TR Kupası | Galatasaray 72 - 64 Anadolu Efes

Berk bey ironimi yapıosunuz yoksa kuşkuşun yalakalığınımı bu takım bu halde çıkıp efesi yeniyor istediğimiz herşeyi sahada görüyoruz sen hala yok skor odaklı yok şu yok bu yazık sizin gibi insanlarla aynı armaya aşık olmaktan utanç duyuyorum yazık sana ve senin gibilere!

Bu kaçıncı ders verişin bana şanlı Galatasaray. "Galatasaray'ın olduğu yerde rakip hiç bir zaman favori olmaz" Umudun ve mücizenin adısın sen, ne zaman unutsam, hatırlıyorsun muntazaman. Senin olduğun yerde gerçektende umutsuzluğa yer yok.
Tüm takıma teşekkürler. Bu heyacanı ve gururu bana yaşattıkları için....

ilk yarıda kotu oynamıştık. ama özellikle 3. çeyrek performansımız mukemmeldi. yıldız oyuncu; winner oyuncu bu tarz maçlarda belli oluyor. arroyo muthişti gerçekten. gordon da etkili oynadı ama eminim ki önümüzdeki maçta şunu diyeceğiz'' gordon cok kotu oynadı'' istikrarı bir yakalasa 2 numarada harika işler çıkaracak her maç. bugunku 2. yarı oyunundan dolayı takımı ve koçu tebrik etmek lazım. helal olsun her birine.

Bu Söz Slogan olur:

''''Galatasaray'in oynadigi hicbir macta rakip favori olmaz.'''

Bunca aksiliğe,uğursuzluğa,sakatlığa rağmen bu takım ayakta duruyorsa,Baş sorumlu Ergin ATAMAN.

Helal olsun tüm takıma. Futbol maçlarında bu kadar bağırdığımı hatırlamıyorum ben, yerimde duramadım vallahi :)

Ve elbette teşekkürler Ergin Ataman!

GALATASARAY IN OYNADIĞI HİÇBİR MAÇTA RAKİP TAKIM FAVORİ OLMAZ.Bu söze inanan bir koç ve aslanları size her türlü helal olsun.

Esas Galatasaraylılık ve sevgisi zamanla perçinlenen renklere emek verdikçe güçlenen bir duygudur.

Valla ne yalan söyleyeyim. Maçtan önce zerre umudum yoktu bu maçtan. Efes'in kazanacağını düşünüyordum.

Takım sahaya,yüreğini koydu resmen. Çok iyi mücadele ettiler. Ergin Hoca istediği kişilerden,istediği verimi aldı bu maç.

Tebrikler takıma.

Oktay Hocaya da başarılar diliyorum diğer maçlarda.

Keşke her maç böyle İNAN'ıp yürekli olabilsek. Tüm sıkıntılara rağmen mücadelemizden ödün vermesek. Tebrikler Yenilmez Armada. Takipteyiz.

Şöyle maçtan sonra bile nelerle uğraşıyoruz şaka gibi resmen.Müthiş bir mücadele koydu takım ortaya söylenecek çok şey yok aslında HELAL OLSUN hepsine.Yarın ki maç çok daha zorlu geçecek bana göre Banvit iyi top oynuyor üstesinden geliriz umarım TEBRİKLER ASLANLARA.

Maçtan ümidin var mı diye soranlar yok dedim doğruya doğru. 2 şerh düştüm. 1- Ergin hoca Winner hocadır 2- Pota altına top indirirsek yenebiliriz diye.

Semih erken fauller alınca ve takım da uzunlarından sayı üretince maç yavaş yavaş lehimize döndü. Twitterda, 5 sayı gerideydik yazdım. GS'ın avantaj yakaladığını. Görünen köy kılavuz istemez. Jamont bugün gene süper oynadı. GENE gereksiz mantıksız işler yaptı ama daha fazlasını olumlu anlamda yaptı. Sonuç olarak Takımca oynadık kazandık. Yarın bugün az süre alan oyuncuların (NDong Marko Ender-Engin) daha fazla süre alıp takımı dinlendirrek oynatacağını düşünüyorum. Helal olsun size!!

banvitle hesap kapatma zamanı... Beni bir kere kandırırsan sana ayıp beni 2. kez kandırırsan bana ayıp.. Kazanma zamanı karaaliacar dışında bizi hiç bir yerde yenemediler yine yenemeyecekler..

''Galatasaray'in oynadıgı hiç bir maçta rakip takım favori olmaz.'' Kapak, pankart, inanç,mücadele ne ararsan var bu cümlede. Ligde oynadığımız efes maçını ayhan şahenk de izlemiş ve müthiş keyif almıştım, ama bu maç ondan da güzel oldu. Efes fark atacakmış, takım ruhsuzmuş, sorunlar çok büyükmüş falan filan. Bu gece kimin büyük olduğunu gösterdiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler Aslanlar...

Açıkçası ben kazanacağımızı düşünmüyordum.Doğrusunu söylemek gerekirse ilk yarı bitmeden maçı izlemeyi bıraktım.Ama takım çok iyi mücadele etmiş ve yabancı oyuncuların beklenen katkıyı vermesiyle kazanmışız.Efes belkide Avrupanın en formda 5-6 takımından biriydi.Onları yenmek ve 64 sayıda tutmak çok güzel.Umarım bu takıma morel olur ve sonuna kadar gider ve sonunda inşallah Galatasaraya bir kupa daha kazandırırlar.

burası gerçekten ilginç bir platform.
mağlubiyet alsaydık ve hala transfer dönemi açık olsaydı, 50 tane oyuncu transferi konuşulurdu. son anda maçı kaybetsek, şuan markvosvili asılıyor olurdu. gordonların kıyaslaması uzun uzun yapılırdı.
lucas gordon bende çok severim. geçen sene ki takım aklıma gelir ama jamont gordon daha iyi oyuncu. ikisi bir arada oynasa enfes bir şey olurdu o ayrı.
bu maç sonu bence bunuda üstüne basa basa ifade edelim. hakkını teslim edelim. hucum olarak yaptığı ortada, peki açta farmar ı gören var mı???

efes in bir ara farkı 10 sayıya çıkarmasının sebebi vujacic ve kerem tunçerinin ekstra basketleriydi. özellikle vujacici ekstra 2-3 şut soktu. onun dışında biz içerde boğuştuk, çok akıllı oynadık ve zamanı geldiğinde de arroya insiyatifi eline aldı ve maçı kopardık.
maç başından beri savunmada direnç çok iyiydi.
ersin dağlı maçta kilit oyunculardandı. bunuda yazmadan olmaz.

bizim sorunumuz konsantrasyon. Ulm maçınıda bu yüzden kaybettik bence.(Fener maçını niye kaybettiğimizi anlamadım ve düşündükçede sinirleniyorum )
Ergin hoca konstra olursa bu şekilde bir takımı bize izlettiriyor. bizim takım play offlarda ortaya çıkar. birde o zaman kadar domercant dönerse çok daha iyi oluruz.