Top 16 / E Grubu

Galliniari çift teknik faulden oyundan atıldı. Dİskalifiye olmadı. İkisinin ceza süreci farklı işliyor olması lazım. Normal şartlarda Vucacic'in ceza alması lazım ama nasıl olur bizim itiraz mi etmemiz lazım prosedürü bilmiyorum.

Ceza verebilirlerdi ama abi,sonuçta Preldzic'de çift teknik faulden atıldı ama ceza aldı. Tbf ile Uleb kuralları aynı bildiğim kadarıyla. Pete Mickael'de diskalifiye edilmişti yanılmıyorsam Kazan maçında fakat sonrasındaki hafta bize karşı oynamıştı.

ULEB'in organizasyonlarında deplasman taraftarına ayrılması gereken minimum oran nedir ? Ayrıca kendi biletlerini satışa vermeden dağıtmaya çalışacak bu konuda yapılabilecek birşeyler var mı ?TBL'deki kadar kuralsız mı yürüyor işler ? Her bir maç çok değerli EFes'in diğer iki takımla oynayacağı maçlar da dahil EFes'in tüm maçlarına kendi lehimize sonuna kadar etki etmemez gerek İstanbul'da 6 maç olacak ve bu altı maçın bizim lehimize sonuç ne ise o şekilde bitmesi için kurallar dahilinde herşeyi yapmamız gerek.

transfer yapılmaması ile artık grupta fazla bir şansımız yok.efese yardımcı olacak, evimizdeki olimpiakos galibiyeti türk basketboluna katkı sağlayabilir.

Aklıma geldi,Olympiakos ne zaman Türk takımlarına karşı favori çıksa yeniliyor. Geçen sene Yunanistan'a Fener'e karşı favoriydiler ve yenildiler, o maçın rövanşında Sinan Erdem'de Fener favoriydi ama yendiler. Bu örneklerin eski zamanda Efes'e karşı olanları da var. Öyle aklıma geldi.

Olympiakos-CSKA maçıyla grubumuz açıldı.Maçı bu gözle izlemek büyük keyif. :)
İlk çeyreğin bitmesine 2 dk kala CSKA 16-15 önde.Olympiakos set temposunu yükseltmeye çalışıyor,daha iştahlılar görüntü olarak.CSKA idare ediyor.

Koskoca cska pota altını 2 cüceyle (kyle hines % printezis) biri 1.95 diğeri 2.02 :) delik deşik etti ya bravo ne diyim olympiacos...
Yalnız maç fena :) Bu denli harika bi maç hiç kimse beklemiyordu sanırım... Bu iki takım böyle oynarlarsa biz efes le 3. lük 4. lük mücadelesi yaparız maalesef...

Valla Atilla abi İvkovic varken Oli'den bir hamle bekliyordum.Kafa kafaya oynayacaklarını tahmin ediyordum :) Oli kazanırsa işimiz imkansıza döner umarım CSKA kazanır.CSKA ben bu maçı alıcam derse alır :)

Mutlaka son sözü krilenko koyar bencede ama olympiacos ve özellikle kyle hines tek başına nerdeyse fitili ateşledi sezon başından beridir çekirdek çitleyen barış ve dostluk salonu seyircisi bile coştu:) Neyse ben basketbol açısından bakıyorum maça böylesine güzel bi basketbol izlettikleri içinde iki takıma teşekkürlerimi sunarım:) Akşam üzeri izlediğimiz o maçtan sonra altınla demir kadar fark var 2 maç arasında:)