TR Kupası | Galatasaray 72 - 64 Anadolu Efes

efesmiş avrupanın en formda takımıymış mış mış mış.... ERGİN ATAMAN: BİZ GALATASARAYIZ... Helal olsun be sana helal olsun...

tüm herkesin fark beklediği maç buydu değilmi!!! 10 + bitirelim bu maçı da en azından fark bekleyenleri terstende olsa haklı çıkartalım :D

oleyyyyyy oleyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy
Söyledim bu takımın sorunu gidenler gelenler değil...bu takım bu haliylede en az diğer takımlar kadar güçlü, çünkü bu takım konsantre olduğunda çok sert..yeterki kafalarını versinler bu işe inansınlar...Tebrikler Ergin Ataman yardımcıları ve oyuncularımıza...Helal olsun
Ergin Ataman : Galatasarayın oynadığı hiçbir maçta rakip takım favori olmaz :)
P.S : Verin şu çocukların emeğinin karşılığını

Şu maçtan sonra bu kadar moral olarak çökmüş bir takımı şuan avrupanın en formda gösterilen 3-5 takımından birini 2. yarıda eze eze yenmesinden sonra bu takımın koçuna kimse laf etmesin lütfen.

Helal olsun.
Bizden evvel takım kendine inanacak, Koç takıma inanacak ve hep beraber kazanacağız.
Arroyo büyük adam.
Jamont ise çok dengesiz konsantre olduğundan Bo'dan bile tehlikeli rakipler için ama oyun içinde bile çok dalgalanıyor performansı.
Cenk sene başında soru işaretiydi ama muazzam oynuyor.
Pota altını daha etkili kullanırsak zaten yine rakipsiz oluruz.

takımın %70 gücü gider ama çıkarır yüreğini koyar ortaya.Buna da karakter denir.Karakter dediğin transfer edilemez, kulübün genlerinde olur. bu sayede büyük maçlarda son topa kadar oynar ve çoğunda da kazanırsınız.

**bunu galip geldiğimiz için değil; Bugünki oyunu, mücadele gücünü ve hırsı çok beğendiğim için diyorum.

Ergin Ataman: Galatasaray'in oynadigi hicbir macta rakip favori olmaz

maçın adamı gordon olur demiştim resmen 3 4 çeyrek arroyo ile beraber efesi sürklase ettiler yarın ki maç efes maçından daha zor geçeçektir allah yardımcıları olsun

Çok fazla laf yok söylenecek. Helal olsun. Herşeye rağmen, bak o herşeyin içinde neler var neler, ama herşeye rağmen bu takım ayakta durmaya çalışıyor. Hadi artık hakettiği destek verilsin bu takıma.. Hadi ama.

İnanmayanları haklı bulmakla birlikte bu kadar karamsar olmanızı anlamadığımı belirteyim ergin ataman çok zeki bir adam maçtan önce mükemmel bir cümle söyledi : biz GALATASARAYIZ diyerek kazandık ama sonrasında daha işin bitmediği mesajını oyunculara ve taraftara verdi: galatasarayın oynadığı bir maçta rakip favori olmaz.. Bu adam ve bu kadar zeka helal olsun takımın domercanttan sonra hawkinsten sonra lideri ergin ataman olmuştur bu net arkadaşlar bir koç bu kadar etki yapar bir takıma (bu kadar şanssızlık ve talihsizlik sonucu gardı düşmüş ve herkesin umudunu kesitği bir takımdan bahsediyorum) HELAL OLSUN 100 MİLYONLARCA KEZ HELAL OLSUN ERGİN ATAMAN aldığın paranın kuruşuna kadar...

Hani biz rahat yenilirdik,Ergin Hoca yine mazeret bulurdu hani;rakip cokta formdaydi,bizde de sikinti sorun çoktu,ben anlamadım bu ısı ha yok yok anladım biz G.Sarayiz;bu kadar inanmayan skor odaklı taraftara rağmen biz cok cok Buyuk camiayiz...
Biz öyle sadece futbol kulubü De değiliz inşallah anlayanlar çıkan bunu artık anlamayana da tv basında mac izleyip eleştirmeye,basarılar gelince de ben demiştim demelere devam diyorum hayat onlara güzel ne de olsa!