TR Kupası Finali | Galatasaray 57 - Fenerbahçe 63

Son basketlerini (sayı değil) 7.5 dakika varken attılar. Makoishvili çok iyi katkı verdi bu dönemde, özellikle de savunmada.

Seri 13-1 bu süreçte ayrıca.

mükemmel ! 28-19 dan 29-32 .. arkadaşlar pota altına top indirmeye devam edersek oğuz ve andersen 5 faulle bile atılırlar, fenerin pota altı savunması zayıf ! ndong ersin ve furkan orayı şimdiye kadar iyi kullandılar

Neyse ki ikinci çeyrekte benchten gelenlerin çok iyi savunmasıyla gidişaı tersine çevirdik. Ayrıca muhtemelen staffın da hamlesiyle çemberi çok daha fazla zorlamamız önemli bir faktör oldu.

Harika...Benchten gelen enerji süperdi..Bu maçın sonunda diri kalmamızı sağlayacak...
Bogdanovic'in katkısını sıfırda tutmamız bir diğer artı...
Ancak en önemli nokta maçın sert geçmesi..Skorda bizim istediğimiz rakamlarda gidiyor...
Sene boyunca Fülker'in sert oynanan maçlarda dakikalar geçtikçe oyundan düştüğünü gördük..Bu maçtada aynısı olmaması için hiçbir sebep yok..
Haydi be çocuklar alın şu kupayı çok ihtiyacımız var...

1/10 üçlük atıyoruz.İkinci yarı biraz iyi şut atabilirsek zorlanmadan maç sonuna geliriz.Fenerbahçede hiç birşey yok gerçekten.Macvanın Andersene bomboş antreman şutları attırmasından hariç.

Oğuz ve Andersen hariç uzunlarında iş yok. İlkan'ın şu halini görünce "beter olsun" diyorum.
Süre dağılımı da dengeli gidiyor. Arroyo bile 5 dk kadar dinlenebildi.
Engin ve Markaishvili en azından savunmada iyi iş yaptılar, hücum katkıları da fena değil (Özellikle Manuchar'ın).
Macvan 4. uzunumuz gibi. Şutları girmeyince oyundan da düşüyor. Andersen de altın buldu 9 sayı attı.
Avrupa'nın en iyi şutörlerinden Bojan "0" sayı. Savunmamızın özeti bu. Hücumda da gereksiz 3'lük denemeyip ritmi bulursak evire çevire yeneriz.

İkinci çeyrekte benchin devreye girmesiyle mükemmel savunma... Manu, Bogdanovic'i kilitledi, çok ekstra katkı yaptı. Boni ve Engin'de çok istekli. Furkan'ın ribaundlarda üstünlüğünü ortaya koyması lazım. İkinci yarıda savunma sertliği ve organizasyonunu koruyup, coşkulu hücumlarla kupa gelecektir...

Tartışmaya girmek istemiyorum.Ender bu sezona iyi girsede sonradan takımı baltalamaya başladı.Boş turnike kaçırmalar,24 saniye süresinin 20 saniyesini elinde oyalıyıp hücumu berbat etmek.Kendisini Kobe sanıp son top kullanma çabaları felan.Bana gına getirdi artık.

Ender sizi görüşünüzle takımı baltalıyorlarsa da ki bence değil bunu isteyerek yapmıyor.Koca sezon boyunca her oyuncunun formsuz dönemleri olabilir.Ender'in şut stili değişmedi nasıl Karşıyaka deplasmanında 6/7 üçlük attıysa 1/7 atabilir.Biz taraftara düşen iyi ve kötü gününde oyuncuların arkasında olmaktır.

Markoishvili Engin ve Furkan büyük katkı yaptı. Cenk biraz kıpırdasa rahatlayacağız, Ender ise çıldırttı beni. Macvan hücumda iyi başladı ama savunmada felaketti, kenara gelmesi doğru.

Haydi aslanlar, bileğinize kuvvet!