Top 16 / E Grubu

Su Efes'in butce-basari dengesini gorunce biz cok buyuk is basardik diyorum..Resmen Turkiye'yi rezil ediyor Efes ...Su hale bakin..Bence 3 takim arasinda en buyuk basariyi Galatasaray yapmistir..

Biz Siena'ya 26 sayı fark yediğimizde "Avrupa Ligi'nin ne olduğunu gördüler" diyen sözde tarafsız yazarlar, bugün Efes'in ve Fülker'in durumuna ne yazacaklar çok merak ediyorum.Hele Efes tam bir hayal kırıklığı...

Bu Ilievski iyiki bizim takimda oynamiyor..Yoksa Ilievski cok buyuk olumsuz tezahuratlarla karsi karsiya kalirdi bizde..Nasil bir oyuncudur allah askina..Goksenin ile oynamayi tercih ederim Ilievski yerine..

Rakocevic Sienayi ucurdu yuh diyorum ...Bu gunleride gorecektik sanirim..Bana kalirsa Turkiyeye gelen oyuncu oynamiyor..Nedenini bilemiyorum..Bizden gidenler yildiz Trajan Langdon,Wilkinson,Greer vs.. gelenler sanki amatorce..Bana kalirsa Turk oyuncularinin kalitesiz olmasi onlarida kalitesiz yapiyor maalesef.

Bugünkü sonuçlardan sonra herkes top16 ya kalmayı 1 maç kala garantilemenin ne kadar da önemli olduğunu anlamıştır.

Bu taraftar eminim ki top16 da neden Euroleague in en iyi taraftarlarının başında geldiğini bilen bilemeyene herkese gösterecektir,yenilir yeneriz hiç mühim değil zaten bu sene için çocuklar hedefe ulaştılar bundan sonra biraz şans biraz da azimle Galatasaray a yakışır sonuçlar almalıyız

Bu arada Galatasaray Sk basketbol şubesinin yakın geçmişini, yapısını düşündüğümüzde ilk senesinde elemelerden gelip Eurolegue de top16 oynamak demek "başarı"nın tam kelime anlamdırı ama unutmamak gerek ki burada bu kuraları çeken ellere de teşekkür etmemiz gerek şu grupta şu kadronun çıkmaması benim açımdan sürpriz olurdu sezon başında küçülen sezon ortası dağılan sezon biterken de devrede 11 sayı atıp Robert Rothbart ın eline bakan iki takımla eşleşmemizde bu bahtsız şubenin uzun yıllardır başına gelen en şanslı şeylerden biridir

Top 16 bu şubenin Nalga olayından beridir taraftar-yönetim merkezli yaptığı bütün olumlu hamlelerin bir kutlama yeridir

top 16 ya kalmak güzel ama A lisansı için burdada iyi perdormans göstermek zorundayız bütün maçları kaybetme gibi bi lüksümüz olduğunu düşünmüyorum bu seneki avrupa için vizyonumuzu henüz tamamlamadık yani ligde ne olacağının garantisi yok çünkü bu taraftarın önünde kolay kolay kaybetmiyoruz zaten top 16da dahada iyi olacağımızı düşünüyorum bu kadar basit top kayıpları hatalar yapılmayacaktır songailada biraz daha katkı verirse çok can yakabiliriz

top 16 ya kalmak güzel ama A lisansı için burdada iyi perdormans göstermek zorundayız bütün maçları kaybetme gibi bi lüksümüz olduğunu düşünmüyorum bu seneki avrupa için vizyonumuzu henüz tamamlamadık yani ligde ne olacağının garantisi yok çünkü bu taraftarın önünde kolay kolay kaybetmiyoruz zaten top 16da dahada iyi olacağımızı düşünüyorum bu kadar basit top kayıpları hatalar yapılmayacaktır songailada biraz daha katkı verirse çok can yakabiliriz
Haklısın bende senin gibi tüm maşların kaybedilmemesinin gerektiğini bu durumda mevcut başarımızın gölgeleneceğini düşünüyorum (sadece benim düşüncem). Sanırım son dakikalarda kaybedilen maçlar bizim için iyi birer tecrübe oldu. Oyuncular da takıma biraz daha uyum gösterip performanslarını da arttırırsa iyi şeyler olur. Zaten Galatasaray'ın olduğu yerde başarı olmalıdır. Sadece katılmak bir taraftar olarak beni mutlu etmez. A lisans'a gelince, sanırım geçen yılki aday takımlar içinde en başarılı biziz. Bu durumda bir adım öne çıkıyoruz gibi geliyor bana.

hedef tamamlanmıştır diyen arkadaşlara şaşıyorum.bu nasıl bir mantık anlatırmısınız?

Sen bi anlatasana mantığınığı çok merak ediyorum açıkçası? Sakın bana Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır filan deme. Zaten yıllardır bu anlayışla gidip gidip duvara tosluyoruz. Keşke gerçekçi yaklaşıp ona göre adımlar atılsaydı bugün bu hallerde olmazdık. Çok şükür bu bilinçle hareket eden basketbol şubemiz var.
Bizim gerçekçi hedefimiz son 16 kalmaktı ve bunu başardık. Şimdi buradan sonra olacak her şey ekstraya giriyor. Bu düşüncede ki insanların anlatmak istediği bu saatten sonra olabilecek olası kötü sonuçlar da bu takımı yıpratacak kötü eleştirelere gerek olmadığı. Yoksa hepimiz daha büyük başarı istiyoruz ve bu takım yine sonuna kadar son 8'e kalmaya çalışacak.

mantığı şu. Bu takım Top 16 da elense bile başarılıdır. Elemelerden Eurolig'e kalıp katıldığı ilk yılda gruptan çıkma başarısı göstermiştir.
Bu şu demek değildir:
"Oh artık işimiz bitti. Maçlara asılmamıza gerek yok"

Kimsenin öyle bir şey dediği yok ki Mazhar. Sadece bazı şeylerin farkında olunması ve yapılacak eleştirelerin buna göre yapılması gerektiğini söylüyoruz.

ama şimdi hedefimize ulaştık deyip pota altı transferini askıya alırsak bu olmaz işte! ..ayrıca kura çekimlerine bir bakalım önce.belki çok şanslı bir kura çekeceğiz.

ama şimdi hedefimize ulaştık deyip pota altı transferini askıya alırsak bu olmaz işte! ..ayrıca kura çekimlerine bir bakalım önce.belki çok şanslı bir kura çekeceğiz.

Ben transfer olacağını düşünüyorum ama olmazsa bunun nedeni ''hedeflerimize ulaştık'' olmayacak. Kura çekimine gelince son 16 da nasıl bir çok şanslı kura olur kafam almıyor :)

Dün Fülkerin maçını izlerken Fülkerin basketbol taraftarının bizim basketbol taraftarının çeyreği bile olamayacağını gördüm. Bu adamlar resmen uyuyor. Harbiden çok mükemmel bir basketbol taraftar topluluğumuz ve bütünleşmemiz var. Zaten başarının ana nedenlerinden biri de takım ile tribünlerin bütünleşmesi

efes'in üçüncü sırada bitirmesi kesinleşti.böylelikle maccabi yada real madrid ikilisinden biri bizim grupta olacak.bizim için cantu, maccabi, malaga, gs güzel grup olur.cska,maccabi,caja laboral, gs oluşabilecek kötü kuralardan biri olur.fb nin grubunu birinci yada ikinci bitiren takım umarım bizim grubumuzda olur.