Top 16 / E Grubu

TUCKER, ANTHONY brose basket bamberg bu adamı seneye kadroda görmek istiyorum bu arada naçizane düşüncem:)

ivkoviç neyin peşinde aceba:) ya 2 tane 4 numarayla yada 2 tane 5 numarayla oynuyor ilginç geldi ama 2 4 numaralı sistem daha mı iyiydi sanki...

Ivkovic'in başında olduğu takım her zaman tehlikelidir rakip kim olursa olsun. Ivkovic dehası tartışılmaz, günümüzde avrupanın en iyi 2-3 koçundan birisidir. Ama dua edelim bu deha ve bugüne özel Oly'nin muhteşem oyunu bugün CSKA'yı yenmelerine yetmesin çünkü benim görüşüm bu grupta CSKA bir mağlubiyet alacak ama o takım kesinlikle Oly olmamalı. Mümkünse Galatasarayımız olmadı Efes olmalı. Bu hem Galatasarayımız hem de Türk basketbolu açısından çok önemli bir nokta.

CSKA'nın Oly deplasmanının ilk maç olması çok iyi oldu. Ben daha şimdiden bu grupta çok ilginç şeylerin olacağını görebiliyorum..

tamda kalacaktı 50 saniye kalmış 5 sayı geridesin yani topun büyük oyuncun spanoulis te olması lazım adam sahada yok ilginç:) cska euroleague in AĞIR FAVORİSİ sanırımda şampiyon olacaklar....

Bu maç benim açımdan çok güzel oldu. Hem güzel basketbol izledim hemde CSKA'nın kazanmasıyla Galatasarayımız açısından da olumlu sonuca ulaşıldı. Bundan iyisi Sinan Erdemde Efes'i yenmek denir heralde :)

Yalnız kura çekildiğinde "hem içerde, hem dışarda yeneriz" denilen olimpiyakos Eurolig favorisi Cska'ya kök söktürdü. Hines çok iyi oyuncu gerçekten. Başımızı bayağı ağrıtacak gibi

Olympiacos sanki hedef maçı cska ymış gibi oynadı ama bir eksiklik vardı bence Ivkovic in inandığı kadar sahadaki 5 inanmadı bence cska yı yeneceklerine (2 oyuncu hariç: kyle hines & spaunolulis) 2 oyuncuylada olmazdı zaten olmadıda..
Her maçın ayrı bir hikayesi sözünden yola çıkarsak bence olympiacos bize karşı bu mücadeleyi göstermeyecek çünki bizi hafife alacaklar ve bizde bunu iyi değerlendirirsek eğer içerdeki maçı alırız deplasman içinde ekstra bir performans gerekecek...

Çok erken yorumlar yapılıyor bence. Hala ciddi şansımız var, üstelik çıkamamayı bırakın galibiyet alamasak bile buraları oynamak çok güzel.

CSKA çok dominant bir takım. Maçta geriye düşse bile kontrolün onlarda olduğunu hissedebiliyorsunuz, en son Lakers-Denver playoff ilk turunda Lakers ın Denver ı süpürdüğü seride görmüştüm bu kadar otomatik oynayan bir takım. İhtiyaç duyduklarında sayıyı mutlaka buluyorlar ve her pozisyonda boy avantajları var, kadro genişliği sayesinde de çok çabuk farklı bir sisteme geçebiliyorlar. Her koçun hayalidir sanırım böyle bir takımı çalıştırmak.

Bence yarın Haluk dahil herkes süre almalı ve Oktay Hoca doğru beşi ve gününde olan oyuncuyu sahada bulmalı. Deplasmanda rakibe göre oynayabiliyoruz ama kendi sahamızda belli bir sayıya ulaşmamız da kazanmamız için çok önemli.

Çok erken yorumlar yapılıyor bence. Hala ciddi şansımız var, üstelik çıkamamayı bırakın galibiyet alamasak bile buraları oynamak çok güzel.

Buralarda oynamak elbette güzel ama galibiyet alamamak durumunu hayalde bile kabullenmeyelim şuan. Bunun dışında size katılmamak elde değil, gerçekten çok erken yorumlar yapılıyor. CSKA gruptaki 3 lünün çok üstünde. Ve grup kalan 3 takım arasında oynanıyor gibi. Gruptan çıkmak için Oly ve Efesle karşılıklı birer galibiyet ve bu galibiyetlerde mağlubiyetten daha farklı kazanmak yeterli olacaktır ki evimizdeki maçlarla bunu başarma şansımız var. O yüzden takımımıza güvenelim. Gerçekten küçümsenmeyecek derecede bir şansımız var bence.

