TR Kupası Finali | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe

Yalnız koçun büyük hatası maçı veriyordu az kalsın.Maç tahminimde yanılttıkları için tebrikler kızlara 40 dakika boyunca isteyen bizdik.Yine fener galibiyeti yine kupa : ))
 
Tebrikler takımımıza. Türkiye kupası'nı seviyoruz, karşı yakadakilere geçmiş olsun :)

Yalnız Ekrem hoca hayal kırıklığıydı bu maçta. Neyse, sonra konuşuruz.

Kupa bizim! Ya sapı???
 
Fenerbahçe'nin kökeninin timsahlardan geldiğini düşünmeye başladığım maç oldu bu :).Galibiyet için herkesi teker teker kutluyorum özellikle de Sancho'yu.
 
26 SINDA ŞUBE KAPATILSIN BU TAKIMDAN CACIK OLMAZ DİYENLER.SON SANİYE BASKETİ İLE HAVALARDA UÇUYORLAR :) anlamadım gitti valla iyi gün taraftarlığından başka bir şey değil buu
 
Maçın sadece son 2 dakikasını izleyebildim.Maç öncesi hiç ümitli değildim.Fowles yokken kazanmamıza imkan vermiyordum ancak takımım beni şaşırttı.Hepsine tebrikler. Asist sayımıza bakınca demek ki doğru bir basketbol oynamışız diyorum.

Son pozisyona gelince faul yapmamak ayıptır.Hoca faul yapmamızı istedi,pozisyon hızlı gelişti diyenler var.Yapmayın Cappy topla ilk buluştuğu an,sola bir adım,penetreye girerken ve çıkarken 4 bölümde faul yapabilirdik ama biz yapmadık.Ardından Sancho Cappy'nin önünde kalıp 3lük atmasını koruyacağına içeriye girdi ve boş bıraktı.Yani tamamıyla hatalar yaptık,umarım o pozisyon bize ders olur.
 
Sevinçten laptopu düşürüyordum. Bize bunu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Şubeyi kapatın diyenleri sahaya davet ediyorum. İyi gün taraftarı olunmaz. Biz Galatasarayız. Tezahuratlarımızı dillerinizden düşürmüyorsunuz ancak ilk engelde arkanızı dönüyorsunuz. "Her zaman her yerde". Herkesi tebrik ediyorum. Özellikle Sancho. Elleri öpülesi sporcumuz.
 
Bu nasıl bir taraftarlık nasıl bir zihniyet, daha anlamadan bilmeden kupa alındıktan 10 dakika sonra hoca gönderiyorsun , ışıl faul yapmamız gerekiyordu dediğinde biraz utanmışsındır umarım. Bu hoca Alba(hazır değil henüz), Nevriye, Fowles gibi oyuncuların yokluğunda fenerbahçeyi basta sona üstün oyunla yendi.
 
Çok güzel bi oyun. Sonuna kadar hakedilmiş galibiyet. Tebrikler kızlarımıza. Fakat o son hücumda faulü yapamayıp 3 lüğü yemek akıl alır gibi değil.
 

Üst