Top 16 / E Grubu

Elemelerden gelip Son 16 ya kaldık
fakat bunda Prokom ve Unıon un performansıda etkili oldu
son 2 sıradaki 2 rakibi de hem içerde hem dışarda yendik
güçlü takımları yenemedik maalesef ama olsun 2 transferler
daha iyi olabiliriz
tebrikler.

Top 16 da grubumuz nasıl oluşacak
neler yapabiliriz top 16 da??

Evet Top16 dayız. Benim çok büyük bir beklentim var yeni grubumuzda. Belki maç kazanamayabiliriz ama son topa kadar mücadeleye devam aslanlar. Yolunuz açık olsun...

Aynısını bende düşünüyorum ayrıca Efes'in durumuda önemli. Ama gruplar karışık maçlar bitsin kura değerlendirmesi yaparız :) en rahat grup bizimki

Kim gelirse gelsin su kadro ile yapilacak en buyuk basari budur.. 2 transfere bakar TOP-8 iddiamiz..Bennet Cantu gelsin diye ben sevinemiyorum cunku Cantu bizi Italya'da su halimizle yener.. 3-5 numara alinip ,Songalia'nin kendine gelmesi gerekiyor..

Bu kadroya gore buyuk is basardik ..Oyuncu,yonetim teknik heyet kutlamak gerekiyor..Daha ilerisi icin tek care transfer.

Efes ve Fülker ilk ikiye girmezse ve bizde, 1. ve 2. torba takımlarını bu iki grubun takımlarından çekersek şahane olur.Hayalimdeki son 16 grubu:
A grubundan Cantu,C grubundan Real Madrid, B grubundan Brose Basket.Tabi ki son 16 daki İspanyol takımlarının sayıları da kura çekiminin gidişatını değiştirecektir.Umarım şanslı bir kura çekeriz ve son 8 inancımızı güçlü tutarız ama güçlü bir gruba düşsek bile, bu takımın olduğu yerde son ana kadar mücadele edeceğimize inancım tamdır.

Bu başarıyı bize yaşattığın için tebrikler POTANIN KRALLARI!

Çok karamsar birisisin diyebilirsiniz. Çok biliyorsun sen diye de eleştirebilirsiniz ama bu takım gurpta galibiyet alamaz. Pota altı yol geöen hanı gibi. Maçın ilk yarısını izledim ikinci yarıyı özel sebeplerden izleyemedim. İlk yarıda gördüğüm olay şu pota altı güllük gülistanlık trasnfer gerek diye bağırıyor ve bazı oyuncularımız mesela cevher şut atmaktan korkuyor. Potaya 3 metre bile uzakta değil ama korkuyor atmaktan anlamadım bu durumu

Transfer lazım beyler 4-5 numara oynayabilen düzeni bozmayacak, gerektiğinde sorumluluk alacak, ribaundcu, sert bir oyuncu lazım.. tabi bu özellikteki bir oyuncu bulmak çok ama çok zor.
Öneri ; Motiejunas

Buradan daha fazla ileriye gidebileceğimizi düşünmesem de her zaman olduğu gibi son topa kadar mücadele edeceğiz.

Bize düşen görev Top16' da tek bir galibiyet alamasak bile bu güzel takımın her daim yanında olmak ve sonuna kadar desteklemektir.

Hepsine yürekten teşekkürler..

Valla bu gurur bu mutluluk bana yeter bir taraftar olarak bunun tadını çıkartıyorum.

Bundan sonrası için tek beklentim mücadele bu olduğu sürece bunu yaptıkları sürece aslanlarımız her sonuç benim göğsümü kabartır ;)

Basketbolun teknik kısmından çok anlamam ama saglam bir pota altı oyuncusunu kadromuza katarsak Top 16 da daha iddaalı oluruz gibime geliyor.

Bazı arkadaşlar top 16'da galibiyet alamayacağımızı belirtmiş. Bu düşüncüler için çok erken olduğunu düşünüyorum. Önce bir kuralar çekilsin, rakiplerimizi görelim, ondan sonra tek tek rakipler üzerinden değerlendirme yaparız. Gruplarda henüz sıralamalar netleşmedi, ama benim tahminlerim kurada olası rakiplerimizin şu şekilde olacağı yönünde:
1. Torba : fener, cska, real madrid
2. Torba : benet cantu, panathinaikos, efes
3. Torba : caja laboral, unicaja, maccabi

Biz de 4. torbada olacağız. Şöyle bir grup oluştuğunu düşünün:
- real madrid
- benet cantu
- unicaja
- galatasaray

Galibiyet alamayız diyen arkadaşlar böyle bir gruba düşersek de aynı düşüncede olurlar mı merak ediyorum açıkçası :) Ben şahsen böyle bir gruptan çıkma şansımızın bile olabileceğini düşünüyorum.

Yani sonuç olarak henüz top 16'da ne yapacağımızı konuşmak için çok erken, 28 aralıktaki kuralara kadar bu başarının tadını çıkaralım