBA'in Avrupaya açılma projesine göre kuruyorlar. Maçlarda tempoyu hep onlar belirliyor.

Öyle konuşulduğu gibi tarihi fark yiyeceğiz şimdi ne yapacağız diyenlerden değilim. Çıkıp oynayacağız. Galip gelmeyi beklemiyorum ama bir karakter yansıtacağımızı düşünüyorum.

Uzunsuz gidiyorken insaflarına kalmış durumdayız maalesef.Uzun rotasyonundaki eksikliğin getirdiği yarımlık hali odaklanmayı kırıyor,çirkin duruyor.Real Madrid deplasmanına hiç değilse doğru bir omurgayla gitmek istiyor insan.

Euroleague takımlarından en hızlı basketbolu oynayan ve de en güçlü takımıyla karşılacağız Bizim takımımız ise çok yavaş tempo ile oynayıp yaş olarakta yaşlı bir kadro sakatlık olmadan dönmemiz lazım real madrid bizim rakibimiz değil Asıl rakibimiz haftaya oynayacağımız Kuban o maça kadar umarım Pops ile Furkan takıma döner tam kadro çıkarız

Hedef maçımız olmadığı için bence hoca Furkan ile Bonsu'yu riske etmek istemedi. Bugün de gelen haberler arasında Arroyonun grip olduğu ve durumunun maç saatinde belli olacak deniyor. Kulüp içinden gelen bilgiye göre Arroyoda riske edilmeyecek gibi yada çok az süre alacak gibi duruyor.

Bu şartlarda +25 farklara gidecek gibi duruyor maç. Duygusal davranmaya gerek yok. İlk yarıdan 20li farklara gidebilir.