• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Top 16 / E Grubu

Hakemler Efes'i oyuna sokmak için elinden geleni yapıyor fakat Efes ancak bize karşı iyi oynar.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

what a come back işte bu hadi eefes

Efes'e düşen tarihi bir görev kaldı. Bizi fazla yormamak. :)

67-65 yendi oly.bence bizim işmize pek gelmedi bu

Artık bir hedef maçımız var. Olympiakos maçı final maçımız olacak. Ben çok büyük şansımız olduğunu düşünüyorum.

Yarınki maçın önemi bir miktar azaldı artık barış ve dostluk'da kazanmadan gruptan çıkma şansımız yok gibi İstanbuldaki Oly maçında yakaladığımız farkı umarım aramayız.

3 maçı kazansak da iki maçı kazansak da aynı oldu. Şu durumda Olimpiakosu yenmek şart. Eğer Efes yenseydi Yarınki CskA Maçını almak gruptan çıkmak gibi birşeydi.

oly maci final maci diyoruzda efes macini garanti aliyoruz yani?

tek seçeneğimiz 3maçdan 2 galibiyet çıkarmak 3lü averajda hiç bir şansımız yok
efes can havli ile iyi yapışdı maça ama olmadı

Cska ve Efes i yensek bile Pire'de alınacak 2 farklı yenilgide grupta kalıyoruz şaka gibi...

bence oly maçı final maçı olacak.

Efes'in yenilmemesi lazımdı güya euroleague şampiyonluk adayıydılar. Grubu mundar ettiler. Bizi de çok zor durumda bıraktılar bu skorla.

Elenmiş Anadolu Efes bize bir güzellik yapsın artık.Nasılsa Euroleague maceraları 1 saat önce bitti.

Güzellik yapmalarına gerek yok her türlü alırız biz o maçı sakatlık olmaması için dikkat etsinler yeter.

Efes yenilgisine niye bu kadar sıkıntılı bakıldı anlamıyorum..Efes 10 üstü farkla kazanması dışında zaten biz Olympiakosu orda yenmek zorundaydık..Haftaya hedefsiz Efes ile oynayacağız ve ardından Oly deplasmanı.Bence artık birde güzel bir deplasman galibiyeti çıkartma vaktimiz geldi..

ivkovic kadar kurnaz bir adam yok arkadas
cska macina en az 4 5 as oyuncusunu getirmez bu adam sirf son mac icin

Geri