faul yapmamamız gercekten cok salakça..2 saniye gecsin yap faulu 2 sini soksa ne olacak..neyseki hakkımız olanı aldık
Bu nasıl bir taraftarlık nasıl bir zihniyet, daha anlamadan bilmeden kupa alındıktan 10 dakika sonra hoca gönderiyorsun , ışıl faul yapmamız gerekiyordu dediğinde biraz utanmışsındır umarım. Bu hoca Alba(hazır değil henüz), Nevriye, Fowles gibi oyuncuların yokluğunda fenerbahçeyi basta sona üstün oyunla yendi.
Linsday ve ışıl gerçekten çok yoruldu.
Yalnız Linsday çok tecrübeli ve çok disiplinli.Taurassi mi Linsday mi dersen kesinlikle sorumlu ve ciddi oynayanı seçerdim.Oda şu an takımızda.
Işılda bu sene gerçekten çok aşama kaydetti.Onu tebrik ediyorum.Aynı şekilde devam sarı kızım benim
Ahmet Ağabey,geçen sezonun başında Birsel ile ilgili önemli gelişmeler vardı.Ancak olmadı.Genelde yıldız oyuncularıyla 2-3 sezonluk kontratlar imzalayan Fenerbahçe Birsel'in sözleşmesini 1 yıl uzattı.Birsel'in de gerek centilmen kişiliği ve iyi bir basketbolcu olması dolayısıyla takımımıza yakışacağını düşünüyorum...Bu arada maçtan sonra Birsel in gelip bizim oyuncuları Tebrik etmeside mükemmel bir davranıştı.
Birsel gibi bir Galatasaray lıyada bu yakışır.Yönetim bu kızı fenerden bi kurtarın artık.Birsel e yazık.
Aynen katılıyorum bu görüşüne onunda Hakkı olduğunu Düşünüyorum...Utku kardeş sene sonu Birseli beklicez artık.Bizden çok Birsele üzülüyorum.Oda Tuttuğu takım için oynasın artık.Bunu hakediyor