Cappy Matoviç filan neden kupa törenine katılmadılar acaba.
Birşey söylicem ayıp olacak.Neyse.Takıma göre sporcu işte.
Birşey söylicem ayıp olacak.Neyse.Takıma göre sporcu işte.
Bu arada maçtan sonra Birsel in gelip bizim oyuncuları Tebrik etmeside mükemmel bir davranıştı.
Birsel gibi bir Galatasaray lıyada bu yakışır.Yönetim bu kızı fenerden bi kurtarın artık.Birsel e yazık.
Burası transfer forumu değil ama Birsel'in bize geleceği yada F.Bahçe'nin bize önermesi tamamen hayal ürünüdür.F.Bahçe bize hiç oyuncu önermedi hatta bu iddaa fotomaç gazetesi dışında hiçbir yerde çıkmadı Birsel madem çok iyi Galatasaray'lıydı her sözleşmesi bittiğinde neden bizi sürekli reddettiğini de açıklasanız iyi olur.Bu saatten sonra Birsel Fenerbahçe'den ayrılırsa yurtdışına falan gider ki ayrılacağını düşünmüyorum.
Fenerbahçe önerdi demiyorum menejerler önerdi. Belki bu sefer gelmek için iyi bir nedeni vardır olamaz mı ? Bu saatten sonra ayılacağını bende zannetmiyorum. Affedersiniz ama Azizin boyunduruğundan kurtulmak o kadar kolay değil bunu görüyoruz zaten. Birsel'in bize gelebileceği en iyi dönem Azizin içeride olduğu dönemdi. Aziz, Birsel rakip takıma gitmesin diye Hapishaneyken sözleşmesini uzattı.
O zamanki yöneticimiz Murat Tümerin açıklamaları;
Şike soruşturması ile çalkalanan Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde erkek ve kadın basketbolda küçülmeye gideceğini açıklamıştı.
Oyuncularından maaşlarına indirim isteyen kulübe bir darbede oyuncu menajerlerinden geldi.
Takımın 3 önemli ismin (Nevriye Yılmaz,Matoviç,Birsel Vardarlı) Galatasaray M.P'ye önerildiği ortaya çıktı.Konuyla ilgili SalsaBasket'e açıklamalarda bulunan yönetici Murat Tümer;
''‘F.Bahçe forması giyen 3 oyuncu, biri uzun rotasyonunda yer alan Ivana Matovic olmak üzere, geçtiğimiz hafta içerisinde bize menajerleri aracılığıyla önerildi. Biz de bu önemli konuyu Yönetim Kurulu’muzda görüştük. Toplantıda alınan karar ezeli rakibimiz F.Bahçe’de forma giyen bu 3 oyuncuyu da bu sezon transfer etmemek yönünde oldu. Yönetimimiz bu transferleri gerçekleştirmememizi istedi. Önümüzdeki sezon transfer döneminde neler olur, bilemiyorum. Bu sezon için şu anda F.Bahçe’den transfer yapmayacağız’ dedi.
Süper görüntü .. Üçlükten sonra Koç o kadar sakin ve olaya hakkim ki! Bu koça ve takıma her şartta sahip çıkmalıyız.
Bu maçı kaybetseydikte aynı şeyleri söylerdim..
Galatasaray - Fenerbahçe Türkiye Kupası Finali Son Anlar - YouTube
Maçın son anları arşivlik
Maçın sonunda Ekrem hoca ile oyuncular ne güzel kucaklaşıyor ne kadar güzel görüntüler. Allahım çok şükür bu anları bize yaşattığın için.