TR Kupası | Galatasaray 72 - 64 Anadolu Efes

Hakemler 2. periyotta efesin hücum foullerinin diyetini ödetmeye başladı amaçları maçı son topa taşımak hakemlerin açık ve net:( efesi sürekli maçın içinde tutmaya çalışacaklar ee rüzgar bizden yana olunca efes i bu rüzgardan koruyan bi kalkana ihtiyaçları vardı aferin hakemler aferin ya basketbolu da kirletmek için elinizden geleni yapın aferinnnnnnnnnn!!!

50-46 sizide yeneceğiz hakemler son dönemin en formda takımını artı sizide merak etmeyin!!!

52-46 euroleague in real madridle birlikte en formada takımı yani avrupanın en formda takımı bu takım değilmi karşımızdaki? bu dönemde bizimle karşılaşmamışlardı daha;)

3. çeyreği çizgiye gelerek geçirdi Efes. Şu mücadele mutlulukla bitsin. Ender süre almasın dümene geçmesin tek isteğim şu an. Arroyo lider gibi oynuyor. Nazar değmesin.

ilk yarı bittiğinde söylemiştim skor olarak onlar ama moral olarak biz önde girmiştik soyunma odasına... Aferin be bu takımı tuttuğum için gurur duyuyorum bu kupa gelecek...

59-51 takımın lideri carlos arroyo olacak bundan böyle belli 35-40 dakika sahada kalması gerekecek ama altından kalkar bu adam helal olsun...

allahım inşallah enderin salaklıklarıyla bunca mücadele hırs karakter heba olmaz:(

63-53 ASLAN BUNLAR ASLANNNNNNNN

Ender oyuna girince Arroyo'nun zorlama şutlarına kaldık.

Gordon maçı bitirebilecek 3lüğü sokaydı iyiydi.

Fark 10 oldu döndürmeyelim şuradan.

65-58 Allahtan ender çıktı oyundan ohh bee rahatladım resmen:)

70-62 lütfen ender girmesin oyuna lütfen can korkmaz girsin ama lütfen ender girmesin tek dileğim bu allahtan:(

bu efese bu sezon galatasaray galibiyeti göstermeyeceğiz yumruğu yedik ama asla pes etmedik karekter bunun adı helal olsun hepsine

Ribaundu çeksek maç bitecek. 3 hücum ribaundu alıp basketi yaptılar fark 6. Top kaybı yaptık ama değerlendiremediler. Maç geldi gibi.