Su Efes'in butce-basari dengesini gorunce biz cok buyuk is basardik diyorum..Resmen Turkiye'yi rezil ediyor Efes ...Su hale bakin..Bence 3 takim arasinda en buyuk basariyi Galatasaray yapmistir..
Haklısın bende senin gibi tüm maşların kaybedilmemesinin gerektiğini bu durumda mevcut başarımızın gölgeleneceğini düşünüyorum (sadece benim düşüncem). Sanırım son dakikalarda kaybedilen maçlar bizim için iyi birer tecrübe oldu. Oyuncular da takıma biraz daha uyum gösterip performanslarını da arttırırsa iyi şeyler olur. Zaten Galatasaray'ın olduğu yerde başarı olmalıdır. Sadece katılmak bir taraftar olarak beni mutlu etmez. A lisans'a gelince, sanırım geçen yılki aday takımlar içinde en başarılı biziz. Bu durumda bir adım öne çıkıyoruz gibi geliyor bana.top 16 ya kalmak güzel ama A lisansı için burdada iyi perdormans göstermek zorundayız bütün maçları kaybetme gibi bi lüksümüz olduğunu düşünmüyorum bu seneki avrupa için vizyonumuzu henüz tamamlamadık yani ligde ne olacağının garantisi yok çünkü bu taraftarın önünde kolay kolay kaybetmiyoruz zaten top 16da dahada iyi olacağımızı düşünüyorum bu kadar basit top kayıpları hatalar yapılmayacaktır songailada biraz daha katkı verirse çok can yakabiliriz
hedef tamamlanmıştır diyen arkadaşlara şaşıyorum.bu nasıl bir mantık anlatırmısınız?
ama şimdi hedefimize ulaştık deyip pota altı transferini askıya alırsak bu olmaz işte! ..ayrıca kura çekimlerine bir bakalım önce.belki çok şanslı bir kura çekeceğiz.
Cantu kazansada lider olma şansı yok.Olympiakos %99 yenecek Nancy'i ve lider olacak.Tabi Fb yenerse Cantu'yu lider onlar olacak.
Bizim dolu tribünler önünde yenemediğimiz Efes'e 39 sayı fark attı Maccabi. Hatırlatayım da...bu sezon oly ile cantu arasında bir fark yok.olympiakos,maccabi,malaga'da güzel grup olur.