TR Kupası Finali | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe

Bu nasıl bir taraftarlık nasıl bir zihniyet, daha anlamadan bilmeden kupa alındıktan 10 dakika sonra hoca gönderiyorsun , ışıl faul yapmamız gerekiyordu dediğinde biraz utanmışsındır umarım. Bu hoca Alba(hazır değil henüz), Nevriye, Fowles gibi oyuncuların yokluğunda fenerbahçeyi basta sona üstün oyunla yendi.

Onlar Capy 3 lüğü ile havalarda ikenn uzadı bu maççç diye sevinirken Sancho nun sayısı ile Şoku atlatamamışlar Sanırım :)
 
O kadar şey yazılabilirdi ki baştan sona dedik bu sezon farklı diye mücadele eden bir takım var hatalarımız yok mu tabi ki var ama Fowles , Nevriye ve Alba! dan yoksunken bayadır tam kadro olan FB ye karşı bu kadar üstün bir oyun beklemiyordum alın terinize sağlık helal olsun size çarşamba günü görüşürüz Dişi Aslanlar .
 
İlk yarı basketbol nasıl oynanır gösterdi guardlarımız.Asistler,reboundlar,sayılar bütün istatistiklerde müthiştik.İkinci yarı yorgunlukla oyundan düştük.Şebnem,Whalen,Sancho başta olmak üzere bütün oyuncularımıza bu uzun yıllar unutulmayacak maç için sonsuz tebrikler.Süperdiniz...
 
Bu daha takımın yarısı.playoflarda görün birde bakalım.

Birde cımbızla pozisyonları çekip eleştiri yapanlar.Sizin için hayat zor olsa gerek.Bukadar kötümser olarak hayat yaşamak çok zor olmalı.

Galatasaray kazandı mı kazandı.Daha bundan mutlu bir gün olurmu.Aslan kızlarım benim:))
 
Ekrem Memnun'un Galatasaray'a kattığı çok şey oldu. Sakatlıklar için bahane üretmedi ve takımı mücadeleden hiç vazgeçmedi. Bugün Sylvia Fowles gibi bir oyuncu sahada yoktu ama yokluğunu neredeyse hissetmedik bile. Sonuç mağlubiyet olsa da bu böyle. Ligde başarısız olsa da, saha dışında takıma ve oyunculara kattıklarının sahada meyvelerini topluyor bence.
 
Linsday ve ışıl gerçekten çok yoruldu.

Yalnız Linsday çok tecrübeli ve çok disiplinli.Taurassi mi Linsday mi dersen kesinlikle sorumlu ve ciddi oynayanı seçerdim.Oda şu an takımızda.

Işılda bu sene gerçekten çok aşama kaydetti.Onu tebrik ediyorum.Aynı şekilde devam sarı kızım benim:)
 
Senelerdir ters yönde olan yerli katkısı da bizim tarafımızda biz 25sayı yerli oyunculardan Fenerbahçe 13 sayı.Diğer istatistiklerimizde benzer bizi geçtikleri bir istatistik yok yerli olarak.
 
Sancho ligteki maçta çok kötü oynamıştı bugün süper oynadı.Işıl ve Whalen harika oynadılar.Albanın tam olarak hazır olması için 1-2 haftaya ihtiyacı var.Şebnem de çok iyidi.Playoffta iyi bir Nevriye vetam randımanlı bir Albayla şansımız yüksek.
 
Tebrikler aslan kızlar,yalnız Taurasi Whalen'mı kıyas kabul etmez,TAURASİ dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kadın basketbolcu,son üç yıldır kadromuz onlardan iyiydi ama şampiyonluğu alamadık,bu sefer onlar bir adım önde kadro olarak,ama bu sefer de tersi olup biz kazanırız inşallah...
 
Hepsini tek tek tebrik etmek gerekir.Bu kupa tamamen mücadelenin eseridir belki çok yoruldular,çok demoralize oldular ama asla geri adım atmadık.Son olarak da Ekrem hoca keşke bi 3 yıl önce gelseydi
 
Bu arada maçtan sonra Birsel in gelip bizim oyuncuları Tebrik etmeside mükemmel bir davranıştı.

Birsel gibi bir Galatasaray lıyada bu yakışır.Yönetim bu kızı fenerden bi kurtarın artık.Birsel e yazık.
 
Bu arada maçtan sonra Birsel in gelip bizim oyuncuları Tebrik etmeside mükemmel bir davranıştı.

Birsel gibi bir Galatasaray lıyada bu yakışır.Yönetim bu kızı fenerden bi kurtarın artık.Birsel e yazık.
Ahmet Ağabey,geçen sezonun başında Birsel ile ilgili önemli gelişmeler vardı.Ancak olmadı.Genelde yıldız oyuncularıyla 2-3 sezonluk kontratlar imzalayan Fenerbahçe Birsel'in sözleşmesini 1 yıl uzattı.Birsel'in de gerek centilmen kişiliği ve iyi bir basketbolcu olması dolayısıyla takımımıza yakışacağını düşünüyorum...
 
Son saniye basketiyle yenmemiz baya koydu onlara.Ama onlar hep bunu hakediyor, başta başkanları. Cappy gibi bir oyuncu ancak onlara yakışır.Böyle çirkef, piskopat bir bayan basketçi oyuncu görmedim hayatımda.Şimdi daha iyi anlıyırorum geçen sene başkanları hapisteyken ısrarla yönetime neden onu almalarını söylediğini.

Çok iyi oldu son saniye basketi, akıllanmazlar ama, huylu huyundan vazgeçmez çünkü...
 

Üst