4 numaradan vasatın biraz üstünde savunma/hücum katkısı verecek bir oyuncu (şuan hiç katkı alamıyoruz maçları 4 kişi oynuyoruz resmen)
birde savunma Lakovic'e kapandığında cezayı kesecek bir şutör olsa şu guruptan CSKA nın arkasına yapışıp güle oynaya çıkardık...
İnşallah Savovic ilk maddedeki sıkıntıyı aşar 2. madde için Allah kerim diyoruz...
Kazan'ın bizden zerre farkı yok sadece 4 numara Wilkinson vasat üstü performans veriyor birde Domarcant'e savunma gelince Lyday cezayı çok rahat kesebiliyor...

CSKA harici takımların kendi sahalarında 2/2 yapacaklarını düşünürsek Efes'i içerde 7+ yenmemiz gerekiyor ki bu kolay bir şey değil bence. İçeride oynayacağımız maçları kazandığımızı düşünürsek, Oly'i deplasmanda yenmek kolay olmayacağına göre Oly'nin Sinan Erdem deplasmanından galibiyet çıkarması gerek. Üçlü averajın ikili averaja dönüşmesi gerek bence. Efes'in safdışı kalması gerekiyor yani.

Kısacası gruptan çıkmamız için Oly'nin içerde 2/2 yapması ve dışarda Efes'i yenmesi gerekiyor. Tabi bu hesap ilk maçların ardından olunca erken oluyor, biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.

CSKA harici takımların kendi sahalarında 2/2 yapacaklarını düşünürsek Efes'i içerde 7+ yenmemiz gerekiyor ki bu kolay bir şey değil bence. İçeride oynayacağımız maçları kazandığımızı düşünürsek, Oly'i deplasmanda yenmek kolay olmayacağına göre Oly'nin Sinan Erdem deplasmanından galibiyet çıkarması gerek. Üçlü averajın ikili averaja dönüşmesi gerek bence. Efes'in safdışı kalması gerekiyor yani.

Kısacası gruptan çıkmamız için Oly'nin içerde 2/2 yapması ve dışarda Efes'i yenmesi gerekiyor. Tabi bu hesap ilk maçların ardından olunca erken oluyor, biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.

OLy'nin kalan iki iç saha maçında biri bizimle dolayısı ile iç sahada 2/2 yapması için bizi de yenmiş olması gerek dışarda Efes'i de yenerler ise 3 galibiyetle kapatırlar bu durumda Bizim CSKA'yı içerde yeneceğimiz öngörüsü mü var aksi takdirede OLY-EFes 2 galibetde kalırız OLy puan farkı ile üzerimizde olur

cska maçları hariç herkes sahasında kazanacak aga :)) kimse cinlik peşinde koşmayacak .3lü averaja kalacak,içerde efesi +7,yarında olym. guzel bir sayı farkıyla yenecez.

OLy'nin kalan iki iç saha maçında biri bizimle dolayısı ile iç sahada 2/2 yapması için bizi de yenmiş olması gerek dışarda Efes'i de yenerler ise 3 galibiyetle kapatırlar bu durumda Bizim CSKA'yı içerde yeneceğimiz öngörüsü mü var aksi takdirede OLY-EFes 2 galibetde kalırız OLy puan farkı ile üzerimizde olur

Şu puan hesaplamalarının en uyuz olduğum noktası bu kafa karışıklığı :)

Ben Efes'i içeride 7+ yenebileceğimizi düşünmüyorum. Dolayısıyla galibiyet sayısında Efes'i altımıza almalıyız. Burda Oly'nin Efes'i içerde dışarda yenmesi gerekiyor. Bu durumda da bizim Oly'i dışarda yenmemiz gerekiyor.

Kısacası içerdeki 2/2 yetmeyecek bize bence.

cska maçları hariç herkes sahasında kazanacak aga :)) kimse cinlik peşinde koşmayacak .3lü averaja kalacak,içerde efesi +7,yarında olym. guzel bir sayı farkıyla yenecez.

7+ zor iş bence.

Eğer bugün kazanırsak yüksek ihtimalle 3 takımın 2şer galibiyetle sıralanacağını düşünüyorum. Bu grupta 1 sürpriz yapan takım bir üst tura çıkar. Bizim sürpriz yapma şansımız bence kalmadı Efes'e kaybederek. Umarım Efes ve Olimpiakos birbirlerini yenerler, ayrıyetten Cska'dan da sağlam fark yerler. Cska'dan dışarıda 15 civarı, içeride de tek haneli fark yersek çıkarız diye düşünüyorum.. Tabi bu ihtimallerin gerçekleşmesi için ilk adım Olimpiakos maçını kazanmak.. Kaybedersek 0-6 ile kapatırız zaten..